Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Iron 05-03-2010 13:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 250375)
bocs, rossz volt a szóhasználat a gerinctelen az a játék stílusod te csak egyszerűen szemét vagy :) ha nem érted miért akkor az előző üzidért, hogy menjünk Monrót vígasztalni unfair szemét lépésnek érzem ezt

Mégis volt bennem annyi, hogy írtam neki egy személyes üzit, hogy nagyon sajnálom ami történt, mert nehezen szerzett mindig nagyon rossz érzés könnyen elveszteni...de biztos szemét vagyok azért írtam neki...

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-03-2010 13:57

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250365)
Én nagyon jól tudom, de mivel jelenleg igy lehet sikeresen előre haladni, alkalmazni kényszerülünk. Sokba kerül, de a pénz újragyártható ezért a hektár az igazi érték. Pl Ahogy Hunter ütötte vityuékat minap, és Gárdi jött, persze hogy nem adjuk oda azt a földet aminek különös értéke van, mivel azt irta vityu 1 éve mindig van egység az orijába csak most volt kevés, persze hogy leszedjük onnan, ha már 3-4 dragon ori is mellette van, minek csatázzunk mikor a végkimenetel biztis bukás és igy megoldható az hogy ne legyen kevesebb földje? Hülyék lennénk pénzt ölni abba amibe nem muszáj ezért kellemetlen helyzetbe kerülni.

Hogy visszatérjek Jack a te üzidhez, egyet értek abszolúlt, és mi is elkövetünk mindent, hogy a nagyokat mostmár elhajtsuk onnan ahol már jóideje tanyáznak. Mi nem MNT-zünk le a nagyokkal és verjük a mellünk más helyében hogy jujj de jó elkentük őket...más azt nem tudja, hogy mi egyszerre 2-3 klánnal is hadakozni kényszerülünk, és nem tudunk békében pénzt gyűjtögetni, hogy ha harc lesz akkor legyen mihez nyúlni. Nekünk egyszerre kell mindent....:)

hogy énis hozzászoljak a témához írok pár sort!
kikérem magamnak hogy Vityuék uszítotak volna!
épp nemtudtam aludni mint általába és látam hogy 2 körre elém esett Hunter gondoltam kap egy sereget... igaz nagyonkevés paci volt kint és már akkor felkaptam a vizet mert nem hitem a szememnek h ennyikel bement...
na mindegy mentem annyival amennyivel kelett , sejtetem hogy el fog fokozni de én nemmentem mert nemfokozok fölöslegesen. Mindegy elfokozott hoztam kemény 20 hekit nagyon örültem neki...

majd este befejezem a másik részét!

Iron 05-03-2010 13:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250377)
Ebben van nemi igazsag is, de par eve nincs ez a 225-os fedezes, mint emlitettem, en nem is fedeztem annyiert.

Ezt az elfes faj nelkuli fedezos dolgot meg latszik hogy nem probaltad, csak mondod. Kb 1 emberrol tudok, hogy megcsinalta, azt sem ertem hogy, akkor meg nem jatszottam A-ban.

Aztan Lopi bacsi probalta, de eleg hamar bevalasztotta a gnomot mert szet lett utve. Hidd el, ha vki faj nelkul fedezgetne feletek, Ti is lekapnatok onnan mint a szel.... Es orvendenetek hogy nektek fedez foldet. :)

Én már az A-ban voltam mikor ment az ori felfele faj nélkül, de csíra voltam még és közöm sem volt hogy mi az a klánütés...

Nem volt nehéz, mert kb 420k érték körül már ott voltál az első 10-ben, engem még akkor a 9. helyről Észak klánja tolt le szemét módon, dehát ő ilyen. Gyorsan ki lehetett fedezni a sűrűből és pár mnt-vel mindent meg lehetett oldani, de mivel nekünk nem volt napi 4-5 mrd termelésünk csak jóformán fél mrd igy nem tudtuk megcsinálni, ha most lenne akkor nem fokozgatnék az ellenre vagy a ellentől az is biztos :D Menne a napi 1k fedezés :)

NewJackCity 05-03-2010 14:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250366)
Ez mekkora hulyeseg...

Jeleznem, en csak akkor tudtam 225-ert fedezni, amikor bevezettek a kedvezmenyes fedezest, addig csak utottem. :)

Most kb azt mondod, hogy ha van egy(vagy tobb) kiemelkedo kepessegu sportolo, akkor a jo teljesitmennyel belekenyszeriti a tobbieket a doppingra, mert csak ugy lehet utolerni?

