Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Ildee 06-28-2009 08:45

A helyi menü túlságosan nagy. Ha pl keresni akarok, akkor összevissza kell görgessek, mert nem látom hogy mi történik, ha pedig varázsálok, akkor nem látom se az épem, se a vpém, mert annyira lent van a gomb.
(nem akarom kinagyítani a böngészőt teljesre, mert akkor nem látoma másodpercmutatómat, ami szintén fontos lenne) :rolleyes:

Swiss 06-28-2009 08:57

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217198)
A helyi menü túlságosan nagy. Ha pl keresni akarok, akkor összevissza kell görgessek, mert nem látom hogy mi történik, ha pedig varázsálok, akkor nem látom se az épem, se a vpém, mert annyira lent van a gomb.
(nem akarom kinagyítani a böngészőt teljesre, mert akkor nem látoma másodpercmutatómat, ami szintén fontos lenne) :rolleyes:

Simán le lehet úgy görgetni, hogy látszódjon a felső sor és az alsó gombok nem értem a problémát...

Ati 06-28-2009 09:09

Quote:

???

Hogy érted, hogy túl nagy? Ugyanakkora, mint a térkép például.

Swiss 06-28-2009 09:24

Hatalmas fagyás van most nálam...

Toto 06-28-2009 09:25

Fagyás van valamiért...

Ildee 06-28-2009 09:25

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 217200)
Simán le lehet úgy görgetni, hogy látszódjon a felső sor és az alsó gombok nem értem a problémát...

Hát nálam nem, ha legörgetem, hogy nyomjam a keresést, akkor nem látok fent semmit se, még azt se hogy találtam e valamit vagy sem.

Ildee 06-28-2009 09:26

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 217203)
Hatalmas fagyás van most nálam...

Nálam is...

BimmBimm 06-28-2009 09:29

Quote:

OFF:

Van egy eladó 21"-os CRT monitorom :)
Azon elférne.

ON

Swiss 06-28-2009 09:30

Két karakternél megszakadt a kapcsolat.

Ildi kérlek várd, meg majd Swiss1-et :)))

Ati 06-28-2009 09:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217205)
Hát nálam nem, ha legörgetem, hogy nyomjam a keresést, akkor nem látok fent semmit se, még azt se hogy találtam e valamit vagy sem.

Minimum 1024x768-as felbontás ajánlott. Ha lekicsinyíted a böngészőablakot, akkor természetesen ennél több, hogy elférjen ez is. Az 1024x768 ma már sehol nem lehet probléma: a Hódítót látogatók 1,9%-a használ csak ennél kisebb felbontást. Nem lehet egy 2%-nál alacsonyabb réteg miatt ennél kisebbre tervezni.

All times are GMT +1. The time now is 14:56.