![]() |
Quote:
|
Na nezzuk csak
Azert kellene lekorlatozni max hekire az orikat, mert ha belegondolsz, azzal mi a francot erunk el ha felzavarjuk az orikat kicsirol indulnak, ugyanoda jutnak... fordulas 1 ido utan => lehetetlen h utod fel magad teszem azt 200k hekire? elegge durva a 65k max barakkal, nem gondoljatok? itt epp az utes fontossaga a lenyeg!! nem az h 100k heki utan jöhet a fedezes, akarmilyen rohadt draga is... 100k hekin még 65% barakk elmegy... felette viszont.... 130k-140k-n mki ott lenne 65k barakk 35k torony es maris ott a beuthetetlen ori :) a top5%ot viszont sajna tenyleg ki lehet jaccani.. akkor mi lenne ha lenne olyan mondjuk h: ha vki bekerül a top5%ba elkezd pörögni 1 szamlalo, ami addig tuti nem all meg míg ki nem esik a top30%bol ez igaz h elegge szivatos lenne pl 1 kis 8asnak... :D de hat 1 kis 8asnak legyen is akkora tudasa h vegigver mkit annyi ido alatt! |
Szerintem nem lesz fedezes, ez tutter.
130-140k hekiig pedig nagyon durva eljutni, szerintem. Azert gondolj bele, hogy a mostani D kialakulasaban mennyire jatszott szerepet a felfedezes. Ha a felfedezes mint olyan lehetetlenne valik, akkor az eletbe nem lesznek szerintem magas hekis orik a tavolsagok lekuzdese miatt. Nekem ez a velemenyem. |
ha ugyse lesznek ilyen magas orik akkor miert ne lehetne lekorlatozni?:)
|
Korlatozhatod siman :)
|
én mindenképpen támogatnám a 100k hekis max hekihatárt :)
így nem lennének giga orik,másrészt meg kihívás esetlegesen felvinni egy orit top1-re,esetlegesen 100k hekire,majd kitenni SZK-ra vagy lefordítani :) én legalábbis ezt tenném... |
megint hagyjuk behalni a témát?
vagy mi van? |
Megvitattuk, kialakult vmi körvonal, de nem tudjuk mi fog történni. Jah ez a behalás...:(
|
Szerintem:
Mondjuk akkor az én álláspontom, ez jött le nekem legjobb ötletnek a entiekből:
-D és H összevonása -új klánszerű csopi, ahova egy hónapig bármelyik mostani Ds vagy Hs top30as ori felléphet 2400as max hekivel -50ks hekihatár ebben a csopiban -egy játékos legfeljebb egy klánban játszhat, de egy klánban többen is lehetnek -mindenkinek akárhány szk ori engedélyezett |
Quote:
-hekihatár lehetne talán 100k. talán ennyi,de amugy hasonlóan gondolom én is :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |