Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Téma: A tekercs lopás hatákonysága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=35)

Bogár 04-22-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by aúú
Amit ő javasolt, az csak akkor változtatna bármit is a teki lopáson, ha sokan lopnak tőled és nem veszi figyelembe, hogy nem kell hozzá sok ori, hogy 1 térkapu alatt kicsinálják az oridat... hisz nyit rád kaput egy tolis, megtekiz... te visszaveszed a tekiket, ő meg 9 kör múlva újra széttekiz és ezt addig nem fogja abba hagyni, míg te le nem kapod valahogy, vagy van mit lopni tőled, hisz miért tenné, ha egyszer az országok nagy része gnóm, vagy óriás, akiktől amúgysem lehet nagyon lopni semmit.

ha tőlem tekiket lopnak, azonnal pakolok mindent ki a piacra. olyan is volt, hogy a lopás elején mindenből vitt rendesen a toli, és az utolsó lopásoknál alig vitt 50-50-et minden tudományágból (igaz, ilyen is csak 1* van 1 életben :D ). a lakitekit meg pótoltam, hogy ne menjen el a sereg.

Quote:

Ha úgy gondolod, hogy egy orkkal tényleg olyan jó vagy, hogy a mostani teki lopás nem rokkant meg, akkor felajánlom, hogy anarchban próbáljuk ki 200 hekin. Én csinálok egy fél-elfet, te meg csinálsz egy orkot, aztán meglátjuk, hogy bírod (még azt is elintézem, hogy ne bántsanak téged ott a nagyobb anarchosok...
óhh... szeretem a kihívásokat. :D de ha jól tudom, más az anarch, mert nem teheted ki a piacra a tekiket, mivel rögtön megveszik. azért ki lehet próbálni, és majd beírjuk ide az eredményt.

Mike zoostorm 04-22-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Gyula
Mike ha arra gondolsz hogy Atti nemel szavazott!

Igen erre gondoltam....:D

En abszolut egyetertek veled Gyula, en is azert nem jinnem hogy kihalnanak a tolik mert a tekin kivul meg irto sok dolgot csinalnak, es nekem mint hadis az ep lista a legfontossabb peldaul...
ha pedig megnezel par masik szavazast lathatod mikent velekedek..:D

Bogár 04-22-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Láma
Csak mert érdekes, hogy olyanok akik többnyire tolisok a módosítás mellett vannak, neked meg semmi se jó, és mindennek ellene beszélsz...

az ilyen beírások miatt nem lehet semmire sem jutni. ha megnéznéd az utolsó néhány hsz-emet, látnád, hogy ez nem így van.

aúú 04-22-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
ha tőlem tekiket lopnak, azonnal pakolok mindent ki a piacra. olyan is volt, hogy a lopás elején mindenből vitt rendesen a toli, és az utolsó lopásoknál alig vitt 50-50-et minden tudományágból (igaz, ilyen is csak 1* van 1 életben :D ). a lakitekit meg pótoltam, hogy ne menjen el a sereg.

óhh... szeretem a kihívásokat. :D de ha jól tudom, más az anarch, mert nem teheted ki a piacra a tekiket, mivel rögtön megveszik. azért ki lehet próbálni, és majd beírjuk ide az eredményt.

Nah, ahogy írtad, kipakolsz mindent a piacra egyből és ez ha egy aktív csopiban történik (ahol nem szabizik a csoport fele), akkor szépen szét is ütnek... és ha azt veszem, hogy van aki okosan csinálja és beütés előtt lop tőled tekit, akkor végképp nem érsz semmit a dologgal, ezért kell úgy változtatni, hogy lehessen továbbra is tekit lopni, de ne ilyen mértékben, hogy egy ori 2-3 teljes készültséges lopásba belepusztuljon... és azért nem tartom eléggé jónak Kisbér ötletét, mert az már csak akkor véd, ha szétloptak totálisan és az már nem sokat ér...

