Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Dragi 06-19-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180856)
Anélkül, hogy ezzel bárkit meg akarnék sérteni vagy bántani, ezt a beírást szeretném megragadni. Vannak most, akik nagyon látványosan szenvednek, hogy "jajj így abbahagyják most a játékot, meg jajj úgy abbahagyják a játékot." Közben a legnagyobb ok, amit fel tudott hozni, az az volt, hogy "dehát így nem lehet másokat cseszegetni".

No erre tényleg csak gratulálni tudok, és amennyiben az illetőnek ebből áll a fórumozása, sőt a játéka, akkor szorgalmazom eme döntésében.

Érdekes játék-okok derültek ki az utóbbi pár órában.

Továbbra is azt gondolom, hogy nem normális dolog, hogy valaki csak azért fórumozik, mert de jó, lehet másokat cseszegetni.

egészséges vita témák kitárgyalása mióta cseszegetés vagy én néztem valamit félre ?:)

Elme 06-19-2008 20:15

Ati meg tudnád azt oldani, hogy legyen egy olyan fórumom amelynek minden regelt hódos automatikusan tagja legyen?
aki meg nem akar tag lenni az lemondja magától
a másik megoldás az lenne, hogy a pontlisták alapján meghívok mindenkit, de ezt kevésbé szeretném, mert lényegesen macerásabb

Ati 06-19-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180857)
Változatlanul nem érzem szükségességét az ilyen "fórumreformnak"... A "Mellőzés" elég jól működött...

Asszem, hogy 3 hét türelmi időt adok a játéknak...
Utána úgyis szabira mennék, mivel megyünk 2 hétre Erdélybe...

Ha a visszajövetelem után is így marad a fórum, akkor sok év után valszeg abbahagyom a játékot, pedig párezer kör VIP van néhány orimon (köztük van 6XXXX-es is, ami erősen a szívemhez nőtt, de nem fogom sajnálni)...

Erre gondoltam az előbb.

Ati 06-19-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180858)
egészséges vita témák kitárgyalása mióta cseszegetés vagy én néztem valamit félre ?:)

A szó idézet volt. :) Valahogy úgy hangzott az ok, amiért nem tetszik az új fórumrendszer, hogy így nem lehet cseszegetni idegeneket, és ezért már nem az igazi a fórum. Azóta már Vagy 4-5-ször olvastam, hogy törölni fog.

Ati 06-19-2008 20:21

Mégegy fő probléma, amit most látok, az az, hogy többen úgy gondolták, hogy viccből írtam ezt a figyelmeztetést:

"Mégegyszer nyomatékosan kérek mindenkit, aki nem szereti a változásokat, vagy úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni az esetleges kisebb hibák időszakos előfordulásával, hogy országát tegye szabadságra, legkésőbb hétfőn, és csak akkor térjen vissza a játékba, amikor már véglegesítettük a 7-es verziót."

Tudom, hogy ez annyira viccesen hangzik, hogy úgy tűnhet, hogy nem kell komolyan venni, de ez teljesen komoly. Aki most ilyen hatalmas hattyú-halálát játszik, az gondolja át, hogy esetleg véletlenül nem vonatkozik-e rá is ez a figyelmeztetés.

-Hiena- 06-19-2008 20:24

Nem vagyunk egyformák szerencsére. Mindenkinél más a fájdalomküszöb. Ezért volt jó a mellőzés. Mindenki eldönthette, hogy kinek az írásaira nem kíváncsi.
Pl.:
probéma: Idegesítő a sok hitvány műsorral teletűzdelt reklámözön.
megoldás 1: Akit zavar, nem kapcsol arra a csatornára.
megoldás 2: Betiltjuk a rádióhullámok sugárzását, a kábeleket felszámoljuk. Mindenki dvdzik és azt néz amit akar. Akivel akar. Csak arra kell vigyáznia, hogy a látottakat ott és azokkal beszélje meg akivel együtt nézte. Ellenkező esetben az elbeszélése zavarhat másokat és a legfőbb hatalom kénytelen lesz a szabályszegő hangszálait műtéti úton eltávolítani.

Elme 06-19-2008 20:24

Ati tényleg tarts 3-5 nap múlva egy közvéleménykutatást
és rájössz, hogy nem a hattyú haláláról van szó...
egy hattyú kevesünket érdekelné, a fórumé azonban igen
(elnézést az állatvédőktől)

Hmmm... Sati 06-19-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180862)
Mégegy fő probléma, amit most látok, az az, hogy többen úgy gondolták, hogy viccből írtam ezt a figyelmeztetést:

"Mégegyszer nyomatékosan kérek mindenkit, aki nem szereti a változásokat, vagy úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni az esetleges kisebb hibák időszakos előfordulásával, hogy országát tegye szabadságra, legkésőbb hétfőn, és csak akkor térjen vissza a játékba, amikor már véglegesítettük a 7-es verziót."

Tudom, hogy ez annyira viccesen hangzik, hogy úgy tűnhet, hogy nem kell komolyan venni, de ez teljesen komoly. Aki most ilyen hatalmas hattyú-halálát játszik, az gondolja át, hogy esetleg véletlenül nem vonatkozik-e rá is ez a figyelmeztetés.

Ati:
Az neked szerintem nem üzlet hogy szabin vannak az orik.
Mivel nem telnek a vip körök.
szvsz.
Ati javaslom 3 nap mulva irj minden oriba ami aktiv, hogy vissza állitsad e a forumot vagy ne.
Sokan fel vannak háborodva.
Ne legyél légyszives vaskalapos.
Kérlek.

Croissant 06-19-2008 20:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180860)
Erre gondoltam az előbb.

Erre nyugodtan gondolhattál, eddigi Hódítós pályafutásom során "cseszegetésért" még nem kaptam pirost és ezen a jövőben sincs szándékom változtatni.

Ati 06-19-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180864)
Ati tényleg tarts 3-5 nap múlva egy közvéleménykutatást
és rájössz, hogy nem a hattyú haláláról van szó...
egy hattyú kevesünket érdekelné, a fórumé azonban igen
(elnézést az állatvédőktől)

Alapvetően azt gondolom, hogy a Hódító nem való azoknak az embereknek, akik a legkisebb változástól is összeomlanak. Ezért is lett mindenki figyelmeztetve, hogy most bizony ilyenek várhatóak. Akár sűrűn is. Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy a figyelmeztetés után VALÓBAN vannak is változások.

Azt gondolom, hogy azoknak az embereknek pedig KÜLÖNÖSEN nem való a Hódító, akik annak pontos tudatában, hogy a változásokat minden alkalommal újra kiemelezzük, azonnal hirtelen, önfejű akciókba kezdenek.

Nekik -- a saját érdekükben -- tényleg azt javaslom, hogy tartrsanak egy hosszú szünetet a Hódítótól. Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 14:02.