![]() |
Quote:
Nem kopik többet körönkénti kopásnál, ha nincs a piacon tartalékod. Nem kopik többet körönkénti kopásnál, ha egyféle tekiben tartod a teki tartalékod és azt mindig visszateszed a piacra, amikor visszajön. Nem kopik többet körönkénti kopásnál, ha egyféle tekiben tartod a teki tartalékod és azt általában visszateszed a piacra, amikor viszajön, de időnként nem tudod visszatenni. Ekkor néhány körön keresztül kopik, de összességében kevesebbet, mintha ilyenkor egyszerre egy nagyobbat kopna. |
Quote:
Szal jó lenne ha Ati döntene ez ügyben és le zárná kérdést mert itt már csak ismételgetések vannak meg szájtépés:-)) De lehet én látom rosszul és érdemi vita folyik még:rolleyes::D:D:D:D:D;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a tekijeit valaki otthon tartja, és a kopást a mostani 19-ed részében szabjuk meg, akkor összességében kevesebb kopik körönkénti kopással 19 kör után, mint most. (inverz kamatos kamat)
Ha nagy tételed van piacon, akkor vagy felkelsz piacolni, vagy nem. Ha felkelsz, mindegy hogyan kopik. Ha nem, akkor úgyis bekopik az előbb leírt módon kisebb mértékben. Összességében tehát szerintem mindenki jobban járna a körönkénti kopással. |
Quote:
Van egy tekercsíróm, és rá is álltam arra, hogy egyfajta tekercset írjak tartalék gyanánt. Ha éppen mégsem lenne ez a fejlesztés, akkor meg majd lecserélem több fajtára. |
Quote:
|
Quote:
Tényleg mindenki jobban jár? :confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:04. |