Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

VérGyöngyTyúk Z 06-28-2006 15:14

Max ha nem vagy, majd ütök én helyetted... :D :D :D[/quote]

Könnyű lesz :))) De figyelj arra majd, h először mindig térden kell baltázni az ellent, aztán a nyaka lesz pont megfelelő magasságban :))

Chris 06-28-2006 15:19

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
...először mindig térden kell baltázni az ellent, aztán a nyaka lesz pont megfelelő magasságban :))

Z, a hentelőgép... :D :D :D

Chaos 06-30-2006 19:42

Üdv.

Érdekelne be lehet -e még szállni? Azt hiszem egy varázshasználó még beférne a csapatba.
Sűrün leszek online.

Chris 06-30-2006 20:50

Quote:

Originally Posted by Chaos
Érdekelne be lehet -e még szállni? Azt hiszem egy varázshasználó még beférne a csapatba.
Sűrün leszek online.

Milyen varázshasználóra (boszmester, varázsló) gondoltál?
Ismered a világot és a játékot?

Steve 06-30-2006 20:52

Chris mennyire kéne aktivnak lenni hogy beszállhassak? gondolkodom rajta de nemtom mikor lesz szabadidőm /melófüggő/ meghát eléggé rozsdás vagyok magus terén... nem ma kezdtem, no:D

Chaos 06-30-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by Chris
Milyen varázshasználóra (boszmester, varázsló) gondoltál?
Ismered a világot és a játékot?

Ismerem a világot és a játékot. Varázslóra gondoltam.

Chris 07-01-2006 00:02

Quote:

Varázslóra gondoltam.

Én meg boszmesterre... az esetleg még szóba jöhet. De át kell egy kicsit gondolnom a kalandot, mert veled együtt már nyolc főre nőne a létszám, az meg azért egy kicsit sok...

Chaos 07-01-2006 05:48

Quote:

Én meg boszmesterre... az esetleg még szóba jöhet. De át kell egy kicsit gondolnom a kalandot, mert veled együtt már nyolc főre nőne a létszám, az meg azért egy kicsit sok...

Úgy emlékszem tiadlanban leszünk. Nem tünt szerencsés ötletnek a boszmester. Elvégre a szomszédban egy rengeteg van belöle és ellenségek.
De gondolkoztam a papon és a tűzvarázslón is, ha nem jó a varázsló akkor jövök egy harcorientáltabb karakterrel.

Chris 07-01-2006 08:57

Quote:

Úgy emlékszem tiadlanban leszünk. Nem tünt szerencsés ötletnek a boszmester. Elvégre a szomszédban egy rengeteg van belöle és ellenségek.

Már bocs, de szerintem a vörös haduraknál is vannak boszmesterek...
(ha boszik vannak, boszmesterek miért ne lennének?)

Quote:

De gondolkoztam a papon és a tűzvarázslón is, ha nem jó a varázsló akkor jövök egy harcorientáltabb karakterrel.

A kaland milyenségéből adódóan tűzvarázslóval nem lehet játszani, és papok közül is csak Morgena papja jöhet szóba.

Chaos 07-01-2006 09:19

Quote:

Már bocs, de szerintem a vörös haduraknál is vannak boszmesterek...
(ha boszik vannak, boszmesterek miért ne lennének?)

A kaland milyenségéből adódóan tűzvarázslóval nem lehet játszani, és papok közül is csak Morgena papja jöhet szóba.

Akkor leszek boszmester. Persze a vörös hadurak hive. Csak idáig nem olvastam sehol róla ,hogy boszmestereket képeznének az északi szövetség tagjai.

All times are GMT +1. The time now is 05:55.