Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Ditke 12-02-2006 18:36

Valaki megint remekelt, ez az anarchos hullámra érkezett:

2006-12-02 xx:xx:xx Földeden 12 körig viharok pusztítanak! A varázslat alulról érkezett, 4 - 6 kör távolságból.

:D :D :D :D :D

Cassandra 12-03-2006 00:04

Nekem az ember faju országomra jött hetekig az égi áldás, rengetés, tolvajok mérgezése, a végére az illető bepipult és szépen írt egy kicsit kacifántos zöldet aminek a lényege az volt, hogy ugyanmár hagyjam békén, akkor talán ő is leszáll rólam és nem ártózik tovább.

Javasoltam neki a súgó elolvasását, azóta nem volt szükség a tükörpajzs használatára.;) :D

Remedy 12-03-2006 00:11

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49527)
Nekem az ember faju országomra jött hetekig az égi áldás, rengetés, tolvajok mérgezése, a végére az illető bepipult és szépen írt egy kicsit kacifántos zöldet aminek a lényege az volt, hogy ugyanmár hagyjam békén, akkor talán ő is leszáll rólam és nem ártózik tovább.

Javasoltam neki a súgó elolvasását, azóta nem volt szükség a tükörpajzs használatára.;) :D

Hmm... en azert felraknam a helyedben ;)

Cassandra 12-03-2006 09:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49528)
Hmm... en azert felraknam a helyedben ;)

Rosszul fogalmaztam...
Szal tükörpajzs mindig fent van, csak azóta a gyakorlatban nem volt szükség rá.;)

Mackosajt 12-05-2006 08:43

Nah ezt nézzétek meg :)

xxxxxxxxxx (#xxxxxx)
2006-12-04 23:56:22
Helyezés: xxx
Érték: xxxxx

Hello!Félholtakat keresek szövetségesnek!Kitétel max 2-3 körre legyél:)Jelentkezzetek mihamarabb!

Megújította a fajokat :D félholtról még nem hallottam :D
de lehet kipróbálom én is :D

Mackosajt 12-05-2006 09:42

Morál növelés legújabb fajtája

Épp az imént beszélgettem a 5/xes fórumon egy ismerősömmel mire felvetült az a téma hogy a szex és a morál hogy jön összefüggésbe :D

bordélyház ha üzemel, 300 lakosonként +1% morál...
túl sok bordélyház országodban nemi betegségek alakultak ki :D

új katonai egység: fertőzött kéjhölgyek :D
20 katonád megfertőzték az éjszaka folyamán

Ha ezt bevezetné Ati akkor megenném a kalapom :D

tsandor 12-05-2006 14:24

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 50720)
Nah ezt nézzétek meg :)
Hello!Félholtakat keresek szövetségesnek!Kitétel max 2-3 körre legyél:)Jelentkezzetek mihamarabb!
Megújította a fajokat :D félholtról még nem hallottam :D
de lehet kipróbálom én is :D

Most jöttem csak rá milyen jó módszer hullák keresésére áldozatnak, ha meghirdtem h. szövinek hulla kerestetik :D
Nem kell sokat bajlódni a gömbözéssel... Húú de gonosz lenne:cool:

Panyi 12-05-2006 17:37

Quote:

Originally Posted by tsandor (Post 50924)
Most jöttem csak rá milyen jó módszer hullák keresésére áldozatnak, ha meghirdtem h. szövinek hulla kerestetik :D
Nem kell sokat bajlódni a gömbözéssel... Húú de gonosz lenne:cool:

Nem te találtad fel a spanyol viaszt...
Nemrég olvastam diplomáciában, hogy az egyik szint 3. helyén álló ország MNT-ket kötne hullákkal:D
A kis huncut:cool:

Kisbér 12-06-2006 18:47

Gondoltam beírom ide is...:

Betegségre hasonlat:

A diszkóban a csajszikra sincs ráírva nagy betűkkel, hogy nemibeteg...
Ellenben ha kicsit rajta tartod a szemed, akkor látszik, hogy viszket neki...
Lehet, hogy kenegeti, és hűsítő krémet használ, de előbb utóbb, ha kitartó vagy ki lehet szúrni.
Ha a 4-es út mellett "szerzel barátnőt" akkor biztos lehetsz benne...

Ez nyilván azt jelentette, hogy bárki lehet a hódban beteg, csak kicsit meg kell vizsgálni előtte. Leplezheti körönkénti emberlopással, meg hasonló fincsi dolgokkal, de előbb utóbb kiderül a turpisság :)
Ha hullát támadsz, akkor biztos a "siker" :D

Smooth Scroller 12-06-2006 20:02

hajnalban kiutott ram 1 torpe ori aki elotte hullat utott. igaz, elozo nap "kicsit" lopiztam tole. nos reggel latom, hogy megprobalt beutni. lepattant, megneztem, mije van. -800 embernel tartott a fogi. es meg kimegy a marhaja a sereggel. gondolom egesz ejjel korhaz nelkul tombolt a jarvany nala, vagy ha nem es a korhazak csokkentettek is a betegedok szamat, akkor reggel ujraindult neki. gondoltam nagylelku leszek es segitek rajta... nyomtam ra 1 szarazvihart 36/36 korre. :D
hatha a kaja miatt is elmegy nehany embere, a vihar miatt meg tuti. azota se szedte meg le. :p

megyek megnezem a viharos-e meg arrafele az idojaras... :D

All times are GMT +1. The time now is 23:26.