![]() |
|
|
Jól hallottam a "Never try this at home"-ot itt is elmondták?:D
|
Kollégám újabb alkotása:
(a zenét is ő írta) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy amatőr szinten csinál videókat. Bár őszerinte amatőr szinten rajzol, szerintem meg nem:D |
Quote:
|
|
Quote:
Ez a BME és a Miskolci Egyetem állásfoglalása, akiket egyébként emlit az előadás és ime egy régebbi cikk akkoriból, amikor elösször kezdett el terjedni ez a neten: http://totalcar.hu/magazin/technika/vizauto/ ugye hogy már nem minden Arany ami János??? de amúgy kisebb fizikai ismerettel is belátható, hogy ez a "szerkezet" tökéletesen ellentmond a fizika azon törvényének,hogy nem létezik 2.fokú perpetuum mobile. |
Az energia megmaradás törvénye, és a termodinamika főtételei alapján
ha van a víz, ezt energia befektetéssel átalakitjuk, majd ezt elégetve újra vizet kapunk, akkor jóval nagyobb a termikus energia veszteség,mintha a befektetett energiát közvetlenül alakítottuk volna át mozgási energiává... már pedig akár teljes akár részleges vízbontásról van szó ez történik. a víz radioaktiv energia termeléséről meg annyit, hogy a bomlásnál mindig kisebb rendszámú elemekre bomlik az atommag, ugye a hidrogén erre már nem is képes, és hát az oxigén sem tartozik az atomerőmüvek kedvelt fűtőelemei közé:) |
All times are GMT +1. The time now is 09:48. |