![]() |
Hát biztos igazad van.
|
Á gyerekek miért van minden stratégiai topic meghalva? Kérdéseket, kérdéseket kérünk, hadd rágódjunk rajta és osszuk a tanácsokat (na meg az észt :D).
Akkor tudósitok az A-s orimról. Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha :D. Sajna hiába próbáltam meg emelni a barakk-torony arányt eddig 25% többet nem tudtam kihozni. Pedig már éhezetetős is lett. Na, de majd most biztos változik a helyzet a fedezés után. |
Quote:
Pl. ha mondjuk 3000 ijjat tudsz képezni egyszerre akkor elfoglal kb.60 barakkot plusszban. Tudom nem sok, de minden kis pont számít. Ha kiszámolod mondjuk olyan átlag áron az ijjat a 3000 ijj 50-60 milla. Annyi meg gondolom van egy A-s oriban folyamatosan, legalább is én ebből indulok ki. Ha támadnak egyszerüen megveszed a piacról ha meg már nem kell akkor eladod. Nekem így kogikus. És amúgy is a tornyos ijj jobban véd mint 2 ijj torony nélkül, az elfnél! Szóval igy 30 toronnyal több van. De ez csak példa. Szóval igen, én feleslegesnek gondolom a plussz barakkokat, mert csak gyengít. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|