![]() |
Quote:
Kezdjük azzal ,hogy te személy szerint hány lassús játékost ismersz, hogy név szerint várod a profikat? És miért gondolod azt,hogy a lassúban egy deka tudás nélküli játékos "szenved"? Te biztos tudod kik a profik a hódító nevű játékban, mondj nekünk egy párat..Lehetőleg név szerint. A gyors csopit magasztalták állandóan, hogy jajjajjj de nehéz...gondoltam bevágok oda egy orit és megnézem.. Hát nagyon nehéz volt:rolleyes: Vagy a normálba mennek a profik? Mert kijaza beteg aki vár 2 órát egy ütésre és még 2 órát ,hogy újra tudjon támadni? Ha gondod van az idővel, akkor lassúban nem lesz gondod,ha pedig sok időd van ,akkor menj gyorsba vagy aréna,hv,párbaj. Azért, mert lassú a szabályok ugyanazok. Nem lesz könnyebb. És felejtsétek már el azt a hülyeséget ,hogy nulla tanya/raktár!! Az egész lassúnak más a hangulata és egy teljesen más közösség játszik lassúban. Gyertek Profik lassúba vagy inkább gyere Hüppi lassúba:) |
Quote:
|
Quote:
A közkedvelt profi/nemprofi témához pedig tudok ajánlani néhány írást, nekem tetszettek anno: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819 |
Quote:
Igazándiból nincs olyan,hogy profi. (kijaza profi?) A gyors és lassú között meg csak annyi a különbség szerintem,hogy gyorsban nagyobb a pörgés.Ennyi. Most is vagyok ott és látom/tapasztalom. Háborúk itt is ,ott is vannak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uri Geller is érzi a rezdüléseket és tud pár olyan dolgot amit az átlag földi halandó soha nem fog érezni:rolleyes: Atya ég!Én kérek elnézést:) |
Neked tulajdonképp hol is vannak országaid? :) küldhetnél egy listát ;)
|
Quote:
Nehogymár eltöröljenek engem a profik:( Szerintem,ha csak egy kicsit képben lennél már rég tudnád hogy hol vannak orijaim;) Nézz utána és talán rájössz:p:p Ez mijen topic szerinted?:rolleyes: |
én ezek a játékosok közül egyiket sem ismerek.
hogy mi a profi szerintem? aki letett vmit a hódító asztalára: topklánok aktív tagjai, A-ban aktív, sokat harcoló, klánban vannak, alsóbb szinteken pedig szövetségük mindig az elsők között van. a játékot átfogóan értékelik, az egymáshoz tartozó szinteket együtt kezelik és kihasználják a piacok közötti különbséget... akit említettek neveket egyik se tartozik ide. nekem egyik sem komolyabb játékos. a tali pedig abszolút nem tartozik ide. semmi köze. durván 10-14 játékost mondanék, akit én profinak gondolok. kérésedre természetesen neveket is mondok, de szerintem nincs rá szükség, kb. mindenki be tudja lőni magának kire gondolhatok. legyél szíves kultúráltabb hangnemben írni a fórumra, köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 22:17. |