Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Ati 10-20-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 131152)
"Ingyen" foldet meg a kicsik nem adnak. Vhol igaza van az szk-oknak, miert maradjanak a csopiban, ha eselyuk sincs nyerni? Most nem csak a jatektudasrol beszelek, hanem a cash-rol, a piacrol, a masik 2 piacrol...:eek:

Ha nem játszik, akkor tuti nincs esélye nyerni, ez vitathatatlan. :)

Sutir 10-20-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131153)
Ha nem játszik, akkor tuti nincs esélye nyerni, ez vitathatatlan. :)

Ha jatszik akkor sincs eselye nyerni a topKlan ellen, ez is vitathatatlan. ;) Ha pedig szk-n van a foldje is megmarad, ami meg nem hatrany. :D Szal lehet qqcskalni mikor nyugszanak le a nagyok es uzsgyi vissza jatszani... :D

Eke 10-20-2007 21:01

Ati szerintem a 90 napos idölimit eltörlése segittene az Á-ban .Meg a vipp sms küldés megoldása is sokat segittene a cuceritor létszámának növelésére.Pl mondanám a pannonos,t-mobilos sms átirányitása a más nyelvü játékokra.Szerintem sokan visszalépnének szk-rol,illetve a többi szinten szabirol.

Peti 10-20-2007 21:30

javaslom nézzétek meg ennek a topiknak az elejét s az ismeretlen oriakat tegyétek be a vip listátokba megfogtok lepődni mennyi ori van szkn

Inczi 10-20-2007 21:55

Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r. Ugyanis Romaniaban nem annyira ismert ez a jatek hogy elegen legyenek akik jatszodjak, igy van egy par jatekos akik csinalnak kb. 20 orit es akkor ok a kemenyek- jelzem hogy a roman verzio anarhista csoportjaban csak 4 orid lehet- tehat egyvalaki 4 orival a masik meg 20al ellene, senki nem tesz semmit, en is jelenleg sokkal tobb orival jatszom a megengedettnel. Ez van ;)
Inkabb maradok a magyar verzional ;)

Eke 10-20-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 131175)
Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r. Ugyanis Romaniaban nem annyira ismert ez a jatek hogy elegen legyenek akik jatszodjak, igy van egy par jatekos akik csinalnak kb. 20 orit es akkor ok a kemenyek- jelzem hogy a roman verzio anarhista csoportjaban csak 4 orid lehet- tehat egyvalaki 4 orival a masik meg 20al ellene, senki nem tesz semmit, en is jelenleg sokkal tobb orival jatszom a megengedettnel. Ez van ;)
Inkabb maradok a magyar verzional ;)

Na akkor elvágtad magad alatt a fát,ha ez igy igaz ahogy irtad:cool:

Inczi 10-20-2007 22:15

Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek?:confused:

Inczi 10-20-2007 22:17

En csak igazsagot szeretnek, ha elvagtam akkor elvagtam, ugy is inkabb magyar verzioban nyomom, a roman az csak.... nem tudom az nem jatek :(

Eke 10-20-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 131181)
Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek?:confused:

Véleményem az hogy lépj a normál csopiba és menj fel az A-ba és ott légy az elsö akkor pontosabb utasitásokat kapsz a játékosoktol:D

Ati 10-20-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 131175)
Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r.

Miért van az, hogy mostanában divat, hogy megjelenik valaki, és már első beírásában valami minősíthetetlen hangnemet használ?

Kérlek sürgősen gondolkozz el azon, hogy itt van-e a helyed. Tipp: nem.

Ha mégis, akkor jó lenne magadra venni némi kultúrált hangnemet, az ilyesmit ugyanis itt nem tűröm. Kapsz pár nap pihenőidőt ezen elgondolkodni. Remélem egy hét elég lesz.

All times are GMT +1. The time now is 01:16.