![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ééés imét!
36 kör szárazvihar, a hulla orimra!! 2007-01-31 08:20:50 Földeden 36 körig szárazság pusztít! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. 2007-01-31 08:20:36 Földeden 36 körig viharok pusztítanak! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. Hajrá! |
Hát ezt se fogod egyhamar leszedni róla :D :D :D
|
Quote:
... mármint mérhetetlenül kevés, annyira, hogy le sem lehet mérni... Léci, mond hogy nem az 5. szinten történik mindez... pff... hullára szárazvihart :confused: |
Quote:
|
Quote:
Az új játékosok 90% el sem olvassa a súgót csak klikkeli tovább, hogy miért?-talán mert a kiváncsiság az iránt, hogy mi rejtőzik az "utolsó kattintás" mögött erősebb Ati frappáns megfélemlítő /olvasd el a súgót vagy mittoménmilessz/ tanácsolásától . :D |
Quote:
|
Quote:
|
Hijnye, pacik
Szilveszterre 4ik szintes orimat leszabiztam, elf toli, jobb annak a békesség :)
másnap délután kettőkor jövök vissza, első értesítő amit megláttam, hogy 38K lovam vissazjött piacról eladatlanul, aztán az 1óra utáni körváltáskor szépen léceltek is... hát igen, Boldog Újévet, ezt szépen megérdemeltem... jó dolog egységben tárolni a pénzt, nem kell figyelni, hogyha hazajön, kirakjam, helytartó elintézi, csak szépen meg is feledkeztem róla, szabi alatt helytartó is alszik |
All times are GMT +1. The time now is 18:25. |