![]() |
Quote:
|
de ha most nem kötöm be, sose lesznek bekötnve... akár megkapom a vipet, akár nem.
|
Kétségkívül megvan a maga rengeteg hibája, de nekem akkor is windows..:D:D:D
|
Segítség!
Megtámadta gépem valami, és képtelen vagyok megszabadulni tőle:(. Volt már egy-két vírusom, férgem de ilyennel még nem találkoztam.
A következőképpen működik: amint rákattintok valamire a C-n megjelenik egy látszólag windows hibaüzenet, hogy vírusos a gépem és átdob egy oldalra hogy töltsek le vírusirtót, ahonnan azonban nem vírusirtók hanem további vírusok árasztanák el a gépemet (ha a nod nem akadályozná meg). Az IE kilehelte a lelkét (ezen az oldalon kívül semmi mást nem képes megnyitni). A Firefox még működik, de az is minden egyes a C meghajtómon történő kattintás után behoz egy ablakot erról az oldalról.:mad:. A nod nem találja a rohadékot, és a tűzfal se zavarja, az Ad-awere szerint pedig semmi baj nincs a gépemmel... Az én tudományom itt kimerült, ha valakinek lenne ötlete hogy hogyan hozhatnám rendbe a gépem kérem segítsen. (A format c-t ha lehet szeretném elkerülni.) Köszi |
tegyél fel valami 8.x szériás AVG-t, az lepucolja neked. ha az se találja, akkor nem biztos, hogy vírus van a gépeden, hanem valami manuális trójai, amit esetleg óvatlanul feltelepítettél (feltelepíttettek veled... pl e-mailból stb)
ha se a Nod, se az ADw, sr az AVG nem szedi le, akkor mehet a format. ha windózod van, annak úgyse árt egy újratelepítés :D javaslom a format c: /u /q parancsot, gyors, és kíméletlen |
Na. Először is: feladatkezelő. (bár gyanakszom, hogy nem féreg, hanem trójai lesz biza')
Másodszor (igaz nem tudom milyen vírus, de egyikük tuti megtalálja): Bitdefender Kaspersky esetleg Panda. Az AVG-t szvsz el lehet felejteni. (személyes tapasztalat ;)) Végül CounterSpy, vagy Spyware Terminator. Lehet online keresést is végezni, ha nem futja időd letölteni mind. :D Ha megvan a vírus, akkor érdemes útánanézni neten. Őőő, milyen tűzfalad van? SP1/SP2? Mégegy: keressél csökkentett módban. Mégegy2: a vírusirtóknál keresés előtt töltsd le a legfrissebb verziójukat. Mégegy3: egyszerre csak egy vírusirtó legyen a gépeden :D |
Én AVG, NOD és Trojan Remover trióval nyírtam ki a trójaikat.Nekem bevált.
|
Igazatok volt. Tényleg trójai volt. Az AVG se találta viszont a Trojan Remover igen. (és még másik 3-at is:o). Köszi a segítséget. Nagyon nem szerettem volna most vinyót formatálni.
Amúgy SP2-es a tűzfalam volt (amíg most le nem takarítottam az IE-vel együtt). Eredeti a Windows, ahogy a Nod is. Erre egy a netről fél perc alatt ingyen letöltött progi többet tud mind a kettő együtt:rolleyes:. Még egyszer köszi mindenkinek. (Főleg Rednek:)) |
Quote:
Quote:
Minden esetre én leszednék valami (jobb) tűzfalat, kerio, comodo, outpost, vagy akármi. |
Quote:
Quote:
Nem azért veszek jó gépet, hogy egy vírusírtó, avagy tűzfal elfusson rajta, hanem hogy játszani tudjak :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:07. |