![]() |
Quote:
Mégis volt bennem annyi, hogy írtam neki egy személyes üzit, hogy nagyon sajnálom ami történt, mert nehezen szerzett mindig nagyon rossz érzés könnyen elveszteni...de biztos szemét vagyok azért írtam neki... |
Quote:
kikérem magamnak hogy Vityuék uszítotak volna! épp nemtudtam aludni mint általába és látam hogy 2 körre elém esett Hunter gondoltam kap egy sereget... igaz nagyonkevés paci volt kint és már akkor felkaptam a vizet mert nem hitem a szememnek h ennyikel bement... na mindegy mentem annyival amennyivel kelett , sejtetem hogy el fog fokozni de én nemmentem mert nemfokozok fölöslegesen. Mindegy elfokozott hoztam kemény 20 hekit nagyon örültem neki... majd este befejezem a másik részét! |
Quote:
Én már az A-ban voltam mikor ment az ori felfele faj nélkül, de csíra voltam még és közöm sem volt hogy mi az a klánütés... Nem volt nehéz, mert kb 420k érték körül már ott voltál az első 10-ben, engem még akkor a 9. helyről Észak klánja tolt le szemét módon, dehát ő ilyen. Gyorsan ki lehetett fedezni a sűrűből és pár mnt-vel mindent meg lehetett oldani, de mivel nekünk nem volt napi 4-5 mrd termelésünk csak jóformán fél mrd igy nem tudtuk megcsinálni, ha most lenne akkor nem fokozgatnék az ellenre vagy a ellentől az is biztos :D Menne a napi 1k fedezés :) |
Quote:
az ilyen kiemelkedo sportolok miert nem védik meg magukat ? :) és mért akarnak szabályt változtatni ha az erdekuk ugy kivánja és miert akarnak korlátozásokat a felhozhato javakra ha ennyire kiemelkedo sportolok ? :D nem nekik kéne orulni ha van kin megmutatni mennyire kiemelkedők ? |
Na ne már Iron! Nem hinném, hogy fedezgetnél abba semmi kihívás nincsen:)
Támadni kell gyilkolni már ha van kit és van rá keret kifulladásig:) |
Quote:
Nem akarok ehhez sokat írni, csak 1-2 mondatot. Emléxel Menzoberanzan klánra? (A régire) Én emléxek és a játékosokra is akik azokat vitték, és azokat is akik 3 sereggel tolták be őket ;) Mégsem vádaskodom...mert ha csaltatok volna nem lennétek ott fenn, és ha csaltunk volna mi sem lennénk itt. |
Quote:
Ha még 225 kati lenne egy heki akkor beton gnóm lennék és a 4. helyig fedeznék és gyors bevezettetném a mostani kati/heki mennyiséget...nah nem én nem vagyok ilyen, volt más aki megtette helyettem ezt :) |
Quote:
Viszont tudok olyan klanokrol ahol pl belepesi feltetel hogy add meg a kodod... Ott jelenleg is ez megy, csak nem szabalyosan. Szoval ezt a felhaborodast nem is ertem. Az ujrazas pedig a tobbi csoportot teszi tonkre, meg ha esetleg Teged az nem is erdekel... De ott szepen reszletesen le lett irva, mi lenne, ha elolvasnad, buta, sarkito kerdesek helyett? :) |
Quote:
|
Quote:
En ehhez mar hozzaszoktam, annyira nem is izgat. Csak itt a Ti utesetekhez vmi irasos bizonyitekrol meg mittomenmirol volt szo. :) Plusz olyat is hallottam, hogy a sojt klan vezere amikor uj taggal akart beszelni skypeon a felvetelerol a sojtba, hogy-hogy nem, epp a husyka skype cimet adta meg es ugy beszelt az uj taggal. Kozben telefonon az is kiderult, hogy azt a balu nevu orszagot nem a gazdaja viszi, es vmiert anarchba is atkerult. Hidd el, ezek mar komolyan gyanus dolgok, mindenfele kommentar nelkul. (Es akkor meg ez az utes a fasorban sem volt...) |
Mennyi A-s esemény...:eek:
Kicsit lassabban írjatok már, nem bírom olvasni... |
Quote:
Kevés az idő a játékra sokszor csak piacolni lépek be. De most majd lehethogy csinál nekem 2009 nagy bajnoka egy kis pihenőkúrát :D Nem is értem tulajdonképpen szólásszabadság van. Mégis egyetlen trágár szó nélkül ki lehet valakit tiltatni a játékból... |
Quote:
Kérd meg a szövidet, hogy olvassa fel neked ;) |
Quote:
De gondolom, megérte, a szövimnek mindenképp, ritkán esik le 1.060 heki az égből... Köszönöm a nevében is! |
Quote:
Ha annyira sértő lenne nem írnád ki ide. Hacsak nem vagy tényleg e jelzők rátermett tulajdonosa. Légy büszke az 1060 hekire meg a többire és szaladj apucihoz ha ujra akarsz földet. |
