Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

Khazad-Dum 03-21-2009 07:44

Hát biztos igazad van.

Khazad-Dum 03-30-2009 12:24

Á gyerekek miért van minden stratégiai topic meghalva? Kérdéseket, kérdéseket kérünk, hadd rágódjunk rajta és osszuk a tanácsokat (na meg az észt :D).

Akkor tudósitok az A-s orimról. Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha :D.
Sajna hiába próbáltam meg emelni a barakk-torony arányt eddig 25% többet nem tudtam kihozni. Pedig már éhezetetős is lett. Na, de majd most biztos változik a helyzet a fedezés után.

Khazad-Dum 03-30-2009 12:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 205815)
Igen, de a második részéből úgy vettem ki, hogy nem teljesen értetted, hogy miért jó, mert feleslegesnek gondoltad :)
Pedig egyáltalán nem felesleges, sőt...

Nem szivózni akarok csak nekem néha nehezen esnek le a dolgok.
Pl. ha mondjuk 3000 ijjat tudsz képezni egyszerre akkor elfoglal kb.60 barakkot plusszban. Tudom nem sok, de minden kis pont számít. Ha kiszámolod mondjuk olyan átlag áron az ijjat a 3000 ijj 50-60 milla. Annyi meg gondolom van egy A-s oriban folyamatosan, legalább is én ebből indulok ki. Ha támadnak egyszerüen megveszed a piacról ha meg már nem kell akkor eladod. Nekem így kogikus. És amúgy is a tornyos ijj jobban véd mint 2 ijj torony nélkül, az elfnél! Szóval igy 30 toronnyal több van. De ez csak példa.

Szóval igen, én feleslegesnek gondolom a plussz barakkokat, mert csak gyengít.

laci 03-30-2009 13:34

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 206355)
...Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha :D.
Sajna hiába próbáltam meg emelni a barakk-torony arányt eddig 25% többet nem tudtam kihozni. Pedig már éhezetetős is lett. Na, de majd most biztos változik a helyzet a fedezés után.

Ha kereskedő vagy, és baromi sok bankot tartasz, akkor ne csodálkozz hogy másnak kevesebb hely jut. Valamit valamiért :)

Pepa 03-30-2009 14:35

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 206355)
Akkor tudósitok az A-s orimról. Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha :D.

Nem hinném, hogy A-ban annyira örülnek egy éheztetős elfnek.

Gyula 03-30-2009 14:46

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 206363)
Nem hinném, hogy A-ban annyira örülnek egy éheztetős elfnek.

Az enyém is éheztetős, a vezérem kérte, hogy bontsam le az összes tanyámat :)

vityu 03-30-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 206364)

És azt nem mondta, hogy dolgozzanak meg mások az információért? :p :D

Paliking 03-30-2009 14:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 206365)
És azt nem mondta, hogy dolgozzanak meg mások az információért? :p :D

Szerintem elég kevés ori van amelyiket ez az infó érint, azok meg úgyis tudják :)

Khazad-Dum 03-30-2009 17:50

Quote:

Originally Posted by laci (Post 206360)
Ha kereskedő vagy, és baromi sok bankot tartasz, akkor ne csodálkozz hogy másnak kevesebb hely jut. Valamit valamiért :)

Azért nincs olyan sok csak 400. Elenyésző százalék szinte, de annyira pont elég amire kell.

Khazad-Dum 03-30-2009 18:19

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 206364)

Mivel majdnem mindenki elf nem nagyon kell senkinek termelgetni.

All times are GMT +1. The time now is 19:08.