![]() |
Quote:
Quote:
|
Én olvastam. De attól még akkor is azt szeretném, hgyo csak VIPeknek legyen. Mert ha esetleg lesz rá erőforrás, és lenne erőforrás arra, hogy mindenkinek lehessen, akkor is csak VIP-ekenek legyen. És ők nekik legyen kikapcsolható, ha nem akarják látni. Vagy bekapcsolható, ha akarják. :p Vagy valami iylesmi :D
|
azért remélem lesz belőle vmi, lehet kiprobálom én is...
|
Én alig várom hogy megvalósuljon. Szóval HAJRÁ!:D
|
Quote:
akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam:) |
H2o!:)
Aham, olvastam. Csak azért erősítgetem a dolgot, hogy egy esetleges későbbi hardware fejlesztés után is VIP szolgáltatás maradjon. :) (Tudom, a nem VIP-ek most bunkónak tartanak...) |
Quote:
Ez is egy ilyen funkció lesz. Jelenlegi állapotában szerintem hihetetlen jó lett, de szükség esetén lehet rajta butítani úgy, hogy még mindig hasznos maradjon. |
Quote:
Mert ezt már tegnap is elmondtad, és akkor is értettem.:p |
off: Igen. Azt reggeliztem. Azt hittem mangó... :S
Aztán pedig egy kanárit bele facsartam a teámba. Azt hittem citrom... :S :D on: A lényeg, hogy kezdem támogatni ezt a visszaszámlálót. Csak amikor lejár, ne kapjak egy démontojást. :D:D:D |
Quote:
szóval ettől félsz:D én eddig azt hittem szimpla paranoia, méghozzá számlálóktól való félelem:D (hisz nehogy felrobbanjon má':D:D:D:D) [/OFF] én továbbra is támogatom, szerintem akkor volna igazán hasznos, ha mindenkinek lenne, bár ezt -ahogy értettem- az erőforrások döntik el |
All times are GMT +1. The time now is 09:28. |