![]() |
Én kíváncsi lennék, mit szóltok egy olyan lehetőséghez, hogy 3 hulla full elit, és egy félelf tolivari elittel, a hullák védik állandóan a felest, így annak 2-szeres a védelme még támadáskor is, gömb van, a felest nem lopják át olyan könnyen.
Életképes szerintetek egy ilyen? |
Quote:
|
Az lehet...én kipróbálnám...bár mondjuk a hullákat ha leszedik, márpedig egy óriás is leszedi a hullákat, akkor a felesnek is cumi...csak gondolkodok, hogy hogy lehet a hullából hasznos csapattársat faragni...vagy 3 hulla, egy óriás, az óriás döngöl, a hullák meg adják a sereget...de ennek is ugyanaz a hátránya, bár az óriás könnyebben védi magát
|
Quote:
Viszont ami otthon marad az inkább íj legyen, mint elit és az nagyon nem mindegy. Hullának kell az a toronybónusz. Sok pénzzel el lehet ezzel lenni. Hulla kitámad, és viszi az 50% pacikat a szöviktől. utána a szövik beveszik a szabad helyekre az íjakat. Így mindenkinél tud maradni valami értelmesebb védelem. |
Igaz, de akkor inkább íjász- elit lenne szerintem a jobb, hogy ha otthon vannak a seregek, akkor se legyen kicsi a védelem..mert az íjászok fele mindig a felesnél lenne
|
Én egy elit/ló hullát akartam kipróbálni 5-ös szinten, de nem tetszett.
|
nekem az első orim egy fullíjászos hulla volt, nekem az se tetszett :D:D:D
|
Quote:
Se varázsolni, se lopni, se támadni XD Bár igaz, valaki szórakoztatónak találja a termelést is, de akkor már szerintem inkább legyen mindenből komolyabb védelme, fajnak meg törpe vagy elf :) |
És szerinted én ezt tudtam, hogy ennyire fontos lesz ? :p
most is van egy hullám, azzal nosztalgiázok, de lehet, hogy törlöm, mert full hülye :D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |