![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, azt meg tudod nézni, hogy mennyi egészséget tanultam Toto1-el? Mert én sokra emlékszek, és mégis csak 170 ÉP-m van. De lehet rosszul emlékszek :)
|
Quote:
földrengés -------------------------- támadás támadás zsivány támadása földrengés zsivány támadása zsivány támadása zsivány támadása -------------------------- földrengés támadás támadás Ha így osztom fel, akkor körönként egy földrengés van benne. Ezért kellene nagyobb részletet látni belőle ilyenkor, hogy jobban látszódjon, hogy hol a határ. |
Quote:
|
Quote:
Na majd legközelebb megpróbálom. |
Toto, 20 ép-ről indulsz. Minden szintlépéskor kapsz 2 db-ot (azaz a 2. szinte +2, 3. szinten +4, azaz (szinted-1)*2), ezen kívül a tanulásnál, ha jól emlékszem, így kapod az ép-t:
+4 , +4 , +5 , +5 , +6 , +6 , stb. De már rég volt amikor néztem, és elfejtettem szerintem, szóval ezt ne vedd tuti biztos alapnak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kint nem haláloztam el. (Nem tudom a távolság számít-e, mert csak messziről próbáltam. Éppen visszafelé tartottam, és csapatban voltunk, ők irtották őket tízesével, de nekem nem lett bajom) Sátorban pislantani sem volt időm :) Mivel tegnap nem voltam, ezért rosszul értelmeztem a kérdést. Mindig bent voltam a sátorban amikor meghaltam. Bár kedves bajtársunk egyéb módon is jelezhette volna a félreértést... |
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |