![]() |
Quote:
a max hekis dolog érdekes kérdés, sztem egykét csopiban a mostani "ügyesen" játszó top jár majd vele igazán jól |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk az is igaz, hogy egy fedezgetve haladó ország hiába kap kedvezményt a szövije után, egyből elhasználja. De talán az lenne ideális, hogy a kedvezmény a csatában részt vevő seregek arányában járjon. Ami pozitívoldalát látom a max heki feletti kedvezménynek, hogyha megengeded, hogy min hekiig üssenek lépés előtt, akkor ezzel kedvezményt veszítesz. És a gyújtogatás erősödése miatt megritkultak a topok, tehát hihetetlen magasságba már nem lehet felütni magad. De a jó játékosok följebb jutnak, mint a kevésbé jók. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De aki támad az még egységet is veszít és kockázatot is vállal. és szerintem éppen ezt kell jutalmazni a kockázatvállalást. A varis pedig megkapja munkája gyümölcsét, földet. És mivel mostmár egyelő arányban is lehet elosztani a zsákmányt, a te javaslatod szerint akár jelentős kedvezménnyel is érkezhetne A-ba, annak ellenére, hogy csak néha támadt ki az üres orikra. Hát ez nekem nem tetszik továbbra se. De ha így kerül be az se tragédia, mivel a 95%-uk mire A-ba ér elfedezi, tehát nem nyer rajta semmit. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Hoppá, nekem végig úgy volt logikus, hogy elhasználódik. Hm akkor újra át kell gondolnom az egészet. |
Quote:
Tökre úgy csinálsz, mintha egy szövihábórú abból állna, hogy a hadisok ütögetik egymást :) A varist mészárolják, nyírják, ugyanezt csinálják a tolissal is, vagy pusztítják is őket. Ők is kockáztatnak már eleve az országuk felépítésével. Bármilyen szöviháborúban ők az első célpontok. |
Quote:
Így ezt az oldalát a dolognak, hogy mi töténik szöviháborúban teljesen mellékesnek tartom a javaslat szempontjából. |
All times are GMT +1. The time now is 17:44. |