Quote:
Originally Posted by Microby
(Post 208419)
Kezdtem egy másik országot 5. szinten és arra gondoltam hogy óriás hadissal el lehetne menni a 3. szintig ahol orkra gondoltam majd váltani de az még nem most lesz. Arra gondoltam hogy 5. szinten a pénzgyűjtés a lényeg és hogy egy kereskedő személyiség jó lenne és szerintetek ez így jó vagy hagyjam a kereskedőt és valami mással legyek? És majd orkra mikor érdemes váltani vagy ne is váltsak? Mit javasoltok?
|
Hat, ha penzt akarsz gyujteni a 0-rol, akkor en gnom tekiiro lennek egy ideig. Kereskedo olyan sok penzt nem hoz, annyi bankot nem tudsz beletenni, max nagyon fenn, vagy nagyon lenn. :)
Orkra egyedul? Tartalek nelkul? Az eleg ongyilkos vallalkozasnak tunik. Szoviben persze mas dolog, de orkhoz penz kell, jo szovetsegesek, es sok szabadido.
Vittem mar mf-kent is, de eleg macera volt vakon. :) Kb ugy mukodott a taktikam, hogy kineztem vkit a kronikabol, ha nem sikerult a gomb orultem ( nem hulla :D), es ment ra a toronyijon feluli paci es mindig bevertem. De igazabol ezt azert nem ajanlanam, csak nagy adag mazochizmussal. :)
|