Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Sakk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=40)

Tsobi 11-05-2010 05:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270011)
Nem ertem en ezeket. :)

Sokan nem szeretnek legyőzöttek lenni, főleg ha a győztes még a kést is megforgatja bennük. Furák a mai emberek.. :)

Remedy 11-17-2010 23:58

Tok jo ez a robot, es kulon vicces hogy meg az orat is kezeli. :D

(kar hogy nem tudok oroszul, de vicces ahogy Kramnik egyszer a ket mezo koze rakja a gyalagot, es azt mondja "Nu sto?") :D (ezt meg ertettem) :D

Merengő 11-18-2010 00:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 271124)
Tok jo ez a robot, es kulon vicces hogy meg az orat is kezeli. :D

(kar hogy nem tudok oroszul, de vicces ahogy Kramnik egyszer a ket mezo koze rakja a gyalagot, es azt mondja "Nu sto?") :D (ezt meg ertettem) :D

ez nagyon király :D

Remedy 11-19-2010 10:23

Sakkozni veszelyes, mert jon a swat! :)

Swat team against chess players
19.11.2010 – A squad of cops in bulletproof vests swoop into an upper Manhattan park and take out several men. Their crime: they were engaging in public games of chess, on tables installed in the park for exactly that purpose – and absolutely nothing else. The knights in Kevlar armor gave all suspects desk-appearance tickets. A whimsical story with a serious background in the New York Post.

http://www.nypost.com/p/news/local/m...MITAIqGawRJf8J

Ati 01-25-2011 19:35

Gondoltam, hogy a pókeres bajnokság mintájára lehetne sakk-bajnokságot is tartani, de itt túl könnyű csalni. :(

Dew 01-25-2011 19:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277461)
Gondoltam, hogy a pókeres bajnokság mintájára lehetne sakk-bajnokságot is tartani, de itt túl könnyű csalni. :(

miért könnyű csalni?

Ati 01-25-2011 19:49

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 277465)
miért könnyű csalni?

Az ellenfél lépéseit csak bepötyögöd saját lépésként egy profi sakkprogramba, és léped amit ő lép. Ha mindkét fél ezt csinálja, akkor remek sakkprogram-bajnokságot lehet belőle csinálni. :)

Dew 01-25-2011 19:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277467)
Az ellenfél lépéseit csak bepötyögöd saját lépésként egy profi sakkprogramba, és léped amit ő lép. Ha mindkét fél ezt csinálja, akkor remek sakkprogram-bajnokságot lehet belőle csinálni. :)

jogos... :( nem jutott volna eszembe... :rolleyes: ez egy játék, a játék öröméért kell játszani, illetve ha elvernek abból legalább lehet okulni... én is szeretek sakkozni, pókerezni, ámbár leginkább érzésre játszom, nem számolgatok, stb.... :D

Remedy 01-25-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277461)

Ezt azert ne irjuk le ilyen gyorsan. (ha egyaltalan lenne ra igeny)

Ebben igen sokat tudnek segiteni a freechess.org sakkszerveren, admin es TM is vagyok ott, azaz tornakat is tudnek szervezni.

Ha van ra igeny, utanakerdezek, csinalnanak-e nekunk egy listat, hogy csak mi mehessunk az adott tornakra, amiket szervezek.

Magan a szerveren amugy van egy Computer-Abuse team, persze ennek vegesek az eroforrasai, azt ketlem, hogy a mi versenyeink osszes jatszmait megneznek.

De szuroprobaszeruen a gyozteseket esetleg megkerhetem, ha gondoljatok.

(ilyenkor a jatszmakat vmi bonyolult algoritmussal osszevetik a kulonbozo sakkprogramok altal javasoltakkal, stb, stb, es eros sakkjatekos is megnezi).

(de persze nem biztos, hogy ilyennel akarnak foglalkozni, plane egy belso bajnoksag miatt) :)

De szerintem talan elvarhato, hogy a hoditos kozossegben ne csaljon vki...

Plane, ha csak dicsosegre menne.

Szoval... Gondoljuk at! :)

Ati 01-26-2011 10:47

Ha a póker után ekkora az érdeklődés, akkor szerintem a sakk után is lenne. Ráadásul ha megoldható, hogy nem kell folyamatosan mellette ülni, hanem lépsz amikor épp gép elé kérülsz, az mégjobb. A póker például azért se az én játékom, mert hogy 2-3 órát előtte üljek folyamatosan, az nekem például nem megoldható.

All times are GMT +1. The time now is 01:20.