![]() |
Quote:
Én szerintem senki sem lehet tökéletes sem a játékba sem az életbe ezért nincs olyan hogy Profi valamilyen szinten mindenki kezdő :) és ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja. |
Quote:
Akkor ha én azt mondom neked, hogy te figyelj már, hogy a fenébe jutott el egy olyan kezdő A-ba, mint te? Akkor nem fog rosszul esni? Nem fogod azt mondani, hogy nem, én nem vagyok kezdő? Vagy akkor miért nem azt mondtad, hogy de eljut G-be kezdő, hiszen mi mind jártunk ott... Na jó, megyek én innen... |
Quote:
|
Quote:
Előbb tanulj meg olvasni, aztán kötekedjél, meg személyeskedjél :) Ps: közben még ilyet is olvasgatok h Vityu barátnője, szövije, ilyesmi, sosem voltam a szövije, legalábbis nem tudok róla, Te tudsz róla Vityu? Ha mégis ilyen lenne, nem hiszem hogy sok köze van a témához. |
részemről folytatás privibe :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ez egy poén volt Gergő részéről, kár ezt ennyire felfújni, vitatkozni és személyeskedni pedig végképp felesleges :)
|
Quote:
Temahoz hozzaszolva: lattam mar olyan kis 7-es orszagot, akinek B topban olyan gaz huzasai voltak, hogy csak neztem, hogy ez melyik cellovoldeben lotte a szemelyisegeit, mig egy egyszemestol sokkal szebb akciokat lattam. Igy nemhinnem, hogy a jatektudas es a csoportmagassag, esetleg a kek szamok kozott eros parhuzam vonhato... :) |
Quote:
nem kell a duma... nem ma kezdted Te sem... csak max amator vagy... :) temahoz hozzaszolva: nem játszok jól, de szerencsére többen játszanak nálam is rosszabbul, így fordulgatni nem nagy kunszt.. :P u.i.: szerintem profi az aki tudja, hol kell keresni a kérdésére a választ.. és megtalálja körváltás elött :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |