![]() |
Quote:
|
Sztem off, de azért beírom ide is
Nekem azért "kellett" törölnöm, mert nem találtam jó csapatot, és ez elvette a kedvemet. 3 szor próbáltam, negyedjére már kisebb voltam nint a B ben, és nem volt kedvem lelkierőm Újrakezdeni. Most ujra a B ben vagyok, és érdekel, hogy mi megy fent. Nekem a 90K-s orimhoz a 200K-s is hatalmas lesz, de szembekerülhetek vele, hacsak nem egyfősben fogom nyomni. |
Quote:
Nagyon rosszindulatu vagy... :P |
Quote:
Szerencsére sose tagadtam:) Amúgy több ilyenről is tudok, de nem ennek a topicnak a témája. |
Quote:
nem jött össze 4 próbálkozásból a megfelelő klán, ezért inkább újrakezdted az egészet, és megint végigmásztad a létrát?? :eek::eek: |
Quote:
nem tudom ki ál mögötted vagy csak túl paranoiás vagyok, de megjegyzem elég fura számomra... A javaslat szerint ha nem töltöttél el a topba 2k kört akkor te nem élhetsz ezzel a lehetőséggel mig akik már a topba vannak hamarabb élhetnek majd vele... Tehát semmiképp sem támogatom a topba eltöltött körhöz kötni az már egyértelmű. |
hoppá most látom van más is akinek ez eszébe jutott:D:D:D
Talán van benne vmi? :D:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
A részklános topikra gondolt, de bár sokmindenre megoldást hozna komoly veszélyei is lennének.Emellett én azt is támogatom alapos megfontolás elemzés után.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:49. |