Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

Croissant 03-28-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 83285)
de nem ítélik el...ez a helyzet...
annyit mondtak, hogy irgumm-burgumm, és láss csodát, már nem is hallani semmit a dologról...

tényleg, most sem arról beszélünk, ugye?

Zsáni 03-28-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83287)
tényleg, most sem arról beszélünk, ugye?

sorry, félreérthető volt a hozzászólás, javítva...

Croissant 03-28-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83284)
Egyébként ha az üzenetből egyértelműen kiderül valami, akkor jelentsd, és rövidre lehet zárni ezt az egy konkrét esetet.

Jelentettem...

Dragi 03-28-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 83285)
de nem ítélték el Vilmos herceget se......ez a helyzet...
annyit mondtak, hogy irgumm-burgumm, és láss csodát, már nem is hallani semmit a dologról...

Mit kell azon annyit lovagolni ?:) Az angoloknak van eszük a hülye magyarok meg még mindig Balatonöszödnél tartanak :p Ennyi ....

Ati 03-28-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 83291)
Mit kell azon annyit lovagolni ?:) Az angoloknak van eszük a hülye magyarok meg még mindig Balatonöszödnél tartanak :p Ennyi ....

Ööö, nem, kicsit régebbnél tartunk, egyelőre a II. Világháborúnál...

Ati 03-28-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83290)
Jelentettem...

Mosógépszerelés után megnézem......... :)

Croissant 03-28-2007 15:41

Úgy tűnik, Ati nem kívánja, h bemásoljam az üzeneteket, pedig nincs benne semmi csúnya, trágár, nemiszervekről és szaporodásról szóló, vagy sátánista szöveg...

Nos, akit érdekel az üzenetváltás, küldjön elérhetőséget, megküldöm, akárcsak Goldy-nak...

Ati 03-28-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83294)
Úgy tűnik, Ati nem kívánja, h bemásoljam az üzeneteket, pedig nincs benne semmi csúnya, trágár, nemiszervekről és szaporodásról szóló, vagy sátánista szöveg...

Attól még az nem egy fórumra szánt üzenet, hanem Neked, személy szerint, mint magánüzenet lett küldve.

Én már megszoktam, hogy magánbeszélgetéseket nemigen folytathatok senkivel :-/, de más ezzel lehet nem így van. :)

Gyula 03-28-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83294)

Nos, akit érdekel az üzenetváltás, küldjön elérhetőséget, megküldöm, akárcsak Goldy-nak...

Hálás lennék ha elküldenéd, akát it pm-ben vagy a 79796-ba.

Köszönöm

Croissant 03-28-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83295)
Én már megszoktam, hogy magánbeszélgetéseket nemigen folytathatok senkivel :-/, de más ezzel lehet nem így van. :)

Már miért ne folytathatnál? Tiltja vmi, vagy vki?

All times are GMT +1. The time now is 00:40.