Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

Redback 06-21-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 181273)
végy +1 giga ramot, az megoldja :D

Egyébként, ha lefagyasztottad, eleve láncban volt, nem?

szerintem ő nem arra gondol, hanem lejárt a 90 napos limit anarchban.Amúgy felesleges bekötni, úgyse kapod meg az alatta lévő orikra.

[HTPA]GeeForce 06-21-2008 13:24

de ha most nem kötöm be, sose lesznek bekötnve... akár megkapom a vipet, akár nem.

Drang 07-01-2008 16:20

Kétségkívül megvan a maga rengeteg hibája, de nekem akkor is windows..:D:D:D

komisz86 07-05-2008 15:29

Segítség!

Megtámadta gépem valami, és képtelen vagyok megszabadulni tőle:(. Volt már egy-két vírusom, férgem de ilyennel még nem találkoztam.

A következőképpen működik: amint rákattintok valamire a C-n megjelenik egy látszólag windows hibaüzenet, hogy vírusos a gépem és átdob egy oldalra hogy töltsek le vírusirtót, ahonnan azonban nem vírusirtók hanem további vírusok árasztanák el a gépemet (ha a nod nem akadályozná meg).

Az IE kilehelte a lelkét (ezen az oldalon kívül semmi mást nem képes megnyitni). A Firefox még működik, de az is minden egyes a C meghajtómon történő kattintás után behoz egy ablakot erról az oldalról.:mad:. A nod nem találja a rohadékot, és a tűzfal se zavarja, az Ad-awere szerint pedig semmi baj nincs a gépemmel...

Az én tudományom itt kimerült, ha valakinek lenne ötlete hogy hogyan hozhatnám rendbe a gépem kérem segítsen. (A format c-t ha lehet szeretném elkerülni.) Köszi

[HTPA]GeeForce 07-05-2008 15:48

tegyél fel valami 8.x szériás AVG-t, az lepucolja neked. ha az se találja, akkor nem biztos, hogy vírus van a gépeden, hanem valami manuális trójai, amit esetleg óvatlanul feltelepítettél (feltelepíttettek veled... pl e-mailból stb)
ha se a Nod, se az ADw, sr az AVG nem szedi le, akkor mehet a format.
ha windózod van, annak úgyse árt egy újratelepítés :D

javaslom a format c: /u /q parancsot, gyors, és kíméletlen

viR 07-05-2008 16:01

Na. Először is: feladatkezelő. (bár gyanakszom, hogy nem féreg, hanem trójai lesz biza')
Másodszor (igaz nem tudom milyen vírus, de egyikük tuti megtalálja):
Bitdefender
Kaspersky
esetleg Panda. Az AVG-t szvsz el lehet felejteni. (személyes tapasztalat ;))

Végül CounterSpy, vagy Spyware Terminator.

Lehet online keresést is végezni, ha nem futja időd letölteni mind. :D
Ha megvan a vírus, akkor érdemes útánanézni neten. Őőő, milyen tűzfalad van? SP1/SP2?

Mégegy: keressél csökkentett módban.
Mégegy2: a vírusirtóknál keresés előtt töltsd le a legfrissebb verziójukat.
Mégegy3: egyszerre csak egy vírusirtó legyen a gépeden :D

Redback 07-05-2008 16:17

Én AVG, NOD és Trojan Remover trióval nyírtam ki a trójaikat.Nekem bevált.

komisz86 07-05-2008 16:54

Igazatok volt. Tényleg trójai volt. Az AVG se találta viszont a Trojan Remover igen. (és még másik 3-at is:o). Köszi a segítséget. Nagyon nem szerettem volna most vinyót formatálni.

Amúgy SP2-es a tűzfalam volt (amíg most le nem takarítottam az IE-vel együtt). Eredeti a Windows, ahogy a Nod is. Erre egy a netről fél perc alatt ingyen letöltött progi többet tud mind a kettő együtt:rolleyes:.

Még egyszer köszi mindenkinek. (Főleg Rednek:))

viR 07-05-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 182796)
Az AVG se találta

Na megmondtam :D
Quote:

Erre egy a netről fél perc alatt ingyen letöltött progi többet tud mind a kettő együtt:rolleyes:.
Nem egészen.
Minden esetre én leszednék valami (jobb) tűzfalat, kerio, comodo, outpost, vagy akármi.

Redback 07-05-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 182796)
...Még egyszer köszi mindenkinek. (Főleg Rednek:))

Gee barátunk ajánlotta nekem ha visszaolvasol, így őt érdemli a köszönet valójában.
Quote:

Originally Posted by viR (Post 182797)
...Nem egészen.
Minden esetre én leszednék valami (jobb) tűzfalat, kerio, comodo, outpost, vagy akármi.

Nekem egyedül a nod fut a gépemen, ha érzem hogy gáz van, a setupokból tolom fel az AVG-t, a Trojan Removert, és nyírom kifele őket.Feleslegesen húzná be a gépen, és amit Gee is mondott:
Nem azért veszek jó gépet, hogy egy vírusírtó, avagy tűzfal elfusson rajta, hanem hogy játszani tudjak :)

All times are GMT +1. The time now is 12:07.