![]() |
D-ből értelmesebb? nem épp könnyű dolog:D
|
Quote:
oké, Spok, te vihetsz fel 100at is... de mind bent legyen és vigyél egyszerre 10klánt... asszem feleslegesen beszélek itt neked :( :( :( |
Quote:
|
Peter most nem azt akarjuk hogy ekte 1/a legyen henem egy anarchba is meg valosithato klán rendszer legyen.
és erre kellenek öttletek. a D meg tudom hogy nehéz igazábol arra jó ötlettem nem igazán van ami van azt meg csak az Atti tudná meg oldani de az meg szerintem kicsit drasztikus lenne. |
akkor ne legyen köv szint, de akkor hogy oldanátok meg ott a lános dolgot? gondoljatok bele, 10 nagyobb ori ott össze rak 1 klánt, 270milla érték:P ki az aki beüti őket? főleg h az épületek maximalizálva vannak, így 65535 a max mindenből, mindenkinek a serege megeggyező mennyiségű lenne, persze ez más fajok esetén más.. de a különbség elenyésző
|
Quote:
jo ötlet a következő szint pedig :) |
Quote:
persze hogy nem teljesen 1A, de csak annyiban különbözne (ha jol értelmeztem eddig, hogy lehet több orid is) de ha ez nem lenne korlátozva, az nem tenne neki jot |
Quote:
|
Quote:
nemfeltétlen van egy drasztikusabb megoldás, ami nekem sem tetszene de 1x már elhangzott és hát ha más esély nincs... a csopit 'lefokozni' vagy mondhatnánk 'újrázni' de csak a topot, a 150k feletti orik 150k-ra újrázását értem ez alatt és onnantól mehetne a klános dolog D-ben is, 150k-n még elég sok különböző orit lehet kiépíteni:) |
vagy most hülyeséget írtam?:D:confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:10. |