![]() |
Quote:
Fejvadásszal ütöm a vérdíjas orijaimat. És bocs az elírásért. |
Quote:
másrészt nem az a cél h bárkinek könnyedén legyen fajintos piros száma, amivel büszkélkedhet, hanme igen aktív játék kelljen hozzá! |
Quote:
Szerintem azt kéne megcsinálni hogy aki megszerezte a vérdijat és mondjuk elakar menni szabira akkor letudjon mondani a vérdijrol mert nem tudja teljesiteni amit a vérdij megkövetel--->> hogy jatékban maradjon. Ugyan ugy mint a személyisegeknél. |
Viszont abban, hyog ne tudjon szabizni, kezdek Ati mellé állni... Nyilván, ha megemelkedik a pénzdíj is, akkor sokan fogják verni a vérdíjasokat... Márpedig akkor egy idő után nem fogja bírni védeni. (Kivéve a gigamultisok;)). És ha valaki nem akarja veszni hagyni az országát, akkor egyszerűen 'lemond' a vérdíjról.
A vérdíj NEM kitüntetés! Nem elismerés! A vérdíj büntetés, mert védett országot támad. Aki nem akarja az országát olyan helyzetbe sodorni, hogy ne tudjon bármikor szabizni, az ne verjen védett országot. Ebben Atinak igaza van így átgondolva. |
Quote:
|
Quote:
|
Meg jo, hogy ez az egesz verdij-valtoztatasos tema azert indult el, mert vkinek nem volt eleg az 1-10 milla jutalom, ha verdijast utott. Most mar ott tartunk, h szabizni se lehet, sot, ha volt verdijas orim, attol elveszik a verdijat, csak mert egyesek unatkoznak... :mad::mad:
Koszi mindenkinek a sok fejlesztesi otletet!:mad: |
Quote:
|
Ha vkit zavar hogy sok a vérdíjas, az szóljon, én egyből törlök négyet, mert csak foglalom a helyet mindennap...
|
bocsi mindenkitől hogy nem zsoltam hozzá az elmult pár napba de nem volt netem:s
na szóval a változtatások mikor lesznem bevezetve? |
All times are GMT +1. The time now is 00:38. |