![]() |
Lista frissítve!!!
akik eddig jelentkeztek: Lista frissitve Móni és Kata kérésére.
Pool Winyoo + Cillagom Bubba Stil Kámzsi + Kedvese Gyula + Anikó + Era Süti Móni + StefeeAtom Edu + istentuggya hán zenészt le nem szervezett már Szőlő (zenefelelős) Reaktor Myth Remedy Gabi Én (Kata) Csongor Puma Szecsa Meron Lopi + család Teja + Mackója Beni + Neje Talán Csávó is jön Lehet h Timcsi is eljön, nem tom biztosan. Meg még próbálok hívni néhány anarhost Régens + 1fő Hugi Ez eddig Kb 35 ember Közeleg a tali időpontja, kérek mindenkit hogy amint tudja pontosítsa a jelentkezését, melyik nap, hány nap mittom én ilyesmikre gondolok. Jelentkezni zöldben is lehet: Partizán_hon (#332415) Aki véletlenül kimaradt az szóljon. Gyula |
Köszi a frissítést :)
Naon jó társaság gyűlik, érdemes lemenni :) |
ha netalántán, esetleg, mégiscsak lenne pici időm, akkor melik napra érdemes menni? :) :D
|
Quote:
Szerintem a szombat lesz a legjobb mert addigra odaérnek akik pénteken dolgoztak esetleg, még mindenki kipihent, vasárnap akik nem bírják a piát már lájtosak mert másnaposak leszenk, de még az is jó a hétfő már csak levezetés Fel irjalak Vektró? Téged szivesen látunk és ha gondolod lehet családdal is jönni :) Gyula |
Én nem is jelkeztem ám !
Csak valaki monta hejettem egy borgőzős Vp-i éccakán hogy tuti ott lesz:D:D:D Férretéve a viccet!Nem megyek:D (gyalog) |
Gyula, sajnos még egyáltalán nem biztos, de reménykedem :)
|
hjúj,most néztem a naptártot,hogy a május 1,hétfő mért is olyan ráérős,me ünnnnep :D
micsoda felfedezéseket teszek:)) ápr.29-től tuti megyünk pénteken még dogzani is kell vmit |
Quote:
Szia Teácska! Azért tettük erre a hétvégére, mert így tovább tudunk maradni, tanulva az előző buliból. Azoknak mondom, aki pénteken melózik: Próbáljatok valahogy meló után jönni, még akkor is, ha későn értek oda, tapasztalatból mondom, jobb így! :)) NAGYON FONTOS!!!! kérlek benneteket, hogy jelezzétek minnél előbb, hogy ki mikor jön, és meddig marad, mert már le kellett volna adnom a konkrét foglalást! És aki olvassa szóljon másnak is, hogy IDE írja be, mikor jön. Ne csesszetek ki velünk légyszi!!! pár fő eltérés nem gond, de próbáljatok jelezni itt!!!!! Köszi: KATA |
Ha mar ilyen nagyszabasu bulit szerveztek!
szerintem rakjátok be a tali hirdeteset a hodito forumokba, mert nagyon sokan nem regisztraltak ide, vagy be se neznek... az en reszvetelemnek a valoszinusege meg mindig csak 90% kaja, pija onellato, vagy penzbedobalos, vagy mi a fene lesz??? |
Kata :)
Gyula :) Mi lehet hogy csak szombat délelött tudunk menni, mert pénteken dolgoznunk kell :( Nem tudunk lelépni sajna :( Azért még menjünk ? |
All times are GMT +1. The time now is 01:35. |