Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

J.Ati 04-05-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206774)
Én nem tudom, de adok Vityu véleményére, és ha kívülről úgy látszik, hogy hülyének állítottam be valakit, akkor valószínüleg úgy is van...

Ha Vityu úgy látta és te ezzel egyet értesz, akkor legyen úgy.
Szóval hülyének állítottad be.
Én úgy vettem észre,hogy csak próbáltad elmagyarázni, mert nem érti,max egy kicsit túlzásba vitted a magyarázatot,de így még vicces is volt:)

J.Ati 04-05-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206749)
A 2. forduló 2. párbaja csütörtök délelőtt 10 órára meghirdetve. Jelentkezők elfogadása csak minimum 5 jelentkező esetén.

Jelentkeztem én is.
Már hatan vagyunk:)

Ati 04-05-2009 14:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 206776)
Jelentkeztem én is.
Már hatan vagyunk:)

Így igaz, úgyhogy az eddigi jelentkezők helye már biztosítva is van. :)

Dus 04-05-2009 15:09

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 206775)
Ha Vityu úgy látta és te ezzel egyet értesz, akkor legyen úgy.
Szóval hülyének állítottad be.
Én úgy vettem észre,hogy csak próbáltad elmagyarázni, mert nem érti,max egy kicsit túlzásba vitted a magyarázatot,de így még vicces is volt:)

Nem. Alapból csak elmagyarázni szerettem volna, meg rávenni, hogy máskor gondolkodjon, úgyhogy jól vetted észre, de ha van aki úgy látja, hogy hülyének állítom be, akkor lehet, hogy Naz is úgy látná, és vita lenne belőle, és ezt előztem meg inkább :)

Harcosok 04-05-2009 15:56

Na jelentkeztem én is.
Csütörtökön megoldom,hogy 10pontos legyek és akkor már nem lesz probléma az 5ponttal:P

Ati 04-05-2009 15:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 206781)
Na jelentkeztem én is.
Csütörtökön megoldom,hogy 10pontos legyek és akkor már nem lesz probléma az 5ponttal:P

Remélem, hogy ebbe másnak is lesz beleszólása! ;)

Harcosok 04-05-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206782)
Remélem, hogy ebbe másnak is lesz beleszólása! ;)

Rajtam nem múlik ha más jobb lesz hát akkor meglepődök.(szerény vagyok tudom)
Én úgy érzem a taktikám tökéletes az első fordulón se a taktikával volt a hiba hanem,hogy nem ültem végig(de persze a végeredménybe nem számít bele,hogy valaki 30percet vagy 60-at van itt)

Ati 04-05-2009 16:57

Remekül átment a téma egymás szidalmazásába, úgyhogy ami ezzel kapcsolatos bejegyzés, és moderált, azokat nem engedem ki. Nem értem miért kell új embereknek azzal nyitni, hogy keltik a hangulatot. Nem az első eset. :(

Visszatérve a párbajsorozatra.......... :)

csabi 04-05-2009 17:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206786)
Remekül átment a téma egymás szidalmazásába, úgyhogy ami ezzel kapcsolatos bejegyzés, és moderált, azokat nem engedem ki. Nem értem miért kell új embereknek azzal nyitni, hogy keltik a hangulatot. Nem az első eset. :(

Visszatérve a párbajsorozatra.......... :)

én nagyon örülök a mostani időpontnak! féltem, h akkor lesz a 7köznap délelőtti párbaj, amikor én is délelött dolgozom, de szerencsére ez most pont jó lett! :)

vityu 04-05-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 206781)
Na jelentkeztem én is.

Nekem az lesz a párbajsorozat maximális győzelme, ha egyszer megverlek! :D
Rágyúrok! :)

All times are GMT +1. The time now is 12:04.