![]() |
Quote:
Remélem nem egy asztalhoz kerülök vele:D:D:D a kiváncsikodoknak mondom, hogy a szombati selejtezőkőn max 200 hely van, és a 20% vagyis az első 40 jut tovább a vasárnapi döntőbe. helyek még vannak bőven. Ha esetleg nem vettem észre hódost és indul, nyugodtan irja be ide:D |
én visszamondtam, sajnos ez a hétvége nekem nem jó :(
|
Szal senki más nem jön szombaton? Vagy csak lusta ide irni inkongnitóra.
Amúgy a köv party-ra, ha lesz majd, tudnék még 1 helyet a Lehel Térnél. A hely alsó helyiségét elvileg telepakolták póker asztalokkal információim szerint (személyesen még nem ellenörztem, így a zsetonokról se tudok nyilatkozni). |
úgy szerveztem, hogy a szombati reggelire elmegyek azért ;)
|
Quote:
Amúgy mostmár megbizonyosodtam az állitásomban. a Kávés Katica nevü helyen a lehel térnél (faterom régi törzshelye), a pince helységben van 5 v. 6 normális póker asztal. Ráadásul zsetont és plasztik kártyát is kapunk. A hely gyakorlatilag 0-24es (kb 3-4kor van egy teknikai szünet a stand miatt). szal akár nagyobb létszámmal is kellemesen ellehet lenni, illetve akár szervezhetnénk is hódos tournamentet is pl, mert időkorlát nincs, és hely is van bőven. a helyiség szeparált, így nincsen zavaró,mászkáló egyéb közösség. (amúgy sztem ha lenne egy ilyen tournament rendezvény, tudnék még embereket toborozni a hódból, csak ők vidékiek és ritkán jönnek pestre, de pl legalább 2volt szövimet tudom aki egy ilyenre tuti feljönne, ha időben szólnánk.) |
Én vidéki tajparaszt vagyok, de elég gyakran vagyok pesten. Átlagban havi 1 minimum! (Inkább több.)
Szóval én mennék! Az előzőre is mentem volna szívesen, de sajna hétköznapra lett szervezve. És nem tudtam elszabadulni a melóhelyemről. :( Meló után meg már nem nagyon van vonat... Se oda, se vissza. Szóval ha hétvégén elsz egy ilyen (vagy több ilyen:D) akkor arra elmegyek. Nem vagyok profi pókeres, de azért játszottam már, tudom mit kell csinálni nagyjából. Viszont ha nem is játszom/tászhatom, akkor is, találkozás szempontjából mennék nagyon szívesen! :) |
Erre a Katicás dologra én is neveznék. Ebben a hónapban sok szabadidőm van.
|
Quote:
elkéne kezdeni időpontot szervezni... én preferálom a pénteki v szombati napokat... |
Ma du. volt a döntő a freeroll-on. Elég szomorkásan távoztam, mert összesen 2nyert kezem volt, de akkor is nagyon kicsi volt a pot, és minimális emelésre is dobtak. Végülis a 80.hely környékén zártam. Egy elég pechesre sikerült kényszer all in-ra.(nagyvak voltam és a kisvak volt csak bent)
kézben 5 7 a flop 2 2 7 check, én all in(leginkább csak dobatni akartam, mert nem volt neki se sokkal többje), onnan call 2 3 volt nála kézben turn: 7 (itt már nyeregben éreztem magam a fullal) river: 2 |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:56. |