![]() |
Quote:
|
Ááá... deeehogy vagyok függő... :D:D:D
|
Hopp, én hülye vagyok! Azt hittem mindenki a nemre szavazott erre rá katintottam a nemre, pedig függő vagyok :D Butus voltam! Na mindegy le galább el mondtam!!
|
hmm
én nem tudom hogy függő vagyok e vagy sem:) Az függő hogy fölhuzom az orát 3-ra mert jön vissza a cucc a piacrol és vissza kell tennem?? vagy inditanom kell a sereget?? igy felkelek akkor?? Vagy mikor javitok valamit melohelyen, és szolok bocs mindjárt körvátás indulni kell a paciknak?? Arra az 5 percre elrohanok gépet keresni?? Haver az függő:)) még azzal is álmodik:)) mikor elmondta mit álmodott anno nem hittem el. Söt ha most rágondolok még mindig röhögök rajta:)) szolok neki jöjjön és nyomjon egy igent:)) |
hmm nem tudom sztem kéne olyan hogy "Anonim hód függök klubbja":D
"Kutya vagyok 20éves és hóditó függő." sztetek az már függöség hogy amikor moziba is vagyok kv kor mindig felnézek wapra teloról??? :D:D:D |
Asszem én függő voltam.
Aztán csehországban 1500Ftnyi koronát akartak elkérni egy óra netezésért, szóval egy hétig rá se néztem az orira :) Kopott is a teki rendesen. :-/ Aztán amikor visszajöttem elég volt napi 5perc a hódítóból. De azért a fórumot nézegetem. :) |
Kb 14 szer abbahagytam dehogy vagyok függő :D :D
|
össze-vissza 1 orim van, szal még nagyon kezdeti stádium az enyém :)
Lehet, hogy most kéne abbahagyni? Bár akkor mi lesz az ország lakóival? Vezetőre csak szükségük van ezekben a nehéz idők ben :) Érdekes módon a nemre szavaztam. Talán azért, mert már voltam Heroes függő, szal én már csak számokat látok mindenhol, azt meg meg lehet unni. |
Quote:
Ami a Queosiát illeti,lehet hogy pár magyar profi átmegy és leaprítja a külföldieket:D Amúgy szerintem azért okoz függőséget mert járatni kell az agyadat(stratégia mi egymás)és ez internetes játék más embereket kell legyőznöd és menni felfele a ranglétrán.nekem ezért tetszik:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:57. |