Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

Xeper 04-02-2009 01:07

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 206554)
Nem, az kocsma. Annyi kocsmám van, hogy a 20 körönkénti képzés elférjen benne.

Óriásként miért nem templom?

Xeper 04-02-2009 02:51

Vagy barakk, amibe szükség esetén vehetsz sereget.
Tényleg nem értem -az egyetlen épület, aminek látszólag semmi előnye.

Dus 04-02-2009 06:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 206556)

Katmorál?! :rolleyes:
Amúgy én is inkább barakkot tartanék képzőhelynek :)

BigPi2 04-02-2009 06:48

Quote:

Talán, mert óriásként kerülhet olyan helyzetbe, amikor szüksége lehet arra néhány százaléknyi kocsmára. Ilyen indok lehet, 10-12 ezres tekercs ár, a morál fenntartás, a tolvaj akciók elenni védelem, ja és őket a legolcsóbb kiképezni. Azoknak akiknek nincs semmilyen termelő épülete azoknak az pár arany is számít.

A legdurvább, amit láttam magasabb hektáron, hogy óriásvarázslónak 10% kocsmája volt. Ez ellen nagyon berzenkedtünk, de miután bebizonyította nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is hasznát veszi, akkor megenyhültünk. Addig kemény vitáink voltak erről.

Pepa 04-02-2009 07:00

Quote:

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 206557)
Katmorál?! :rolleyes:
Amúgy én is inkább barakkot tartanék képzőhelynek :)

Én így csinálom és kész:p

Xeper 04-02-2009 14:26

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 206560)
Én így csinálom és kész:p

Gondoltam racionális magyarázat is van -bocs :)

szoviet t56 04-02-2009 16:42

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 206552)
Az én óriásom, úgy nézne ki: 40% barakk, 8% torony, 15% templom, a lakosság 1/10-ének hely a kocsmákban, önellátó, felesleges épület nélkül.

Ez már hadi-vari, nem hadis

Microby 04-19-2009 08:26

Kezdtem egy másik országot 5. szinten és arra gondoltam hogy óriás hadissal el lehetne menni a 3. szintig ahol orkra gondoltam majd váltani de az még nem most lesz. Arra gondoltam hogy 5. szinten a pénzgyűjtés a lényeg és hogy egy kereskedő személyiség jó lenne és szerintetek ez így jó vagy hagyjam a kereskedőt és valami mással legyek? És majd orkra mikor érdemes váltani vagy ne is váltsak? Mit javasoltok?

Remedy 04-19-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Microby (Post 208419)
Kezdtem egy másik országot 5. szinten és arra gondoltam hogy óriás hadissal el lehetne menni a 3. szintig ahol orkra gondoltam majd váltani de az még nem most lesz. Arra gondoltam hogy 5. szinten a pénzgyűjtés a lényeg és hogy egy kereskedő személyiség jó lenne és szerintetek ez így jó vagy hagyjam a kereskedőt és valami mással legyek? És majd orkra mikor érdemes váltani vagy ne is váltsak? Mit javasoltok?

Hat, ha penzt akarsz gyujteni a 0-rol, akkor en gnom tekiiro lennek egy ideig. Kereskedo olyan sok penzt nem hoz, annyi bankot nem tudsz beletenni, max nagyon fenn, vagy nagyon lenn. :)

Orkra egyedul? Tartalek nelkul? Az eleg ongyilkos vallalkozasnak tunik. Szoviben persze mas dolog, de orkhoz penz kell, jo szovetsegesek, es sok szabadido.
Vittem mar mf-kent is, de eleg macera volt vakon. :) Kb ugy mukodott a taktikam, hogy kineztem vkit a kronikabol, ha nem sikerult a gomb orultem ( nem hulla :D), es ment ra a toronyijon feluli paci es mindig bevertem. De igazabol ezt azert nem ajanlanam, csak nagy adag mazochizmussal. :)

szoviet t56 04-19-2009 19:46

[quote=Remedy;208468]Hat, ha penzt akarsz gyujteni a 0-rol, akkor en gnom tekiiro lennek egy ideig.

Miért kell gnómnak lenni tekiíráshoz??
Az óriás is tökéletes ráadásul több tekit is tud írni mint a gnóm.
Amit meg ellopnak egészségükre mert úgy is a piacon kell tartani a kopás miatt

All times are GMT +1. The time now is 06:26.