Az anarchban az 5-en ugyanolyan a piac mint a többi helyen, tehát nyugodtan kiteheted, ha jól csinálod vissza fogod tudni venni... és majd akkor egyeztetjük a dolgot! :) Ha kicsit belehúzunk 3 nap alatt meg lehet csinálni az orikat ott (de lehet, hogy köv hét közepéig elhúzodhat a dolog, mert csak akkor lesz elég időm azzal is foglalkozni)...:)

Láma 04-22-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
az ilyen beírások miatt nem lehet semmire sem jutni. ha megnéznéd az utolsó néhány hsz-emet, látnád, hogy ez nem így van.

jaja persze, te magyarázod állandóan hogy e zigy nem jó meg úgy nem jó, aúúú ötelete szted nem jó, azonnal vessük is el. inkább az ilyenek miatt nem lehet semmire se jutni...azért mert olyan ötletet beszélnek meg amitől te irtózol, attól még haladunk előre...;)

Bogár 04-22-2006 14:22

aúú ötlete tkp arról szól, hogy minden fajnak adjunk sziesztát.
sztem ez 1 nagy lépés lenne a játék 1hangúsága fele.

Láma 04-22-2006 14:24

aúú ötlete arról szól hogy rohamosan csökkenjen a hozott teki mennyisége ahogy fogy, ne a számokon akadjál ki mert az úgy lehet variálni ahogy tetszik...

Bogár 04-22-2006 14:37

az a "rohamos" csökkenés nekem eléggé lineárisnak tűnik. :D

egyébként mi abban a rossz, ha 1 tolis szét tud szedni 1 figyelmetlen hadist 2-3 körről? ugyanúgy a hadis is szét tudja szedni a tolist.

Láma 04-22-2006 14:43

tekercs nélkül aligha, ezen kivül kaphat gyújtogatást is pl, ha meg kitámad a tolis szövijei szétkapják...

Gyula 04-22-2006 16:15

csúnyabogár: néha kicsit gondokodhatnál és rájönnél hogy mennyi butaságot írtál le és nem csak a jó hsz-eket kellene lefikázni!

Azonnal kiteszed a piacra a tekidet. Akkor is kiteszed ha tudod hogy nincs pénzed azonnal másikat venni? Mert nem várhatod meg mig a teki visza jön a piacrol 24 órára legyengited magad és kevesebb a férőhelyed.

2 okos toli körváltás előtt lop és F5+enter módszerrel :) éés mire te rákattintasz a piros villogódra a tekik fel elment, mire megnyitod a piacot a maradék is elment.
A másik az hogy az átlagos játékos nem ül a nap 24 órájában gép előtt arra várva hogy meg tudja nyitni a piacot mikor jön a tolis.
5 piacod van ha vip vagy hát ha velem ezt áljátszod én minden körben lopk töled egy kicsit :)
és nem az első és az egy tolis támadásokkal van a baj (ezt alig 100.szorra irm le) hanme a sok tolisokkal a 3-4-5 térkapukkal mehetsz nyugodtan 5 percenként a piacra. eladni venni a tekid a vége ugyan az lesz hogy nem lesz tekid.

"egyébként mi abban a rossz, ha 1 tolis szét tud szedni 1 figyelmetlen hadist 2-3 körről? ugyanúgy a hadis is szét tudja szedni a tolist."

Ebben az a rosz tudod hogy a tolisnak nem csökke na toli meg a hadi védelme mikor akciózik hiszen minden tolvaja othon van és marad.

ellenben a hadis ha bosszút akar állni rajtad egy pusztival vagy mészárral akkor 4 körig, ugye kv előtt indit támadást tehát három óráig az országában jelentösen kisebb védelem van, visza kisérhetik több sereggel, könyebb beütni és egy puszti vagy mészár nem okoz akkora kárt mind mondjuk körváltás előtt lehúzni a hadi tekijét ügyesen :)

All times are GMT +1. The time now is 15:10.