Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   készülünk az 1/a-ba - kezdöknek- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=139)

Josh 04-29-2006 10:25

üdv mindenkinek!
jelenleg 2/B-be utazom és ahogy elolvastam ezt a topicot beláttam igazatok van, egy varis óriás nemsok eséllyel nyomul A-ba, ezért gyorsan elkezdtem alkulni hadissá (kb 20 perce 150 millát költöttem és 90 barakkal leszek gazdagabb, meg még pár épülettel, de nem is ez a lényeg), szóval csak azért írok, mert nemigezán volt rá válasz, hogy milyen felállás a legjobb egy hadisnak A-ban? ló/íj, vagy elit/íj, esetleg mindhárom? az én célom nem az, hogy sok időt töltsek ott, hanem minél gyorsabban forduljak, és speciel az óriás hadisra gondoltam, nem a gnómra, szerintetek így átlehet suhanni A-n?:confused: :confused:

Láma 04-29-2006 10:51

Igyekezz ijásszal védekezni, lóval támadni, az elitet felejtsd el örökre

Senki 04-29-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Remedy
jah, kis kiegeszites: csak 7 korig van vedelem ( ugye 72 korrel nem lenne gond )

hát ez az.. pont a 7 kör miatt van a gáz, szóval ez inkább ismétlés volt :p:D

Senki 04-29-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Láma
Igyekezz ijásszal védekezni, lóval támadni, az elitet felejtsd el örökre

ezt úgy, hogy amikor nem támadsz akkor csak íj, támadáshoz meg a megfelelő mennyiségű íjat eladva és lovast véve a helyére támadj :p

óriással el lehet jutni top30ba, de akkor tuti kell gömb... elég lazán koppanhat. na meg infóim szerint a 2/B drágább mint az 1/A. szóval inkább az átépülést fent tenném, addig csak az íjászaidat tedd fullra és adj el annyi varit hogy csak az maradjon amit meg is akarsz tartani. aztán fent a klántársadnak áttolod a pénzt ő vesz cuccot a klánraktárba te meg átépülsz abból... mire elmúlik a védettséged már ét is vagy épülve. aztán meg 24 kör múlva bevásárolsz... én így csinálnám, persze lehet van jobb megoldás... :)

Josh 04-29-2006 14:15

ennyire olcsó az 1/A? a B-n csak a fegyvert tartom drágának, a többi dolognak egész jó ára van, az átépülést meg már elkezdtem...
nekem a gnóm nem nagyon jön be, meg kéne növelnem a tolijaim is (most van 2,8K) de gnómhoz nem ártana kicsit több, ami persze a védelem rovására mene (pl: torony)... szóval maradok óriás, valahogy majdcsak elsuhanok az aljon :) a pénz meg nálam nem volt gond, sose

Alba 04-29-2006 14:21

Az 1A nem olcsó.
Marha gyorsan valtozika piac, messze a leggyorsabban a többi csoportot nezve.Nem irom le miert, mindenki sejti.

Pillanatnyilag lehet h olcsobb mint a B de ez eleg hamar valtozhat...
Mar csak azt nezzuk hogy messze a megnagyonn nyersanyagigenyu csoport az orszagok nagy hektarszam miatt.

Steve 04-29-2006 15:51

Nem a D a legnagyobb nyersiigényű?:p :D

Nah de köszi, énis óriás varis vok Bben de akkor így fogok majd eljárni:)
Azt nem tudjátok hogy hogyan lenne a legcélszerűbb majdan klánt keresni?
Mert én úgy gondoltam hogyha van egy hosszútávbaón gondolkodó klán az már előre meg tudja mondani hogy mi hiányzik neki...

Békés 04-29-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Steve
Nem a D a legnagyobb nyersiigényű?:p :D

Nah de köszi, énis óriás varis vok Bben de akkor így fogok majd eljárni:)
Azt nem tudjátok hogy hogyan lenne a legcélszerűbb majdan klánt keresni?
Mert én úgy gondoltam hogyha van egy hosszútávbaón gondolkodó klán az már előre meg tudja mondani hogy mi hiányzik neki...

Elf, törpi, ork mindig kell:)

Steve 04-29-2006 15:59

Akkor óriás nem? hmm
Ezek szerint ork leszek:cool:

Békés 04-29-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by Steve
Akkor óriás nem? hmm
Ezek szerint ork leszek:cool:

De van óriás is a top 100-ban:)

All times are GMT +1. The time now is 04:31.