![]() |
Már így is elég hátrányos egy elf helyzete. Ha belegondoltok nem igazán érezheti a győzelem ízét. Asszem az egyértelmű, hogy a föld a legértékesebb ebben a játékban, sokan rengeteg pénzt katonát áldoznak érte. Egy elf a legritkább esetben szerezhet földet háborúban. A lopásokkal egyéb műveletekkel nem lehet igazi sikerélményt szerezni, és ha ebbe most egyre gyakrabban belerondít egy-egy piros szöveg, az mégjobban elveheti az ember kedvét.
A föld 2500 heki feletti fedezésével bevezetésével majdnem meghalt az angol és a román. Ha 20% marad az elf, azzal a tamagocsizók és a magányos ritkán belépő harcosokat ölitek meg. Ha marad az elf, akkor a ritkán belépők esetleg elveszíthetik a kedvüket, míg ha emeltek 30%ra, az az orkoknak, akik valljuk meg imádnak háborúzni, marad az a kihívás, ami eddig is nagyrészt a köztudatban volt, hogy átgyalogoljanak az elfeken is. Az orkok, attól még nem adják fel, mert az elf 30ra lett emelve. A tamagocsizókra pedig szükség van, mert ők fedezik fel nekünk azokat a földeket, amelyeket a háborút jobban kedvelők lenyúlhatnak. Amit a védőérték és támadóérték növeléséről írtam, hát ahogy sejtettem nem értettétek meg. Támadásra felkészülni sokáig lehet (évekig is), hogy aztán egyszerre az egekbe emeljük a támadóértéket, míg védekezni folyamatosan kell, és azt a bizonyos védőértéket, amit Ati említ, hogy egy körre kell emelni, nos ha az nincs folyamatosan állandóan a maximumon (márpedig a maximumot nem lehet emelni), akkor már régen rossz. De hát ti ezeket mind tudjátok, úgyhogy nem is tépem tovább a szám. |
én ezt nem értem. a fanatikusok benn vannak éjjel-nappal. te azt írod legyen egy olyan faj, amit nem tudnak átütni max lóval, max tábival kimenetelkor? ha fel kaarsz jutni a top30%-ba, jól írtad lehet nem az elf faj való, bár szerintem azzal is simán lehet menni. lehet csalogatni seregeket, hiénázni...kinek mi tetszik..
tanya A-ban. ezt már írtad sokszor. az ork miért engedheti meg magának, hogy 0 tanyája legyen? az elf miért nem? az elf most azért engedheti meg magának, mert tud olyan védelmet csinálni, amivel megengedheti magának. igenigen most lehet kevesebb tanya kell neki vagy klánrakibol kell etetni. úgy gondolom az A a játék csúcsa és igenis meg kell követelni egy játékostol a sok bent létet és egy szövetségtől a 24 órás távolt, ha kell csörgetni hajnalban is vkit. ez ezen a szinten normális. hogy neked erre szükséged van, ezzel esetleg kék számhoz jutsz vagy nem, mert neked ez sok és akkor nem kell a kék szám, azt döntsd el magad |
Quote:
ha bunkert akar játszani nehogy már full védelemmel indított csata nélkül top1 akarjon már lenni... |
top1 elég nehéz a 10% fedezés határ miatt:)
|
Quote:
|
hát hüpike ebben igazad van
orkként még sosem volt gondom, elffel már többször is. ez a tapasztalatom, elffel nehezebb játszani előbbre jutni, ezért védem, és 30% bónusszal is simán be lehet verni egyébként bevehetetlen ori, csak ideiglenesen létezhet, ha nem számítjuk, hogy azt ami katonailag bevehetetlen azt szanaszét lehet rengetni és gyújtani :-D |
goldy, értem az érveid, de szerintem aki elfként a topba kerül, az keményen megszenvedett érte, sokkal sokkal többet, mint egy ork, vagy egy óriás, vagy akár egy törpe
|
Quote:
elfel ez kényelmesebb, de tovább tart azt meg nem igen értem törpével miért lenne könnyebb mint elffel???? |
de van beüthetetlen. vagyis nincs, de mégis van.
maradjunk ennél a 35-35-nél. egy orknak erre kell 75-80% barakk moráltól függően. na most ha ebből kijön maxal akkor lehet, hogy beveri az elfet, de az elf ha ügyes az ork csak 30%-os elengedése mellett 3* tuti be tudja verni, sőt ha ügyes +2 sereget is küld hátha nem koptat az ork. nagyon jól lehet ügyeskedni és haladni az elffel, csak ugyanolyan sőt időt igényel, mint pl. egy gnóm/ork az Aban. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:25. |