Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ati 05-17-2009 15:50

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 211761)
Na sikerült az egy körben több varázslást megcsinálni. Sajnos nem tudom kimásolni a log-ot, mert túl sok zsivánnyal harcoltunk. Valahogy így zajlott:

földrengés
támadás
támadás
zsivány támadása
földrengés
zsivány támadása
zsivány támadása
zsivány támadása
földrengés
támadás
támadás

Nem maradtam ki körből és nem tudom hogy csináltam...csak kattingattam a varázslás gombra.

3 földrengést látok, és simán lehet ez a kiemelt részlet 3 csatakör.

Phoenix 05-17-2009 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211762)
3 földrengést látok, és simán lehet ez a kiemelt részlet 3 csatakör.

De akkor kimaradt volna 2 támadásom? Teljesen? Nyom nélkül? Mármint legalább azt kiírta volna, hogy nem sikerült megvágni, vagy akármi.

Toto 05-17-2009 15:55

Ati, azt meg tudod nézni, hogy mennyi egészséget tanultam Toto1-el? Mert én sokra emlékszek, és mégis csak 170 ÉP-m van. De lehet rosszul emlékszek :)

Ati 05-17-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 211763)
De akkor kimaradt volna 2 támadásom? Teljesen? Nyom nélkül? Mármint legalább azt kiírta volna, hogy nem sikerült megvágni, vagy akármi.

földrengés
--------------------------
támadás
támadás
zsivány támadása
földrengés
zsivány támadása
zsivány támadása
zsivány támadása
--------------------------
földrengés
támadás
támadás

Ha így osztom fel, akkor körönként egy földrengés van benne. Ezért kellene nagyobb részletet látni belőle ilyenkor, hogy jobban látszódjon, hogy hol a határ.

Ati 05-17-2009 16:03

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 211764)
Ati, azt meg tudod nézni, hogy mennyi egészséget tanultam Toto1-el? Mert én sokra emlékszek, és mégis csak 170 ÉP-m van. De lehet rosszul emlékszek :)

Nincs ilyen infó tárolva. 170 ÉP-ig eljutni sok tanulás.

Phoenix 05-17-2009 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211765)
Ha így osztom fel, akkor körönként egy földrengés van benne. Ezért kellene nagyobb részletet látni belőle ilyenkor, hogy jobban látszódjon, hogy hol a határ.

Ez a gond, hogy nem tudtam kimásolni, mert gyorsan pörögtek az események. :(
Na majd legközelebb megpróbálom.

Dus 05-17-2009 16:09

Toto, 20 ép-ről indulsz. Minden szintlépéskor kapsz 2 db-ot (azaz a 2. szinte +2, 3. szinten +4, azaz (szinted-1)*2), ezen kívül a tanulásnál, ha jól emlékszem, így kapod az ép-t:
+4 , +4 , +5 , +5 , +6 , +6 , stb.

De már rég volt amikor néztem, és elfejtettem szerintem, szóval ezt ne vedd tuti biztos alapnak :)

Toto 05-17-2009 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211748)
Köszi. Többiek?

Nem tudom sem cáfolni, sem megerősíteni, mert csapatban is 2-3 másodperc alatt elpatkolok :D

Ati 05-17-2009 16:27

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 211770)
Nem tudom sem cáfolni, sem megerősíteni, mert csapatban is 2-3 másodperc alatt elpatkolok :D

Bemész a sátorba, amikor a többiek, vagy kint maradsz, és kint halálozol el?

Toto 05-17-2009 16:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211771)
Bemész a sátorba, amikor a többiek, vagy kint maradsz, és kint halálozol el?

Na ehhez hozzá tudok szólni érdemben.
Kint nem haláloztam el. (Nem tudom a távolság számít-e, mert csak messziről próbáltam. Éppen visszafelé tartottam, és csapatban voltunk, ők irtották őket tízesével, de nekem nem lett bajom)
Sátorban pislantani sem volt időm :)

Mivel tegnap nem voltam, ezért rosszul értelmeztem a kérdést. Mindig bent voltam a sátorban amikor meghaltam. Bár kedves bajtársunk egyéb módon is jelezhette volna a félreértést...

All times are GMT +1. The time now is 02:16.