Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Steve 12-04-2006 11:19

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 50285)
Oks, ezt a részét még elfogadom, és a vélemény többi része?
Azokra van vmi ellenérv?
Mert igazából ez aggasztott a legkevésbé:)

Természetesen lesznek olyanok akik it is gigaorikat akarnak, monduk ki nem akar nagyobb orit, nemde?:) De nézzük a 100khekis határt, ez valóban sok. Ebben egyetértek veled én leszabályoznám 1milla pontértékig, az jobb lenne, de akkor meg miért ez a csopi van az anarh tetején? Szerintem ha lesz elég ori, sok játékost megfog ez a klánharcos fíling akkor nem fognak zavarni a fentiek. Gyakorlatilag csak és kizárólag Dben hátráltatnak most is, a többi csopiban max annyit észlelsz hogy tele van a piac, ami nem hátrány...

Devil 12-04-2006 12:39

Na nezzuk csak
Azert kellene lekorlatozni max hekire az orikat, mert ha belegondolsz, azzal mi a francot erunk el ha felzavarjuk az orikat kicsirol indulnak, ugyanoda jutnak... fordulas 1 ido utan => lehetetlen
h utod fel magad teszem azt 200k hekire? elegge durva a 65k max barakkal, nem gondoljatok?
itt epp az utes fontossaga a lenyeg!! nem az h 100k heki utan jöhet a fedezes, akarmilyen rohadt draga is...
100k hekin még 65% barakk elmegy... felette viszont.... 130k-140k-n mki ott lenne 65k barakk 35k torony es maris ott a beuthetetlen ori :)
a top5%ot viszont sajna tenyleg ki lehet jaccani.. akkor mi lenne ha lenne olyan mondjuk h:
ha vki bekerül a top5%ba elkezd pörögni 1 szamlalo, ami addig tuti nem all meg míg ki nem esik a top30%bol
ez igaz h elegge szivatos lenne pl 1 kis 8asnak... :D de hat 1 kis 8asnak legyen is akkora tudasa h vegigver mkit annyi ido alatt!

Szecsa 12-04-2006 12:58

Szerintem nem lesz fedezes, ez tutter.
130-140k hekiig pedig nagyon durva eljutni, szerintem.
Azert gondolj bele, hogy a mostani D kialakulasaban mennyire jatszott szerepet a felfedezes.
Ha a felfedezes mint olyan lehetetlenne valik, akkor az eletbe nem lesznek szerintem magas hekis orik a tavolsagok lekuzdese miatt.
Nekem ez a velemenyem.

Devil 12-04-2006 13:51

ha ugyse lesznek ilyen magas orik akkor miert ne lehetne lekorlatozni?:)

Szecsa 12-04-2006 14:50

Korlatozhatod siman :)

Arden 12-04-2006 18:51

én mindenképpen támogatnám a 100k hekis max hekihatárt :)
így nem lennének giga orik,másrészt meg kihívás esetlegesen felvinni egy orit top1-re,esetlegesen 100k hekire,majd kitenni SZK-ra vagy lefordítani :)
én legalábbis ezt tenném...

Arden 12-04-2006 22:11

megint hagyjuk behalni a témát?
vagy mi van?

Steve 12-04-2006 22:47

Megvitattuk, kialakult vmi körvonal, de nem tudjuk mi fog történni. Jah ez a behalás...:(

Steve 12-04-2006 22:50

Szerintem:

Mondjuk akkor az én álláspontom, ez jött le nekem legjobb ötletnek a entiekből:
-D és H összevonása
-új klánszerű csopi, ahova egy hónapig bármelyik mostani Ds vagy Hs top30as ori felléphet 2400as max hekivel
-50ks hekihatár ebben a csopiban
-egy játékos legfeljebb egy klánban játszhat, de egy klánban többen is lehetnek
-mindenkinek akárhány szk ori engedélyezett

Arden 12-04-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 50652)
Mondjuk akkor az én álláspontom, ez jött le nekem legjobb ötletnek a entiekből:
-D és H összevonása
-új klánszerű csopi, ahova egy hónapig bármelyik mostani Ds vagy Hs top30as ori felléphet 2400as max hekivel
-50ks hekihatár ebben a csopiban
-egy játékos legfeljebb egy klánban játszhat, de egy klánban többen is lehetnek
-mindenkinek akárhány szk ori engedélyezett

egyetértek :)

-hekihatár lehetne talán 100k.

talán ennyi,de amugy hasonlóan gondolom én is :)

All times are GMT +1. The time now is 23:26.