Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vérdij (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1634)

Valezius 08-23-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120059)
???

Vérdíjat nem vérdíjas országok ütésével, hanem "védett" országok ütésével szerzel, amit a gép minden reggel véletlenszerűen válasz ki. Ahogy most is. Lásd a már most is meglevő vérdíj súgó.

Jó, akkor helyettesítsd be fejvadászra ;)
Fejvadásszal ütöm a vérdíjas orijaimat.

És bocs az elírásért.

-Ede- 08-23-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Myra (Post 120057)
Ha már ilyen dilemmában van az ember, akkor inkább a vérdíj vesszen!
Van úgy, h az ember nem ér rá játszani, és akár több hónapra is szabizik. Ha a vérdíjas nem mehet szabira, akkor tönkremegy az ori ez idő alatt. Jó, tudom, rá lehet bízni másra is. De akinek nincs ilyen?
Meg aztán a buktatók. Ha nem vipes, 90 napja van lépni. De ezt sem akar mindenki, ha meg vipes, időnként szabizik is. De visszatértünk az ördögi körhöz, h vérdíjas nem szabizhat.
Ugyanakkor meg a fejvadász szabizhat. Élni is fog vele, ha kiverte a szuszt a vérdíjasból.:)
Ez mindenképp nehéz döntés.

aszthiszem h anarchban nem nagy gond megoldani az orik kölcsönadását, hisz ott mindenki mindenkivel olyan nagy haver;)
másrészt nem az a cél h bárkinek könnyedén legyen fajintos piros száma, amivel büszkélkedhet, hanme igen aktív játék kelljen hozzá!

--zozo-- 08-23-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120049)
Pont ez a kérdés, hogy mi legyen velük. Mi az, amit Ti, különösen a mostani vérdíjas országok, szeretnétek? Vegyük el mindenkitől, hogy továbbra is nyugodtan szabizhassatok, amikor akartok? Vagy maradjon, viszont akkor nem szabizhattok velük?

Szerintem azt kéne megcsinálni hogy aki megszerezte a vérdijat és mondjuk elakar menni szabira akkor letudjon mondani a vérdijrol mert nem tudja teljesiteni amit a vérdij megkövetel--->> hogy jatékban maradjon.
Ugyan ugy mint a személyisegeknél.

Pax Hungaricum 08-23-2007 17:38

Viszont abban, hyog ne tudjon szabizni, kezdek Ati mellé állni... Nyilván, ha megemelkedik a pénzdíj is, akkor sokan fogják verni a vérdíjasokat... Márpedig akkor egy idő után nem fogja bírni védeni. (Kivéve a gigamultisok;)). És ha valaki nem akarja veszni hagyni az országát, akkor egyszerűen 'lemond' a vérdíjról.

A vérdíj NEM kitüntetés! Nem elismerés!
A vérdíj büntetés, mert védett országot támad.

Aki nem akarja az országát olyan helyzetbe sodorni, hogy ne tudjon bármikor szabizni, az ne verjen védett országot.

Ebben Atinak igaza van így átgondolva.

Ati 08-23-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120065)
Jó, akkor helyettesítsd be fejvadászra ;)
Fejvadásszal ütöm a vérdíjas orijaimat.

És bocs az elírásért.

Hát üssed. Mi a baj ezzel? Erre mondanék vmit, de megint én leszek a gonosz anarch-ellenes, úgyhogy nem teszem. :)

Ati 08-23-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by --zozo-- (Post 120069)
Szerintem azt kéne megcsinálni hogy aki megszerezte a vérdijat és mondjuk elakar menni szabira akkor letudjon mondani a vérdijrol mert nem tudja teljesiteni amit a vérdij megkövetel--->> hogy jatékban maradjon.
Ugyan ugy mint a személyisegeknél.

Ilyen bővítésbe már egészen biztosan nem megyek bele. Egy darab, mindenkire vonatkozó döntés lesz, nem egyedileg, mindenki által egyénileg, bármikor beállítható lehetőség.

Fáraó 08-24-2007 17:40

Meg jo, hogy ez az egesz verdij-valtoztatasos tema azert indult el, mert vkinek nem volt eleg az 1-10 milla jutalom, ha verdijast utott. Most mar ott tartunk, h szabizni se lehet, sot, ha volt verdijas orim, attol elveszik a verdijat, csak mert egyesek unatkoznak... :mad::mad:

Koszi mindenkinek a sok fejlesztesi otletet!:mad:

Ati 08-24-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 120458)
Meg jo, hogy ez az egesz verdij-valtoztatasos tema azert indult el, mert vkinek nem volt eleg az 1-10 milla jutalom, ha verdijast utott. Most mar ott tartunk, h szabizni se lehet, sot, ha volt verdijas orim, attol elveszik a verdijat, csak mert egyesek unatkoznak... :mad::mad:

Koszi mindenkinek a sok fejlesztesi otletet!:mad:

Még jó, hogy akkor szóltál hozzá ezekhez a témákhoz, amikor lehetett, és nem utólag szólod le azt, amit mások eldöntöttek helyetted.

Steve 08-24-2007 23:37

Ha vkit zavar hogy sok a vérdíjas, az szóljon, én egyből törlök négyet, mert csak foglalom a helyet mindennap...

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-25-2007 12:24

bocsi mindenkitől hogy nem zsoltam hozzá az elmult pár napba de nem volt netem:s

na szóval a változtatások mikor lesznem bevezetve?

All times are GMT +1. The time now is 00:38.