Badarsag....

ennyire kiemelkedo sportolok miért akarnak ijjászt venni a szovijuknek ha megy felé sereg ? :D
az ilyen kiemelkedo sportolok miert nem védik meg magukat ? :)
és mért akarnak szabályt változtatni ha az erdekuk ugy kivánja
és miert akarnak korlátozásokat a felhozhato javakra ha ennyire kiemelkedo sportolok ? :D
nem nekik kéne orulni ha van kin megmutatni mennyire kiemelkedők ?

Wolfi 05-03-2010 14:06

Na ne már Iron! Nem hinném, hogy fedezgetnél abba semmi kihívás nincsen:)
Támadni kell gyilkolni már ha van kit és van rá keret kifulladásig:)

Iron 05-03-2010 14:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250373)
Jack, te regota vagy fenn. Miert gondolod, hogy nem lehet Teged utolerni?

Szerintem (igy vagy ugy) de a pekek elobb-utobb ott lesznek a nyakadban...

Nem akarok ehhez sokat írni, csak 1-2 mondatot. Emléxel Menzoberanzan klánra? (A régire) Én emléxek és a játékosokra is akik azokat vitték, és azokat is akik 3 sereggel tolták be őket ;) Mégsem vádaskodom...mert ha csaltatok volna nem lennétek ott fenn, és ha csaltunk volna mi sem lennénk itt.

Iron 05-03-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 250382)
Na ne már Iron! Nem hinném, hogy fedezgetnél abba semmi kihívás nincsen:)
Támadni kell gyilkolni már ha van kit és van rá keret kifulladásig:)

Ha még 225 kati lenne egy heki akkor beton gnóm lennék és a 4. helyig fedeznék és gyors bevezettetném a mostani kati/heki mennyiséget...nah nem én nem vagyok ilyen, volt más aki megtette helyettem ezt :)

Remedy 05-03-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 250381)
ennyire kiemelkedo sportolok miért akarnak ijjászt venni a szovijuknek ha megy felé sereg ? :D
az ilyen kiemelkedo sportolok miert nem védik meg magukat ? :)
és mért akarnak szabályt változtatni ha az erdekuk ugy kivánja
és miert akarnak korlátozásokat a felhozhato javakra ha ennyire kiemelkedo sportolok ? :D
nem nekik kéne orulni ha van kin megmutatni mennyire kiemelkedők ?

Ezek komoly kerdesek? Az elso modositas kb epp minket erintene a legkevesbe, nalunk el lehet erni telefonon az embereket, ha gond van...

Viszont tudok olyan klanokrol ahol pl belepesi feltetel hogy add meg a kodod... Ott jelenleg is ez megy, csak nem szabalyosan. Szoval ezt a felhaborodast nem is ertem.

Az ujrazas pedig a tobbi csoportot teszi tonkre, meg ha esetleg Teged az nem is erdekel...

De ott szepen reszletesen le lett irva, mi lenne, ha elolvasnad, buta, sarkito kerdesek helyett? :)

Merengő 05-03-2010 14:11

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250383)
Nem akarok ehhez sokat írni, csak 1-2 mondatot. Emléxel Menzoberanzan klánra? (A régire) Én emléxek és a játékosokra is akik azokat vitték, és azokat is akik 3 sereggel tolták be őket ;) Mégsem vádaskodom...mert ha csaltatok volna nem lennétek ott fenn, és ha csaltunk volna mi sem lennénk itt.

vagy csalt mindkét klán, csak megúsztátok :)

Remedy 05-03-2010 14:14

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250383)

Emlekszem. Arra is emlekszem hogy amikor Satiekat betoltuk ketszer(Hege+en), akkor is mindenki csalast emlegetett, csak kb. Sati nem. :)

En ehhez mar hozzaszoktam, annyira nem is izgat.

Csak itt a Ti utesetekhez vmi irasos bizonyitekrol meg mittomenmirol volt szo. :)

Plusz olyat is hallottam, hogy a sojt klan vezere amikor uj taggal akart beszelni skypeon a felvetelerol a sojtba, hogy-hogy nem, epp a husyka skype cimet adta meg es ugy beszelt az uj taggal. Kozben telefonon az is kiderult, hogy azt a balu nevu orszagot nem a gazdaja viszi, es vmiert anarchba is atkerult.

Hidd el, ezek mar komolyan gyanus dolgok, mindenfele kommentar nelkul.

(Es akkor meg ez az utes a fasorban sem volt...)

Pool 05-03-2010 14:18

Mennyi A-s esemény...:eek:
Kicsit lassabban írjatok már, nem bírom olvasni...

monro 05-03-2010 14:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250335)
Grat, Monro! :) Fórumozhatnál is.. :)

Köszi jólesik h hiányzom valakinek :)
Kevés az idő a játékra sokszor csak piacolni lépek be.
De most majd lehethogy csinál nekem 2009 nagy bajnoka egy kis pihenőkúrát :D

Nem is értem tulajdonképpen szólásszabadság van. Mégis egyetlen trágár szó nélkül ki lehet valakit tiltatni a játékból...

monro 05-03-2010 14:23

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250388)
Mennyi A-s esemény...:eek:
Kicsit lassabban írjatok már, nem bírom olvasni...

