Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Ati 08-01-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by monro (Post 114204)
És mi van ha nem a távol elött hanem utánna kellene azonosítást csinálni?
Ezzel a script ugyan tud távolozni, de lebuktatja magát ha nem aonosít és gondolom az gáz számára :) Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek?

Ahogy Fegya is írta, egy asztali számítógépről is elérhető a wap felület. Telefonon van wap-böngésző, és már van sok telefonra web-böngésző is, ugyanígy az asztali gépre se csak web-böngésző van, hanem wap-böngésző is. (Viszonylag ritkán használt program, hiszen értelme nem sok van, de ilyesmire kifejezetten "jó".)

-Fegya- 08-01-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 114219)
Ahogy Fegya is írta, egy asztali számítógépről is elérhető a wap felület. Telefonon van wap-böngésző, és már van sok telefonra web-böngésző is, ugyanígy az asztali gépre se csak web-böngésző van, hanem wap-böngésző is. (Viszonylag ritkán használt program, hiszen értelme nem sok van, de ilyesmire kifejezetten "jó".)

Nem lehet valahogy lekérdezni wap esetén a böngésző eszközt?

Ati 08-01-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 114246)
Nem lehet valahogy lekérdezni wap esetén a böngésző eszközt?

Azt a felhasználói oldal küldi, ezért azt írsz oda, amit akarsz. Lekérdezhető, csak mivel bármikor átírható, ezért nem megbízható tényező.

Serg 08-01-2007 19:35

Mi lenne hogy ha azt figyelnénk hogy történik-e más felhasználói beavatkozás az országban?Mert én ha bent vagyok minimum körülnézek a klántagoknál is illetve a saját tanácsadomnál meg a pontlistában,de szerintem az már kevésbé hihető hogy valaki bent van órákon keresztül és csak óránként egyszer távolozik és kész.

demian 08-01-2007 19:39

Én speciel amíg a gép megy bentvagyok mindig egyik országomban és van hogy órákig hozzá sem nyúlok, mivel épp mással vagyok elfoglalva és pl körönként egyszer megnézek valamit, szóval érdekes lenne ha ezért kerülök scrtiptelés miatt anarchba.

Dragi 08-01-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 114264)
Mi lenne hogy ha azt figyelnénk hogy történik-e más felhasználói beavatkozás az országban?Mert én ha bent vagyok minimum körülnézek a klántagoknál is illetve a saját tanácsadomnál meg a pontlistában,de szerintem az már kevésbé hihető hogy valaki bent van órákon keresztül és csak óránként egyszer távolozik és kész.

félkómásan óránként felkelek nyomok egy Varázslás gombot klikk távba néz és fekszem vissza ha nem jön senki..... ezért hadd ne kerüljek már anarchba

Ati 08-01-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 114264)

Scripttel bármilyen véletlenszerű akciót tudsz csinálni, akár még teljesen értelmes üzenete is tudsz írni a fórumra vele.

bomberhopper 08-02-2007 10:39

Értsem úgy, hogy akár piacozni is tudok a scripttel? Adok egy megbízást, mint a tőzsdén, hogy mit mennyiért vegyen, és ha van a piacon, meg is veszi?

bocsánat, hogy lázítok, de a thread hozzászólásaiból nem úgy tűnik nekem a dolog, hogy ezt a problémát meg szeretnénk oldani

kezd érdekelni ez a script...

Ati 08-02-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114469)
Értsem úgy, hogy akár piacozni is tudok a scripttel? Adok egy megbízást, mint a tőzsdén, hogy mit mennyiért vegyen, és ha van a piacon, meg is veszi?

bocsánat, hogy lázítok, de a thread hozzászólásaiból nem úgy tűnik nekem a dolog, hogy ezt a problémát meg szeretnénk oldani

kezd érdekelni ez a script...

Ez azért már erős túlzás igazából.

De röviden, hogy hogy is működik ez: felveszel a böngésződben bizonyos egérmozgásokat, kattintásokat, szöveges beírásokat stb. Majd megmondod, hogy ezt a felvett eseménysorozatot mikor játssza le. Ami ekkor történik: fogja a géped az egeredet, és elkezdi odamozgatni, ahova kell, rákattintani a menüre, megint odamozgatni ahova kell, rákattintani a távolbanézés gombra stb. Mivel ez egy e-mail eseményt generál, hogy jött-e sereg, vagy sem, innentől erről akár sms-t is küldhet a mail-szolgáltatód arról, hogy új e-mailed jött. Vagy a Vodának van olyan szolgáltatása, hogy beállíthatod, hogy bizonyos TARTALMÚ levélre küldjön csak sms-t, így a "nem jön senki" tartalomra pl nem küld.

Ez igazából nem egy ördöngőség, és mivel a valóságban ugyanaz történik, mintha ott lennél (valós böngészővel tényleg mozog az egér, mintha mozgatnád stb.), ezért nem lehet megkülönböztetni attól, hogy valójában te mozgatod-e.

(Lehetne azzal játszani, hogy a gombokat máshova pakolni, hogy ez a fajta felvétel/lejátszás ne működjön, de mivel ezt wapon nem lehet megvalósítani, ezért weben is felesleges, hiszen akkor a wapos felületen lesz használva mindez, és máris meg van kerülve.)

demian 08-02-2007 11:12

Ati nem kell hozzá az egér sem, csakis a linkeket kell meg hívnia, vagy maximum a varázslatoknál javascripttel kiválasztja pl: 2dik elemet a comboboxból a nyomógombra kattintást hajt végre persze ez csak egy sor JavaScriptben, és kiolvassa az oldal tartalmát.

All times are GMT +1. The time now is 21:41.