![]() |
Quote:
|
Quote:
Ahogy elnézem, hogyha az Indiana Jones érdekelt, gondolom az is azért, mert egy régi, nagyon jó filmeknek a folytatása. De egyébként kifejezetten igényes filmeket mostmár ne nagyon várj. Az nem hoz eleget...lényeg, hogy legyen benne sok akció, robbanás, effekt és kész is a siker :) Kivéve a Wachowski-testvérek filmje, ami igencsak szépet bukott, pedig meg akartam nézni, hogy mit hoztak össze, de a trailer alapján is gyenge volt :( |
Mostanában nem írtam ide,de filmeket azért néztem!
Megnéztem: -A kulcsfigura -A vadász És még megnéztem két sorozatot is,de azoknak nem akartam külön topicot nyitni. - Day Break: ez egy jó kis sorozat volt,csak sajna több évad nem lesz belőle,mert amcsiban nem jött be a nézőknek. Hasonló ez a sorozat az „Idétlen időkig” című filmhez,ami szintén jó film. A lényeg,hogy a rendőr csávónak 1 napja mindig elölről kezdődik. A megoldást kell megtalálnia… Ajánlom mindenkinek:) -The Kill Point: Ez a sorozat 8 részből áll.Egy bankrablás körül forog az egész sorozat. Aki szereti az akciófilmeket annak tetszeni fog ez is:) Két részletben néztem meg a 8 részt,mert nem bírtam már várni:D Ezt is ajánlom mindenki figyelmébe,mert jó volt. Több évadot ebből nem terveztek! Ja és még itt várakozik nálam a „Legenda vagyok” és az „Elvitte a víz” |
Szerintem a Legenda vagyokban csalódni fogsz. Az a tipikus film, amikor azt hiszik, hogy a trükkök elegendők a sikerhez. Alaposabb színészi munkával egy nagyon jó filmet lehette volna készíteni belőle.
Ugyan ezt a hibát elkövették a Trója készítői is. Aki látta az eredetit is az pontosan tudja mi hiányzott az újból. Az M1 párnapja fejeződött be A palota ékköve sorozat. Ez a film tele volt filmes hibákkal, de a színészi játékok ezt kiküszöbölték. Így nem, csak Ázsiában lett nagyon sikeres, hanem hazánkban is létre jött egy erős rajongói tábora. |
Akiknek bejött a Kör című film, azoknak ajánlom a Nem fogadott hívás című filmet. Olyan egyszer meg lehet nézni. :)
Ha már telefon , akkor Az ismeretlen hívás című film is helyet kap az ajánlók sorában. Nem olyan elrugaszkodott, mint az előzőek, számomra élvezhetőbb volt. :) |
Ha már volt, akkor bocs.
A nemzet aranya 1. rész. A sztori alapjába vevé nem rossz, de az eglsz film egy modern Indiana Jones. Nekem az egyszer nézhető kategóriába tartozik. |
Quote:
|
Quote:
Végülis számomra nézhető volt:) |
Nem vénnek való vidék
Nos.... ugye ez a film tarolt az Oscar -gálán ..... Általában megnézem azokat a filmeket, amelyekről okos emberek , ill. a mozihoz nálam jobban értők azt mondják, hogy : Nah! Ez az! Ez egy jó film! Mitmondjak... láttam már jobb filmet is, de nem volt rossz, meg lehetett nézni... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |