Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Viz 01-30-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 70073)
Ha van orim alacsonyabb csopikban én ritkán gonoszkodok sokkal gyengébbekkel. :D Max akkor ha csúnyán bántja valaki a b-s orimat és nem tudom visszaadni neki mert ott ő a sokkal erősebb. :D Ha ez van 1 napig rendesen megkapja a magáét. :o :o
De hogy én is irjak egy bakit: Tegnap este 7-8 felé történt. Egész nap pörgött a piac mint az őrült alig bírtam piacon tartani a cuccot. Már 4x voltam tekipiacon amikor bejött 300 milkám. A többi piacon hiába volt még 2 lehetőségem aznap reflexből mentem hogy tekikbe rakom a lét. Indult is az 5. piac 30 percel kv. előtt. Utánna mentem gyönyörködni kis tartalékomban amikor is látom hogy 600 k teki mellé az van irva: 5 perc. Este 8 órakor 30 percel kv előtt alig pár tolival.: :o :o :o :o Hát kis hijján infarktust kaptam... És a legjobb benne az hogy hetek óta ez volt a második délután amikor senki nem vitt tőlem tekit. :D:D:D:cool: :cool: :cool: :cool:

Én se bántom a gyengébbeket, csak föld kellett és 5 sereggel, mást meg nem láttam akihez beférek, szóval ez lett, muszáj volt valahogy a szövim mellé érni gyorsan:D

karesz6 01-30-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 70078)
Én se bántom a gyengébbeket, csak föld kellett és 5 sereggel, mást meg nem láttam akihez beférek, szóval ez lett, muszáj volt valahogy a szövim mellé érni gyorsan:D

Az nem bántás. :D Bántás a 15 mészár meg 3 napig szárazvihar mer jópár rengés és emberrablás./ Ez ugye még sem a játéktönkretétel sem pedig a törlésig ütés kategóriájába nem tartozik./

BimmBimm 01-31-2007 08:10

Ééés imét!
36 kör szárazvihar, a hulla orimra!!

2007-01-31 08:20:50 Földeden 36 körig szárazság pusztít! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból.

2007-01-31 08:20:36 Földeden 36 körig viharok pusztítanak! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból.

Hajrá!

Valezius 01-31-2007 08:45

Hát ezt se fogod egyhamar leszedni róla :D :D :D

Cece 01-31-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 70390)
Ééés imét!
36 kör szárazvihar, a hulla orimra!!

2007-01-31 08:20:50 Földeden 36 körig szárazság pusztít! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból.

2007-01-31 08:20:36 Földeden 36 körig viharok pusztítanak! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból.

Hajrá!

Mérhetetlen inteligenciával rendelkező személy az aki 1db rúnát is elpazarol ilyesmire.
... mármint mérhetetlenül kevés, annyira, hogy le sem lehet mérni...
Léci, mond hogy nem az 5. szinten történik mindez...
pff... hullára szárazvihart :confused:

BimmBimm 01-31-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 70501)
Mérhetetlen inteligenciával rendelkező személy az aki 1db rúnát is elpazarol ilyesmire.
... mármint mérhetetlenül kevés, annyira, hogy le sem lehet mérni...
Léci, mond hogy nem az 5. szinten történik mindez...
pff... hullára szárazvihart :confused:

Ez spec 5. szint, de a 4. szintem sem ritka, bár oda sem kunsz még eljutni...

Cece 01-31-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 70521)
Ez spec 5. szint, de a 4. szintem sem ritka, bár oda sem kunsz még eljutni...

Nah jó :) Ott még elmegy az ilyen.
Az új játékosok 90% el sem olvassa a súgót csak klikkeli tovább, hogy miért?-talán mert a kiváncsiság az iránt, hogy mi rejtőzik az "utolsó kattintás" mögött erősebb Ati frappáns megfélemlítő /olvasd el a súgót vagy mittoménmilessz/ tanácsolásától . :D

BimmBimm 01-31-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 70546)
Nah jó :) Ott még elmegy az ilyen.
Az új játékosok 90% el sem olvassa a súgót csak klikkeli tovább, hogy miért?-talán mert a kiváncsiság az iránt, hogy mi rejtőzik az "utolsó kattintás" mögött erősebb Ati frappáns megfélemlítő /olvasd el a súgót vagy mittoménmilessz/ tanácsolásától . :D

Pedig sztem csak a súgó elolvasása után tud élvezetes lenni a játék, mert a "majd kitapasztalom" dolog nem nagyon műkszik:)

Viz 01-31-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 70563)
Pedig sztem csak a súgó elolvasása után tud élvezetes lenni a játék, mert a "majd kitapasztalom" dolog nem nagyon műkszik:)

Miért sztem tökre örülsz magadnak amikor hullára 36/36ot pakolsz:D

Seldon 01-31-2007 22:21

Hijnye, pacik

Szilveszterre 4ik szintes orimat leszabiztam, elf toli, jobb annak a békesség :)
másnap délután kettőkor jövök vissza, első értesítő amit megláttam, hogy 38K lovam vissazjött piacról eladatlanul, aztán az 1óra utáni körváltáskor szépen léceltek is...
hát igen, Boldog Újévet, ezt szépen megérdemeltem... jó dolog egységben tárolni a pénzt, nem kell figyelni, hogyha hazajön, kirakjam, helytartó elintézi, csak szépen meg is feledkeztem róla, szabi alatt helytartó is alszik

All times are GMT +1. The time now is 18:25.