Mondtam, hogy bunkó vagy Bugsy :D
Kérd meg a szövidet, hogy olvassa fel neked ;)

Pool 05-03-2010 14:29

Quote:

Originally Posted by monro (Post 250389)
Mégis egyetlen trágár szó nélkül ki lehet valakit tiltatni a játékból...

Ha a "jellemtelen mocsok" és a "legnagyobb paraszt" szókapcsolatok nem sértőek, akkor teljesen igazad van...
De gondolom, megérte, a szövimnek mindenképp, ritkán esik le 1.060 heki az égből...
Köszönöm a nevében is!

monro 05-03-2010 14:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250391)
Ha a "jellemtelen mocsok" és a "legnagyobb paraszt" szókapcsolatok nem sértőek, akkor teljesen igazad van...
De gondolom, megérte, a szövimnek mindenképp, ritkán esik le 1.060 heki az égből...

Hát bajnok lehethogy sértő de ha annak érzed miért is osztod meg 1000 emberrel? Én ezt priviben csak neked írtam és természetesen rászolgáltál. Senki sem látta eddig, hogy milyen "csúnya" fiú(?) vagy.

Ha annyira sértő lenne nem írnád ki ide.
Hacsak nem vagy tényleg e jelzők rátermett tulajdonosa. Légy büszke az 1060 hekire meg a többire és szaladj apucihoz ha ujra akarsz földet.

Iron 05-03-2010 14:39

Uram ég....menjünk át a Minden ami 1/A mert ez már nagyon nagyon OFF!!! :)

Pool 05-03-2010 14:40

Quote:

Originally Posted by monro (Post 250392)
Hát bajnok lehethogy sértő de ha annak érzed miért is osztod meg 1000 emberrel? Én ezt priviben csak neked írtam és természetesen rászolgáltál. Senki sem látta eddig, hogy milyen "csúnya" fiú(?) vagy.

Ha annyira sértő lenne nem írnád ki ide.
Hacsak nem vagy tényleg e jelzők rátermett tulajdonosa. Légy büszke az 1060 hekire meg a többire és szaladj apucihoz ha ujra akarsz földet.

Vhol nem szeretem, ha olyan alkot véleményt rólam, aki nem ismer személyesen...
De tudod, mit?
Ennyi hekiért annak nevezel, aminek akarsz...:)
Részemről téma end...

Iron 05-03-2010 14:41

Te rohadék!!! :D

Iron 05-03-2010 14:41

Gyertek Minden ami 1/A-ba azt vesézzétek ki :)

Pool 05-03-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250396)
Te rohadék!!! :D

Legyek, de adj Te is érte földet ajándékba :D

monro 05-03-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250395)
Vhol nem szeretem, ha olyan alkot véleményt rólam, aki nem ismer személyesen...
De tudod, mit?
Ennyi hekiért annak nevezel, aminek akarsz...:)
Részemről téma end...

Rád volt hízelgő amit írtam priviben maradjunk ennyiben :rolleyes:

Pool 05-03-2010 14:49

Quote:

Originally Posted by monro (Post 250399)
Rád volt hízelgő amit írtam priviben maradjunk ennyiben :rolleyes:

A mai események után megbocsátom szavaidat...:)

csabi 05-03-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250299)
Grat! Szép ütés, igaz nem volt nehéz. Mi is kihasználnánk, ha nem kéne fél bandát kidobni egy ilyen miatt, de nem értem, hogy vannak ilyen lámák A-ban, hogy még szabizni se tudnak együttműködően, gondolom megértitek a dühömet, mikor mi majd meg döglünk 1-2 hekiért, a fő ellen klán meg csak lazán gyűjti azokat :) Ilyen a játék :) Meglógtatok, de majd lasszózunk ;)

Iron, tudom, h akkor nem voltál a pékeknél, de a sojt-expressz-hez ki kellett dobni a fél bandát és "elvileg" nem szabadott volna sima ütésnek lennie, hiszen előző klántársad véres katana ki tudott jönni rám éjszaka hiénázni, tehát van éjszakásuk (katana a sojt-ban van). tudom, hogy nem mindig lehet megoldani egy kis klánban minden távolt. tapasztalom. most pl a legutóbbi klánütésünk kicsit kevesebb mint harmada hozzátok került. az a vádaskodás, h mást uszítunk rátok meg úgy hülyeség, ahogy van. Hunter magának kereste a bajt. és picit sem örülök, h most amikor mentem volna vissza a nagy klánba, h rendesen visszavegyem tőle a földem, azt kell látnom, h érdekes országfelépítéssel(ha lehet azt felépítésnek nevezni) szabin pihen 70k ponttal alattam. de ha már szóltunk volna valakinek, h ugyan menjen már rá, akkor az valószínűleg a dragonban keresendő lenne és nem a pannonban.

