Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol tartalékoljuk a pénzünket?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=196)

Dus 09-02-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by exair (Post 189239)
3 orimbol 2 betonelf van, amirol pattansz fullszovis sereggel es tolival se fersz be hacsak nem egy 50% kocsmas felelf vagy, meg egy ork ami full lo, es ezert penzt se tartok csak utok amig tudok :D

Szóval azt mondod, neked is van kb 50% kocsmád??
Ugye kell még 19% ház, nomeg valami 18% toronyjj...az már 105%, és még se tanya, se raktár, se templom :cool:

Az éplista engem is érdekelne :D

exair 09-02-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 189244)
Szóval azt mondod, neked is van kb 50% kocsmád??
Ugye kell még 19% ház, nomeg valami 18% toronyjj...az már 105%, és még se tanya, se raktár, se templom :cool:

Az éplista engem is érdekelne :D

az 50%os felelfet arra ertettem, hogy agyonelezett-eheztetos ori (amibol nem sok van, ami meg az arra jon a pszichologiai hadviseles :D)

Cyby_ 09-02-2008 19:15

Quote:

Originally Posted by exair (Post 189248)
az 50%os felelfet arra ertettem, hogy agyonelezett-eheztetos ori (amibol nem sok van, ami meg az arra jon a pszichologiai hadviseles :D)

exair legalább csöndbe maradnál és ne hangoztatnád itt h mekkora mayer vagy miközbe nem!Amit t eleírtál az úgy valótlan ahogy van!szövis ork tábit vazze 15%tornyos 40%barakkos elf nem fog meg és még mellé tolizhatatlan is jézus isten ekkora badarságokat!......

exair 09-02-2008 19:21

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 189249)
exair legalább csöndbe maradnál és ne hangoztatnád itt h mekkora mayer vagy miközbe nem!Amit t eleírtál az úgy valótlan ahogy van!szövis ork tábit vazze 15%tornyos 40%barakkos elf nem fog meg és még mellé tolizhatatlan is jézus isten ekkora badarságokat!......

tapasztalatbol beszelek, es az emlitett szovis ork tabi kb 6 van az egesz hoditoban, ok meg pont annyira megfontoltak, hogy nem jonnek ki fullsereggel ugy hogy viszik a szovit is, mert eleg gyorsan elcsapjak oket, a tolizhatatlansagot pedig nem allitottam, vagy ha igen kerlek quoteold, koszipuszi megmondoember ;)

Dus 09-02-2008 19:22

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 189249)

Azért megnézem, hogyha 15% tornyom és 40% barakkom van és behívok 3 szövihelpet (csak íjak, mint ahogy nekem is), azon mi megy át :)

15% toronyíj is elég, ha hívok be szövihelpet...
(amellé meg 45%-50% kocsma még akár el is lenne képzelhető, 17% házzal és fokozok, hogyha azt akarom, hogy működjenek a tornyok, vagy embert lopok...)

Killer 09-02-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 189253)
Azért megnézem, hogyha 15% tornyom és 40% barakkom van és behívok 3 szövihelpet (csak íjak, mint ahogy nekem is), azon mi megy át :)

(amellé meg 45%-50% kocsma még akár el is lenne képzelhető, 17% házzal és fokozok, hogyha azt akarom, hogy működjenek a tornyok, vagy embert lopok...)

kevés lesz a tempi nem?:D
meg persze tanyafree is:)

Dus 09-02-2008 19:30

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 189262)
kevés lesz a tempi nem?:D

Elfként nem zavar...és sehol nem volt szó arról, hogy mennyi templomot tartsak...2-3% elég a varikhoz, mondjuk 200 hekin ;)

Cyby_ 09-02-2008 19:30

Quote:

3 orimbol 2 betonelf van, amirol pattansz fullszovis sereggel es tolival se fersz be hacsak nem egy 50% kocsmas felelf vagy, meg egy ork ami full lo, es ezert penzt se tartok csak utok amig tudok :D

ittt irtad h tolizhatatlan 50%kocsmás feles kell hozzá

nah akkor kérek szépen ori számokat és szeptembertől ha ráérek csatázunk egyet ha megtalállak,engem megtalálsz mert ezen a néven nyomulok....és meglátjuk h tesztelödik a beton orijaid

Andrew 09-02-2008 19:31

Quote:

A szövik amikben játszottam egy 21% barakk 21% tornyos elfet átvisznek, úgy, hogy 10%-nyi íj marad otthon toronyban... és ezek még csak óriások, hogy hogy egy ork röhögve szétver szövisereggel :) - mert ugye: "Nincs nagy bunker, csak kicsi ágyú" :rolleyes::D
Ha te e mellé tartasz még annyi tolit, hogy ne lopjanak át, akkor még a hullák is leártóznak :D:D:D

Cyby_ 09-02-2008 19:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 189253)

nincs szédszethetetlen ori ezt értsétek meg.....csak a képzelet szüleménye az ilyenek.

témához visszatérve:

ha sokat vagy gép elött lehet bankárkodni az anyag és kati piacon keresni is a pénzzel és le se fosszák csak kell minden körbe táv amugy teki a kényelmes vagy htvel katik különböző variációi

All times are GMT +1. The time now is 06:22.