KPeti999 |
11-01-2008 22:49 |
Quote:
Originally Posted by Peti
(Post 195255)
Lehet ezért fogom kapni a lefele nyilakat de NEM kell a hulla támadóját erősebbé tenni hanem a védelmét kell erősíteni. Ha kap férőhely bónuszt meg támadó bónuszt illetve a betegséget is növelnénk akkor kapnánk egy olyan orit, ami akármilyen szinten 55% barakkot meg 10% tornyot simán kitud állítani. A barakkban több katona férne el gyújtani is alig lehet, tekit nem lehet tőle lopni, a szárazvihar semmit nem ér. (ha van pénze jelen pillanatban is simán megoldható az ilyen hulla)
Engem pl iszonyatosan idegesítene hogy van olyan faj amibe nem kell sem vari sem toli, betegséget kapok ha beütöm, tekit sem kell neki írnia mert kapna laki hely bónuszt, kap támadó bónuszt, s magasabb hekin majdnem annyi %ék a laki meg a hadi bónusza mint egy másik hadis orinak ráadásul nem lehet tőle ellopni, nem kopik, ha egy hétig nem lép be akkor se megy el egy szem katija se mert nem kopik be a tekije. Azok az épületek amik szükségesek egy normál hadi orinak templom-kocsma-tanya azok neki mind barakk vagy torony.:eek:
Az én véleményem hogy ne üssön nagyobbat a hulla mint amekkorát eddig ütött, legyen több helye, s ezzel levan tudva a támadó szekciójának az erősítése.
Így ha a férőhelyét növeljük, illetve még a védelmét megspékeljük 30% védelmi bónusszal akkor már kevesebb sereggel tudják kísérni, + ha még a kísérő seregek seregenként kapnák a bacit, akkor nem biztos hogy bevállalnának egy hosszú betegséget. Kihangsúlyozandó hogy a hulla legnagyobb fegyvere a betegség, ez ami rá vall ez tartozik hozzá, ezt akár felfoghatnánk mint speciális vari.:cool:
|
A hulla csak akkor veszi hasznát a 30% védelmi bónusznak, ha kitámadáskor otthon hagyja a seregének egy részét, de mivel gyenge ezt nem fogja megtenni. Minden egységére szüksége van ahhoz, hogy beüthessen valakit vakon.
A hulla jelenleg harmat gyenge, akárki akármit mond. Szüksége van egy kis plusz hadi vagy férőbónra.
A betegséget viszont mindenképpen érdemes felhasználni a védelmének az erősítésére, bár szerintem nem jó ötlet az, hogy mondjuk egy 2000 hekis ország 2000 kör betegségnél többet összetudjon szedni. Ez persze csak az én véleményem... Egyrészt sokkal nehezebb utólag utánaszámolni, hogy körülbelül mikor tudja az illető kiheverni a betegséget, mert az eseményekből nem derül ki, hogy mikor hány tábornokkal mentünk ki támadni. Egy háború során pedig ahol folyamatos ütés-vágás esete forog fent... hát nem tudom. Ember legyen a talpán aki azt a sok1000 vagy 10000 kör betegséget lepucolja magáról. Ha valamit félreértettem akkor szóljatok, de ez szerintem nagyon dúrva lenne. Szóval azt, hogy seregenként vagy tábornokonként kapjon a támadó az ország területén felül még több környi betegséget, nem támogatom.
Az ahogy most ki van találva, hogy megbetegedés esetén egy 2000 hekis ori 2000 kör betegséget kap, ez így jól ki van találva. Az ország 100%-ka megbetegszik. Ez a % érték körönként a kórházak mennyiségétől is függően csökken, a még megmaradt és megfertőzött lakosok bizonyos százaléka pedig körönként meghal. Újrafertőződés esetén pedig ismét 100%-kos a fertőződöttség. A betegséget én így képzelem el, nem úgy, hogy csak az ország bizonyos százaléka betegszik meg, de aki beteg lesz az biztosan meghal. Szóval ez alapján ha egy 2000 hekis ori 3000 kör betegséget kap, az olyan mintha az ország 150% meg lenne betegedve, az meg hülyeség.
Ne tartson hosszabb ideig a betegség mint eddig, csak legyen erősebb.
|