Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Grabi 05-30-2007 14:53

3,7,9-re szavaztam szerintem már indokoltam ebben a fórumban

Arrakis 05-30-2007 14:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99785)
Eddigi szavazatok törölve.

1000 hála, és köszönet! :)

Synkel 05-30-2007 15:06

Akkor szavaztam újra.
3 7 9 amit támogatok én is.

Arrakis 05-30-2007 15:24

De 7 - 9 közt lehetne válogatni.

A gyújtás sztem túl durva ebben a formában.
Egy felmenő orinak fedeznie kell a feljutási költségét, számoltam már korábban egy Bs törpe fedezési költségét itt, vmi 12 mlrd jött ki alsó hangon, úgy, hogy nem ütötték be, vagy kb ennyire jött ki az Lben is, hogy felmenjünk, fejenként.
Szal sztem egy életképes javaslatnak biztosítania kell az elvi lehetőségét, hogy ki tudja termelni az ori ezt a költséget, biztosítania kell, hogy amíg reális az újáépítés, addig azt a költséget is kitermelje az ori, meg nyilvánvalóan azért megy fel vki, hogy a köv szintre még több pénze legyen, mint amivel a csopiba lépett.

Hangsúlyozom, elvi lehetőségről beszéltem!
(közbejöhet ellenség, magasabb feljutási költség, ha a top megemeli a kati árát, elszabadult nyersanyagpiac, stb.)
De sztem ez a javaslat ezt nem adja meg, legalábbis ebben a fomában nem.
Arról nem is beszélve, hogy egy 3ks orinál, ami egy átlagos termelő, nem mind1, hogy 5500 körnél felgyullad naponta az orid hatoda, vagy vesztesz 24 hekit és gyullad még hozzá 24 épületed, szal a kettő még csak egyensúlyban sincs.

Gyula 05-30-2007 16:31

2,4,5,6, ra szavaztam

A baráti malusz bevezetését nem támogatom.
A jksz bejelentő és az anarhista csoportba helyezés elvileg most is él.
Az utolsó három pont meg csak közvetve tartozik ide, mert hogy valaki a topban ücsörög az nem feltélten jelenti azt hogy jksz-ezik is.

Synkel 05-30-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99790)
De 7 - 9 közt lehetne válogatni.

A gyújtás sztem túl durva ebben a formában.
Egy felmenő orinak fedeznie kell a feljutási költségét, számoltam már korábban egy Bs törpe fedezési költségét itt, vmi 12 mlrd jött ki alsó hangon, úgy, hogy nem ütötték be, vagy kb ennyire jött ki az Lben is, hogy felmenjünk, fejenként.
Szal sztem egy életképes javaslatnak biztosítania kell az elvi lehetőségét, hogy ki tudja termelni az ori ezt a költséget, biztosítania kell, hogy amíg reális az újáépítés, addig azt a költséget is kitermelje az ori, meg nyilvánvalóan azért megy fel vki, hogy a köv szintre még több pénze legyen, mint amivel a csopiba lépett.

Hangsúlyozom, elvi lehetőségről beszéltem!
(közbejöhet ellenség, magasabb feljutási költség, ha a top megemeli a kati árát, elszabadult nyersanyagpiac, stb.)
De sztem ez a javaslat ezt nem adja meg, legalábbis ebben a fomában nem.
Arról nem is beszélve, hogy egy 3ks orinál, ami egy átlagos termelő, nem mind1, hogy 5500 körnél felgyullad naponta az orid hatoda, vagy vesztesz 24 hekit és gyullad még hozzá 24 épületed, szal a kettő még csak egyensúlyban sincs.

A földvesztéssel kapcsolatban hajlamos vagyok Szecsának igazat adni... úgy nagyjából. A gyújtogatás erősödése ellen viszont semmi kifogásom. Ha az ori hatoda, akkor az ori hatoda naponta...

Remedy 05-30-2007 17:53

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 99799)
2,4,5,6, ra szavaztam

A jksz bejelentő és az anarhista csoportba helyezés elvileg most is él.

Nem Gyulam, nem el, az csak arra van, ha ellened jkszeznek. Ati tett igeretet mar hogy csinal olyat is, ahol masokkal tortent gyanus dolgokat jelenthetsz be, de gondolom nem akar maganak tobb plusszmunkat :)

rexa 05-30-2007 18:12

De ugye ezek érvényesek lesznek az A tetején üldögélő orikra is?

Tsobi 05-30-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99811)
De ugye ezek érvényesek lesznek az A tetején üldögélő orikra is?

Ennek szerintem kevés az esélye .. és jó lesz ez így is,ha az A-t kihagyjuk ebből !

rexa 05-30-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99812)
Ennek szerintem kevés az esélye .. és jó lesz ez így is,ha az A-t kihagyjuk ebből !

Miért is?:)
Ott vannak a legnagyobb orik és legrégebben...

All times are GMT +1. The time now is 14:58.