![]() |
Quote:
De nem szeretem, ha oltogatnak névtelenül, akkor legyen tökös és írja meg, kiféle-miféle... Sztem ezzel mások is így lennének... |
"Oltogatnak"
Apa, ez nem volt gyenge:) Hadd ne mondjam melyik népréteg használja előszeretettel ezt a "szót". Nem csalódtam benned, remélem még találkozunk a játékon belül és rám fogsz ismerni, az biztos... Ja, és ne erőlködj itt tovább légyszíves én lezártnak tekintem a témát. További sok pénzes sikert és sikeres 30 körös lefelé támadásokat. Ez vall igazán bátorságra... |
Quote:
hajrá |
Anélkül,hogy Poolt védeném,nem tudom melyik népcsoportra jellemző a 'karvaly" jelző :D
|
Quote:
Amúgy meg Karvaly én sose szégyeltem, hogy falun nőttem fel, falun élek és használok ilyen szavakat... De Te, mint városi Úr, ezt nem értheted... Engem sem érdekel tovább ez a téma, látom kis fosos vagy, az meg hogy találkozunk, elképzelhető, hogy Rád ismerek, az már nem biztos... Akkor majd lécci fedd fel magad, ne búj az anonimitás mögé.... Bár sejtem, hogy N-ből vagy, lehet épp az, aki mnt-ért nyögött jó párszor nem is olyan rég :) |
mi falusi gyerökök igenis hasznájjjuk az ótogatni kifejözést:p
|
A karvaly az nem a varjú, véletlenül sem.
Nem falusiak használják ezt és nem is erre gondoltam, hanem a romákra, de mindegy. Egyébként zárójelben megjegyzem hogy én is falusi vagyok, de ehhez semmi közöd. Nem az N-es könyörgős vagyok, nem tudom miről beszélsz. Teljesen el vagy tévedve. Hajrá, csak így tovább a többiek meg csak nyalják a ....ed. |
És ezennel kéretik ezt befejezni. Ha nem sikerül a játékon belül elrendezni a nézeteltéréseiteket, akkor tartsatok pár hónap pihenőt, mert akkor már komoly probléma van.
|
Quote:
Akkor meg ne ÓTOGASSON engem :):):) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |