![]() |
Quote:
Mostantól boldog boldogtalan kikezdi, aki nem sereggel, az varikkal vagy tolikkal. Egy békésen felfedező MF elf mostantól a szövik legszebb álma lesz. Szöviben szintén "gyenge láncszem" lett. Előre látom a dipis hírdetéseket. "Szövit keresek: Feltéátel, hulla ne legyél... ja bocs, mostmár elf se...";) Röhej lett az elfből. |
Quote:
Mikor a 20% 30% vita volt ez volt a legtöbbet elhangzott érv hogy jajj mi lesz velem nem tudok folyton gépnél lenni és így már az orkok át tudnak jönni kisebb áldozattal. 20%-nál került volna az elf egálba a tábornok orkkal... Ha vki békésen felfedezgetve akar játszani a védelme tudatában az ne gyújtogassa a környékét. |
Quote:
60% barakkal simán átment egy elfen:) igaz nm A-ban, de a játék sem csak A-ból áll;) |
Quote:
|
én kíváncsi lennék pl. olyanok véleményére is mint pl.: Fegya, Lopi bá, Synkel mert az ő véleményük fontos számomra :) kíváncsi volnék mit gondolnak
Na meg Remyére |
Quote:
Én sosem lapítok a fűbe mint akik csak bólogatnak. Nekem ez egy játék volt ez előtt is és ezután is az marad. Az hogy ilyen erősen kiállok a véleményem mellett azért van mert vévigjátszottam már nagyon sok netes játékot és az ilyen tipusúak mind el vannak szúrva. Egytől eggyig selejtek. Ez volt az eggyetlen játék aho éreztem az egyensúlyt és ezért nagyon szerettem játszani. Sajnálnám ha ez is a megunt uncsi játékok közé kerülne a rossz változtatásokkal. Gondolom ti sem szeretnétek ezt. Már nagyon megszerettem és szivesen töltöm itt az időm, de ez a változtatás felborította az egyensúlyt. Okos ötlet lenne ha ti is inkább a tapasztalatok alapján csiszolnátok a játékot és nem holmi számítások után vezetnétek be radikális változtatásokat. Na de végül is a ti játékotok, max megromlik a hangulat és elkezd fogyni a játékosok száma.... |
Quote:
Én most el, aztán rend legyen itt, mire visszajövök, szeretet, barátság, egyetértés :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sikerült párszáz ember kedvét elvenni örökre a hódítózástól. Nyilván az 1/A gurukat ez nem hatja meg. Nem mondtam, hogy semmi maluszt ne kapjon. Igenis kapjon! De ez azért kegyetlen durva övön aluli ütés volt.... |
All times are GMT +1. The time now is 11:00. |