Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Zoli 04-28-2008 13:42

Én kíváncsi lennék, mit szóltok egy olyan lehetőséghez, hogy 3 hulla full elit, és egy félelf tolivari elittel, a hullák védik állandóan a felest, így annak 2-szeres a védelme még támadáskor is, gömb van, a felest nem lopják át olyan könnyen.
Életképes szerintetek egy ilyen?

tdomo 04-28-2008 13:46

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 172018)

Ez mindig a környezeten múlik. Szerintem sok másik szövetség örülne nektek.

Zoli 04-28-2008 13:49

Az lehet...én kipróbálnám...bár mondjuk a hullákat ha leszedik, márpedig egy óriás is leszedi a hullákat, akkor a felesnek is cumi...csak gondolkodok, hogy hogy lehet a hullából hasznos csapattársat faragni...vagy 3 hulla, egy óriás, az óriás döngöl, a hullák meg adják a sereget...de ennek is ugyanaz a hátránya, bár az óriás könnyebben védi magát

Valezius 04-28-2008 13:51

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 172018)
Én kíváncsi lennék, mit szóltok egy olyan lehetőséghez, hogy 3 hulla full elit, és egy félelf tolivari elittel, a hullák védik állandóan a felest, így annak 2-szeres a védelme még támadáskor is, gömb van, a felest nem lopják át olyan könnyen.

A full elites dolgot sose értettem igazán, ha kitámadsz, akkor inkább lóval, mint elittel, de ez sokszor mindegy.
Viszont ami otthon marad az inkább íj legyen, mint elit és az nagyon nem mindegy. Hullának kell az a toronybónusz.

Sok pénzzel el lehet ezzel lenni. Hulla kitámad, és viszi az 50% pacikat a szöviktől. utána a szövik beveszik a szabad helyekre az íjakat. Így mindenkinél tud maradni valami értelmesebb védelem.

Zoli 04-28-2008 13:54

Igaz, de akkor inkább íjász- elit lenne szerintem a jobb, hogy ha otthon vannak a seregek, akkor se legyen kicsi a védelem..mert az íjászok fele mindig a felesnél lenne

Redback 04-28-2008 13:59

Én egy elit/ló hullát akartam kipróbálni 5-ös szinten, de nem tetszett.

Zoli 04-28-2008 14:46

nekem az első orim egy fullíjászos hulla volt, nekem az se tetszett :D:D:D

Egon 05-01-2008 12:05

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 172037)
nekem az első orim egy fullíjászos hulla volt, nekem az se tetszett :D:D:D

Lol, full íjász hulla :D
Se varázsolni, se lopni, se támadni XD Bár igaz, valaki szórakoztatónak találja a termelést is, de akkor már szerintem inkább legyen mindenből komolyabb védelme, fajnak meg törpe vagy elf :)

Zoli 05-01-2008 19:00

És szerinted én ezt tudtam, hogy ennyire fontos lesz ? :p
most is van egy hullám, azzal nosztalgiázok, de lehet, hogy törlöm, mert full hülye :D:D

Stev 05-03-2008 08:35

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 172514)
És szerinted én ezt tudtam, hogy ennyire fontos lesz ? :p
most is van egy hullám, azzal nosztalgiázok, de lehet, hogy törlöm, mert full hülye :D:D

Attól hogy egy fajjal nem tudsz játszani, nem biztos hogy a fajjal van gond!:p:D

All times are GMT +1. The time now is 20:57.