![]() |
Quote:
talán hátrányt jelent , nem vagyok benne biztos,hogy az is... - 3-4 kigyúrt ork mehet egy egész klánra,akár klán részre bármikor 48 körön át, sakkban tartva ezzel az ellenfelet, úgy hogy semmilyen költségbe nem kerül.... és olyan klánokat érnek el, amit most nem tudnak csak földleadással... - a gazdag klánokat csak gazdagabbá teszi, a kisebbeket szegényebbeké... - a mai stratégiai elemek pénzbe kerülnek mindenkinek ( kibe lépés , ráállás a pontlistában, kivált klántagok etetése stb... ), amíg egy hadüzi elküldése nem az mivel neked csak a saját indoklásaid felelnek meg, ezért a téma nem érdekel tovább :mad: :mad: :mad: |
Quote:
3-4 kigyúrt ork simán rámehet ugyanarra az egész klánra azzal a különbséggel, hogy 1. rá van kényszerítve a csalásra (piaci tápolás más klánból) 2. nincs 20% malusza a támadásra 3. ki kell lépnie azok közül a társak közül akikkel együtt akar játszani és ezzel még földleadásra is kényszerítjük őket 4. úgy tud kitámadni akár full sereggel,hogy nem lehet visszakísérni RÉSZKLÁNOK ESETÉN: 1. nincs piaci tápolás (jksz) 2. a támadómalusz miatt nagyobb sereggel tud csak sikeres lenni 3. együtt játszhat azokkal akikkel csak akar és közben így is fejlődhet 4. visszatámadható akkor is ha "kibont" körváltáskor a célpont alól! |
Quote:
RÉSZKLÁN ESETÉN Mit kell tennie annak aki hadüzit kap? - távolbanézni - ha tart otthon lovast vagy elitet akkor visszatámadni - ha nem tart támadóegységet akkor annyi pénzt, hogy tudjon venni kb 30% barakhelyére lovast MA KLÁNTÁMADÁS ESETÉN - nézni a pontlistát és bontani! (itt kerül pénzbe inkább, mert akkor is bontasz ha nem jön rád) - eldönteni "vakon", hogy védeni akarsz vagy visszatámadni és ennek megfelelően venni egységet ha épp másképp döntesz,mint ami otthon van (ismét pénz) |
Quote:
Mondjuk a top1 klánnak valóban nem érdeke a dolog belátom, de mindig így lesz Ákos? |
Quote:
sehol sem támogattam a top klán beágyazódását... pláne nem érdekel... :( |
Quote:
|
Mi lenne ha a felvetett pro-kontra dolgokat görgetnénk, így nem kerülné el a figyelmet egy-egy észrevétel, és mindig a legújabb felvetésben benne lenne a topic összegzése, könnyebben figyelemmel lehetne kísérni, talán többen is írnának valamit :)
Valahogy így: MA: 3-4 kigyúrt ork simán rámehet ugyanarra az egész klánra azzal a különbséggel, hogy 1. rá van kényszerítve a csalásra (piaci tápolás más klánból) 2. nincs 20% malusza a támadásra 3. ki kell lépnie azok közül a társak közül akikkel együtt akar játszani és ezzel még földleadásra is kényszerítjük őket 4. úgy tud kitámadni akár full sereggel,hogy nem lehet visszakísérni - nézni a pontlistát és bontani! (itt kerül pénzbe inkább, mert akkor is bontasz ha nem jön rád) - eldönteni "vakon", hogy védeni akarsz vagy visszatámadni és ennek megfelelően venni egységet ha épp másképp döntesz,mint ami otthon van (ismét pénz) RÉSZKLÁNOK ESETÉN: 1. nincs piaci tápolás (jksz) 2. a támadómalusz miatt nagyobb sereggel tud csak sikeres lenni 3. együtt játszhat azokkal akikkel csak akar és közben így is fejlődhet 4. visszatámadható akkor is ha "kibont" körváltáskor a célpont alól![/quote] Mit kell tennie annak aki hadüzit kap? - távolbanézni - ha tart otthon lovast vagy elitet akkor visszatámadni - ha nem tart támadóegységet akkor annyi pénzt, hogy tudjon venni kb 30% barakhelyére lovast |
Quote:
én támogattam javaslatod, de nem akartad kiolvasni a lényeget abból amit írtam, csak annyit írsz ,hogy nem tetszik az indoklás... miután mindenhol azt írtam támogatom ,beírod, hogy azért mert a topp klánban vagyok - ellenzem a javaslatot ... :confused: :confused: :confused: " Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ... " ezt egy másik topicban is megtalálod... én igyekeztem felhívni a figyelmet... :( |
Miután sok helyen olvasom ezt a dolgot, talán az a legnagyobb probléma, hogy sokszor full sereggel kell kitámadni, ahhoz hogy beverj valakit...
ez a kockázat vállalás sok játékosnak nem tetszik,mert több hét mukáját elbukhatja, vagyis inkább fedez... ha több támadást szeretnénk elérni a játékban, jobb feltétlek kellenének hozzá (erre volt a túlerő bónusz, illetve toronybónusszal kapcsolatos javaslatai Monrónak ) szerintem a fedezési módosítás, és a seregek felűről ütése csak az első lépés ezen az úton... de lehet megint tévedek... az új javaslatod ez irányba halad ? vagy egyáltalán tök rossz ez az irány amire gondolok... |
Quote:
Az a problémám, hogy ezt a topicot egy viszonylag szűk réteg érti! Ez kb az 1A-ban játszók egyharmada talán, de lehet annyi sem! A többiek a klántámadásokban való járatlanságuk miatt nem is érthetik! Így gyakorlatilag abból alkotnak majd véleményt amit itt olvasnak. Namost ha azok az emberek akik értik, olyan dolgokat hoznak fel a javaslat ellen ami a javaslat bevezetése nélkül is jelen van a játékban akkor úgy tűnik azoknak akik még döntés elött állnak, hogy ez a javaslat behozza a játékba az említett negatívumot. Pedig ez nem igaz hiszen ma is benne van már a játékban annak ellenére, hogy részklán még nincs! Remélem érted a problémámat. Ezért van az, hogy ki vagyok akadva néha amikor az indoklásnak és a javaslatnak nincs ok-okozati összefüggése. |
All times are GMT +1. The time now is 06:56. |