Uram ég....menjünk át a Minden ami 1/A mert ez már nagyon nagyon OFF!!! :)
|
Quote:
De tudod, mit? Ennyi hekiért annak nevezel, aminek akarsz...:) Részemről téma end... |
Te rohadék!!! :D
|
Gyertek Minden ami 1/A-ba azt vesézzétek ki :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
h 3-4 szövivel kell harcolnotok.. jajj még megsajnállak.. :D az új menzó megalakulása óta a klántámadásoknál, azon kívül, h az ellen kiszúrja és visszajön, jött rám sojt-os, olümposzos és pék. utóbbi nem egyszer hiénázott. többnyire nem okozott problémát, mert amíg minimális földeket hoztak tőlünk, addig én durván másfélszer akkorára nőttem, mint ahonnan indultam. itt kitérnék arra, hogy én nem messze nem tartozom az A-ban jó játékosok közé, de mégis ott vagyok a 30 elsőben és nem kellett ehhez milliárdokat elvernem fokozásra és bontásra. :) |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D Addig lépj le míg letudsz :) Nehogy "bármi" megtörténjen :) |
csabi: És tedd, hozzá, hogy nem is kezdeményezel semmit egyénibe, csak klánütésekkor mikor kimentek a kicsiket ütögetni. Mi igencsak kezdeményezünk, ezt bárki láthatja, és nem mindig az van amit szeretnénk, de ezért szép a játék. Szal mi lehet elfokozgatjuk az orit, de mi legalább merünk ütni és lesz ami lesz....és le lehet ujjazni, mert biztos lesz olyan aki lefogja :D
|
Quote:
|
:D:D
Imádok levelezni a nagy semmiről...miért van az, hogy nehezebb azt mondani, igen mi igy szerzünk földet ti meg kezdeményeztek? Miért jobb mindig fényezni magatok? Ha pl nekünk egyénibe semmi ellenfelünk nem lenne vígan ütögetnénk klánokat mi is, de mivel semmi értelme se lenne kimenni klánba mert azonnal kapna mindenki vagy 5 sereget igy csak pénzköltés lenne, akkor már inkább elfokozzuk :D Elég sokáig ott volt Hunter előtettek mégse volt semmi, pedig akkor még könnyű lett volna nektek leverni. Mostmár nehezebb lesz mert nem magányoskodik alattatok majd ;) |
Quote:
*rövid* |
azt hittem ennyire felpörögtek az események:D reggel ota
de nem:) nagyon halkan kérdem. Ki a turot érdekel ki hogyan mennyit csal, már ha csal?? engem biztos nem, neki kell elszámolni a lelkiismeretével. Egyesek nagyon komolyan veszik a hodot, igaz én csak játszani szeretek. Ha nem tetszik egy szint akkor lelépek, mint ahogy megtettem valamikor |
2010-05-03 15:01:12 Néha bénázunk Nah és ...? (#3809) támadást indított és milyen jól kijövök, ha bemegyek (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2465 hektár földet.
grat! :) |
Quote:
|
Quote:
szóval gondoltam du is rámegyek hátha nemfokoz és harcolunk egy jot ugyanis mindene othonvolt szoval akár harcolhatott is volna.... erre tényleg nem fokozott inkább L bontott 100k pontot hogy megintcsak nehozzak semmit... aztán ahogy mindenki látja szabira is ment sajnos.... na ennyit akartam , mindenkinek további szép estét! |
Quote:
Köszönjük, hogy nem hagytad le a 2. részt :D |
Amúgy mit jelent harcolni egy jót? Gondolom azt amit nekünk, bekened alúlról, visszaüt és elfokoztok :)
Hiába cáfolnád..mert meglehet, mivel nem derülne ki soha, de így lett volna, azért nem is állt célunkban benyelni a sereget és visszaütni a semmiért. (semmiért...lehet még kapott volna Hunter pár Dragont is a nyakára) Ennyit valóban nem ér, és inkább legyen 100k-val lejjebb :) |
Iron miből gondolod hogy bekentük volna huntert? :)
úgy ismersz? na jó nem tagadom ha esély mutatkozik biztos hogy megpróbálom kifilézni huntert:) persze a siker egyáltalán nem garantált hisz nem rossz játékosról van szó! |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-03 10:01:05 Lamedon (#552658) elfoglalt 668 hektárt Absolut (#545200) országától. Gratulálok a foglalónak, és részvétem az elszenvedőnek! |
Quote:
kitiltott ori ellen nem nagy kunszt részvétem monró:( |
Quote:
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud... nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |