![]() |
Quote:
ott némi heki szokott bontódni Szerintem maradjunk a -10% nyersi, arany/épület, +10% védelem minden épület elleni támadás védésére. Nyersi visszakapást meg hagyni kéne, mert erre kétlem, hogy lenne kapacitás:p |
Lehetne új személyiség a gonosz varázsló, aki csak ártó varázslatokat tudna, melyek kétszeres hatékonyságúak lennének:)
|
Quote:
|
Eredeti szerző: yenkie Üzenet megjelenítése
"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés, Ez lenne sztem 1 verzio de talán 1 is bonyolult 1 személyiség lenne... Talán ez még inkább elfogadható: -20% pénz-építési költség -20% nyers igény építéshez Azért gondolok ekkora értékre mivel, 1 másik szinte folyamatosan használt személyiséget kéne h tudjon akár helyetesíteni.( ugyebár építeni nem mindig épül az ember és ilyenkor ez a személyiség nem érne semmit) vagy h folyamatosan is adjon bonuszt mint a többi személyiség -10% pénz igény építésnél -10% nyers igény építésnél - nincs épület fenntartási ktsg. |
Quote:
Épületfentartási költség szerintem maradhat. Azért mindent ne akarjunk belerakni.:D |
Quote:
Ez szerintem elfogadható lenne. Védelmet, meg nyersivisszanyerést nem támogatok. |
Quote:
Az elsővel annival a bajom, h már tul erős személyiség lenne..., meg picit már tul bonyolult... (olyan mintha 1 "tulélőt , 1 kereskedőt +1 gazdálkodot " klonoztunk volna) Eredeti szerző: yenkie Üzenet megjelenítése "-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés) Ez lenne sztem 1 verzio de talán ez is bonyolult 1 személyiség lenne... Talán ez még inkább elfogadható: -20% pénz-építési költség -20% nyers igény építéshez Azért gondolok ekkora értékre mivel, 1 másik szinte folyamatosan használt személyiséget kéne h tudjon akár helyetesíteni.( ugyebár építeni nem mindig épül az ember és ilyenkor ez a személyiség nem érne semmit) vagy h folyamatosan is adjon bonuszt mint a többi személyiség -10% pénz igény építésnél -10% nyers igény építésnél - nincs épület fenntartási ktsg. |
Quote:
|
Bocs
melohelyen vagyok, itt baromi lassú a net az egyes verzio szerintem a legjobb |
Quote:
De nézzünk túl a saját érdekeinken is... |
All times are GMT +1. The time now is 09:23. |