![]() |
Quote:
Van két időpontigényem: Szerda reggel 8-tól 16 óráig (zárás) érek rá... Csütörtökön talán déltől 16 óriág (zárás), de ez nem tuti.... |
Nekem nem jó soha a napközbeni időpont, azért nem is írok már időpont igényt, ne hozzám igazítsátok, hanem azokhoz, akik még versenyben vannak a dobogóért, aztán ha netán jó az időpont, akkor megyek.
Egyébként nekem minden hétköznap talán már 16-tól, de biztosabb a 18-tól jó 24-ig. Hétvégén meg inkább csak 20-21-től jó akár hajnal 4-ig is. |
Quote:
Kéne egy éjszakai is valamikor, ha többeknek jó az az időpont. 22 órai kezdés volt eddig javasolva, gondolom az talán továbbra is jó lehet? |
Egy 22 órás kezdés nekem is jó lesz :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem a játék további szakaszában internet gondok miatt nem tudok részt venni.
Új albérletbe költözttünk és mint kiderült itt csak 1 megást tudnék bekötetni ami valjuk be nem túl gyors:rolleyes: Vettem egy ilyen hordozható "mobile broadband"-et ami elvileg 3,6-ot tud, de a házban nem jön be vele szinte sehol semmi. Meglehetősen vastagok a falak gondolom ez lehet az oka. Most is kint ülök az udvaron és itt egész jól müxik:D Szóval ilyen körülmények között nem tudok tovább játszani a párbaj sorozaton, csak felidegesiteném magam a lassuságon és félek a masina látná kárát:D Köszönöm a játékot és sok sikert minsenkinek. Üdv.: Viktor! |
Quote:
A mobilnethez egyszer mintha hallottam volna valami külső antennáról. Amit kiteszel a ház falára kint, és attól minden jobb lesz. Ezt nem tudom pontosan, hogy hogyan is működik. |
Quote:
Az az 1 mega szerintem nagyon lassú. Már csak azért is mert a 7 megással is volt időszak amikor úgy levolt terhelve a rendszer hogy izgultam vajon elmegy a sereg vagy nem, illetve tudok fokozni vagy sem.... Így meg nem lehet:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:41. |