![]() |
Quote:
|
Rukichifudo alias vityu :D
Ez meg a nevem: Rikichikata Zimotachikato |
ez tegnap jutott eszembe, elég pocsék, de azért csak ideírom, a bármibe talán belefér :)
A 22-es csapdája hódítós változatban. -Te vagy az a szemét, aki lopja a tekimet? -Nem -Köszönöm, hogy tisztáztad magad. És egy naplóbejegyzés: Ma törölték az orimat, mert Aban törlésig ütöttem valakit a hullámmal... |
"Ez is egy módja a gyerekek felvilágosítására....."
Sajna erre sem tudtam egy zöld pöttyöt adni, pedig igazán megérdemelte volna a Pali Papa a viccér:)))) De jár érte nagyon is:) |
A dadogós hypot akar venni. Zárás előtt fél perccel ér oda a boltba és ezt lihegi:
- Hip, hip... - Hurrá! - mondja a boltos és lehúzza a redőnyt. Gazsi hívja a sógorát mobiltelefonon: - Dezső, mit csinálsz? - Ganét hányok. - Há' mi a szart ettél? -Nem mindegy, hogy ... ... a nyúl fingik, vagy a fing nyúlik. ... római pápa vagy pápai roma. ... teniszpálya vagy a pénisztája. ... csiklandós sikló, vagy sikamlós csikló. ... farkasokkal táncoló, vagy táncosokkal farkaló. ... vörös szalag, vagy szőrös valag. ... alázatos egyházi atya vagy gyalázatos fegyházi gatya. |
-Egy csinos szőke nő szállást kér a motelban. Telt ház van, s csak olyan szobát kap, amelyikben már három férfi lakik, de csak egyetlen ágy van. A három férfi alkut ajánl.
- Felteszünk Önnek egy találós kérdést. Ha tud rá válaszolni, ön alszik az ágyban, de ha nem, akkor addig dugjuk magácskát, míg rá nem jön a megfejtésre. Oké? - Halljam a kérdést! - Kicsi, vörös, bozontos farkú erdei állatka. A fákon ugrál, és szereti a mogyorót... Reggel a szobapincér benyit a szobába, s azt látja, hogy két férfi félholtan fekszik az ágy mellett, a harmadik pedig döngeti a csajt veszettül és kétségbeesetten lihegi a fülébe: - MONDD MÁR KI, HOGY MÓKUS!!! - Milyen a Gyurcsán szendvics? - ??? - Két ígéret között egy lófasz. -Mi az? Kicsi, zöld és makkot eszik? - Szifilisz. Jean, hallott arról, hogy már az állatok is lövöldöznek? - Nem uram, de miért kérdezi? - Azt írja az újság, hogy agyonlőtte a menyét. |
- Apu, nagyon nehéz a kishugom. Cseréljünk! Majd viszem én a sört!
- Hogy is ne! Még elejtenéd. Hogy hívják a kínai beépitett ügynököt? - Tip Lí. Egy nagyon csinos és szép nő beül a fogorvos székébe: - Jaj, doktor úr, jobban félek a foghúzástól, mint a szüléstől! - Most szóljon, úgy állítom a széket. Ha valaki azt hiszi hogy hülye vagy, kétszer mond el mindent. Ha valaki azt hiszi hogy hülye vagy, kétszer mond el mindent. -Benyelted mint kisvakond a talajvizet. -Szétcsaplak mint fakerék a disznószart. -Az én kutyámat azért neveztem el Egyiptomnak, mert minden szobába rak egy piramist. |
Quote:
Tokajifu Nokuchikushi |
Katochikata Zukatomoari Tukutozukarinkizu
Asszem nem fogom anyakönyveztetni |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |