Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Druida 07-30-2008 15:48

most már én sem csípem Remyt... bejön egy olyan topikba ahol segíteni kéne a kezdőket, és az első dologba amibe lehet beleköt. és akkor amikor elmondom a véleményem, akkor meg elkezd magyarázni, hogy ne okoskodjak. hát gratulálok Remedy.

Remedy 07-30-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185034)
most már én sem csípem Remyt... bejön egy olyan topikba ahol segíteni kéne a kezdőket, és az első dologba amibe lehet beleköt. és akkor amikor elmondom a véleményem, akkor meg elkezd magyarázni, hogy ne okoskodjak. hát gratulálok Remedy.

En sose csiptelek, mert mindig baromsagokat beszeltel. De ezt legalabb konzekvensen sikerul megtenned. :)

Druida 07-30-2008 15:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185035)
En sose csiptelek, mert mindig baromsagokat beszeltel. De ezt legalabb konzekvensen sikerul megtenned. :)

akkor szeretettel várlak a "Kinek mi baja velem?" című topikba. mert itt nem engem hanem téged kell utálni.

Dus 07-30-2008 17:06

Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...

Ja és hogy ne legyen teljesen off, Remy, köszönjük, hogy a máik topicba kijelentetted, hogy nem fogsz többé menni a segítség kezdőknek topicokba...kevesebb helyen kötöszködsz...(ezért kérem a minuszokat...)

Dragi 07-30-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185056)
Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...

Valószínűleg hogy fejezzük be az értelmetlen valamint már nagyon unalmas vitatkozást :) pláne Remyvel :)

Remedy 07-30-2008 17:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185056)
Ja és hogy ne legyen teljesen off, Remy, köszönjük, hogy a máik topicba kijelentetted, hogy nem fogsz többé menni a segítség kezdőknek topicokba...kevesebb helyen kötöszködsz...(ezért kérem a minuszokat...)

Ha ez volt a vagyad, akkor: szivesen :)

Dus 07-30-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185060)
Valószínűleg hogy fejezzük be az értelmetlen valamint már nagyon unalmas vitatkozást :) pláne Remyvel :)

Nem muszály neki néznie ezt a topicot...mellesleg meg akkoris megmondhatta volna, de nem biztos, hogy ezt szeretné, mert Remynek nem adott minuszokat :)

Debilke 07-30-2008 19:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185065)
Nem muszály neki néznie ezt a topicot...mellesleg meg akkoris megmondhatta volna, de nem biztos, hogy ezt szeretné, mert Remynek nem adott minuszokat :)

Talán azért, mert megértette, hogy Remy segíteni próbált, és azzal, hogy leírta, hogy hülyeség, nem beszólni akart, hanem kijavítani egy olyan elméletet ami esetleg hibás lehet... miért lett általános, hogy 200 hekin bármilyen éplista életképes és jó lehet? Ha az általad hitt, és pl. itt sok okos által rábólinott éplistával belekötsz egy jobb szövibe, akkor jön a pofon, és meglepődsz, hogy nahát, mégsem életképes, pedig 200 hekin vagyok..

Kutyuleee 07-30-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185065)

Lehet nem véletlenül:)
Ne haragudjatok hogy ezt mondom, de iszonyúan gyerekesen viselkedtek.
Csak azért agyon szemetelni egy topicot mert Remy nem értett egyet, hát nem tudom... Most végig olvastam a vita tárgyát. tömören, nem az volt a kérdés, hogy te éppen milyen felest épitenél, hanem hogy mi a jellemző rájuk:)
és itt meg átment a topic,a "miért vagy miért nem hülyeség a 12%templomos feles" vitába. ráadásul ott is nevetséges érvekkel dobáloztak az emberek.
De tök jó, hogy egy kezdő azt látja, hogy bármelyik topicba megy, mindenhol remy-t támadják, csak mert leirta a véleményét.

Amúgy nem kéne így lereagálni a dolgokat. elhangzik vmi, erre jöhet egy ellenvélemény érvel, esetleg jöhet mellette is egy érv és ennyi. ezekután meg ujabb érvek, újabb tippek. nem pedig a szájkarate, meg a csak azért is belekössek xy-ba:)

És Remy amúgy te is túlragoztad a dolgot, meg a végén túlreagáltad:)

Deni 07-30-2008 20:08

LOL.. még mindig itt tartunk?

All times are GMT +1. The time now is 03:46.