Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   multasagos sztorik, avagy arcomon a szmajli ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2509)

Dragi 11-10-2009 18:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 228790)
Nem hiszem, hogy a játék külső fóruma egy olyan terület, ahol mindenkinek be lehet szólni.

Nem beszólás volt, hanem tény. Igazából ennyi. Miért te profinak érzed magad ?
Én szerintem senki sem lehet tökéletes sem a játékba sem az életbe ezért nincs olyan hogy Profi valamilyen szinten mindenki kezdő :) és ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja.

vityu 11-10-2009 18:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 228793)
Nem beszólás volt, hanem tény. Igazából ennyi. Miért te profinak érzed magad ?
Én szerintem senki sem lehet tökéletes sem a játékba sem az életbe ezért nincs olyan hogy Profi valamilyen szinten mindenki kezdő :) és ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja.

Na jó, ez már átcsapott magyarázkodásba.

Akkor ha én azt mondom neked, hogy te figyelj már, hogy a fenébe jutott el egy olyan kezdő A-ba, mint te? Akkor nem fog rosszul esni? Nem fogod azt mondani, hogy nem, én nem vagyok kezdő?

Vagy akkor miért nem azt mondtad, hogy de eljut G-be kezdő, hiszen mi mind jártunk ott...

Na jó, megyek én innen...

Dragi 11-10-2009 18:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 228794)
Na jó, ez már átcsapott magyarázkodásba.

Akkor ha én azt mondom neked, hogy te figyelj már, hogy a fenébe jutott el egy olyan kezdő A-ba, mint te? Akkor nem fog rosszul esni? Nem fogod azt mondani, hogy nem, én nem vagyok kezdő?

Nem fog rosszul esni mert a TE véleményed pont nem érdekel :) és felőlem azt gondolsz amit akarsz :) aki ismer úgyis tudja milyen vagyok aki szövi meg klántársam úgyis tudja hogy játszok :) Ennyi.

Ildee 11-10-2009 18:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 228785)
3/G-be eljutnak a kezdők is, lásd te :)

Azt írtam hogy 3Gben nincsenek kezdő ORSZÁGOK, nem azt hogy játékosok ;)
Előbb tanulj meg olvasni, aztán kötekedjél, meg személyeskedjél :)

Ps: közben még ilyet is olvasgatok h Vityu barátnője, szövije, ilyesmi, sosem voltam a szövije, legalábbis nem tudok róla, Te tudsz róla Vityu? Ha mégis ilyen lenne, nem hiszem hogy sok köze van a témához.

Dragi 11-10-2009 18:23

részemről folytatás privibe :)

J.Ati 11-10-2009 18:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 228801)
részemről folytatás privibe :)

Te kis huncut, szóval privizni akarsz Ildivel:p

Dragi 11-10-2009 18:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 228802)
Te kis huncut, szóval privizni akarsz Ildivel:p

jah hallod, minden vágyam :D

Debilke 11-10-2009 18:32

ez egy poén volt Gergő részéről, kár ezt ennyire felfújni, vitatkozni és személyeskedni pedig végképp felesleges :)

Remedy 11-10-2009 23:18

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 228806)
ez egy poén volt Gergő részéről, kár ezt ennyire felfújni, vitatkozni és személyeskedni pedig végképp felesleges :)

Hat jah. En pl mar vagy 6x tuti voltam G-ben, megis tok kezdo vagyok. :)

Temahoz hozzaszolva: lattam mar olyan kis 7-es orszagot, akinek B topban olyan gaz huzasai voltak, hogy csak neztem, hogy ez melyik cellovoldeben lotte a szemelyisegeit, mig egy egyszemestol sokkal szebb akciokat lattam. Igy nemhinnem, hogy a jatektudas es a csoportmagassag, esetleg a kek szamok kozott eros parhuzam vonhato... :)

sutike31005 11-12-2009 11:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228868)
Hat jah. En pl mar vagy 6x tuti voltam G-ben, megis tok kezdo vagyok. :)

Temahoz hozzaszolva: lattam mar olyan kis 7-es orszagot, akinek B topban olyan gaz huzasai voltak, hogy csak neztem, hogy ez melyik cellovoldeben lotte a szemelyisegeit, mig egy egyszemestol sokkal szebb akciokat lattam. Igy nemhinnem, hogy a jatektudas es a csoportmagassag, esetleg a kek szamok kozott eros parhuzam vonhato... :)

nem kell a duma... nem ma kezdted Te sem... csak max amator vagy... :)

temahoz hozzaszolva: nem játszok jól, de szerencsére többen játszanak nálam is rosszabbul, így fordulgatni nem nagy kunszt.. :P

u.i.: szerintem profi az aki tudja, hol kell keresni a kérdésére a választ.. és megtalálja körváltás elött :)

All times are GMT +1. The time now is 17:42.