h 3-4 szövivel kell harcolnotok.. jajj még megsajnállak.. :D az új menzó megalakulása óta a klántámadásoknál, azon kívül, h az ellen kiszúrja és visszajön, jött rám sojt-os, olümposzos és pék. utóbbi nem egyszer hiénázott. többnyire nem okozott problémát, mert amíg minimális földeket hoztak tőlünk, addig én durván másfélszer akkorára nőttem, mint ahonnan indultam. itt kitérnék arra, hogy én nem messze nem tartozom az A-ban jó játékosok közé, de mégis ott vagyok a 30 elsőben és nem kellett ehhez milliárdokat elvernem fokozásra és bontásra. :)

Padlócsempe 05-03-2010 15:47

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250365)
mi is elkövetünk mindent, hogy a nagyokat mostmár elhajtsuk onnan ahol már jóideje tanyáznak.

Bizony, mindent...

Iron 05-03-2010 16:57

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 250412)
Bizony, mindent...

:D:D:D

Addig lépj le míg letudsz :) Nehogy "bármi" megtörténjen :)

Iron 05-03-2010 17:02

csabi: És tedd, hozzá, hogy nem is kezdeményezel semmit egyénibe, csak klánütésekkor mikor kimentek a kicsiket ütögetni. Mi igencsak kezdeményezünk, ezt bárki láthatja, és nem mindig az van amit szeretnénk, de ezért szép a játék. Szal mi lehet elfokozgatjuk az orit, de mi legalább merünk ütni és lesz ami lesz....és le lehet ujjazni, mert biztos lesz olyan aki lefogja :D

csabi 05-03-2010 17:07

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250415)
csabi: És tedd, hozzá, hogy nem is kezdeményezel semmit egyénibe, csak klánütésekkor mikor kimentek a kicsiket ütögetni. Mi igencsak kezdeményezünk, ezt bárki láthatja, és nem mindig az van amit szeretnénk, de ezért szép a játék. Szal mi lehet elfokozgatjuk az orit, de mi legalább merünk ütni és lesz ami lesz....és le leeht ujjazni, mert biztos lesz olyan aki lefogja :D

ha Neked a hiéna kezdeményezés, vagy az éjjeli kis sereg az, akkor legyen.. kezdeményeztek.. ;) :) ha Hunter nem 70k ponttal alattam lenne szabin, akkor lehet nem lennék nyuszi és kezdeményeznék. de így... :(

Iron 05-03-2010 17:18

:D:D

Imádok levelezni a nagy semmiről...miért van az, hogy nehezebb azt mondani, igen mi igy szerzünk földet ti meg kezdeményeztek? Miért jobb mindig fényezni magatok?

Ha pl nekünk egyénibe semmi ellenfelünk nem lenne vígan ütögetnénk klánokat mi is, de mivel semmi értelme se lenne kimenni klánba mert azonnal kapna mindenki vagy 5 sereget igy csak pénzköltés lenne, akkor már inkább elfokozzuk :D

Elég sokáig ott volt Hunter előtettek mégse volt semmi, pedig akkor még könnyű lett volna nektek leverni. Mostmár nehezebb lesz mert nem magányoskodik alattatok majd ;)

Hex 05-03-2010 19:12

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250414)
:D:D:D

Addig lépj le míg letudsz :) Nehogy "bármi" megtörténjen :)

Tibu 2

*rövid*

richardka 05-03-2010 19:36

azt hittem ennyire felpörögtek az események:D reggel ota

de nem:)

nagyon halkan kérdem. Ki a turot érdekel ki hogyan mennyit csal, már ha csal??

engem biztos nem, neki kell elszámolni a lelkiismeretével. Egyesek nagyon komolyan veszik a hodot, igaz én csak játszani szeretek. Ha nem tetszik egy szint akkor lelépek, mint ahogy megtettem valamikor

csabi 05-03-2010 19:46

2010-05-03 15:01:12 Néha bénázunk Nah és ...? (#3809) támadást indított és milyen jól kijövök, ha bemegyek (#3893) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2465 hektár földet.

grat! :)

Alg 05-03-2010 21:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 250436)
azt hittem ennyire felpörögtek az események:D reggel ota

de nem:)

nagyon halkan kérdem. Ki a turot érdekel ki hogyan mennyit csal, már ha csal??

engem biztos nem, neki kell elszámolni a lelkiismeretével. Egyesek nagyon komolyan veszik a hodot, igaz én csak játszani szeretek. Ha nem tetszik egy szint akkor lelépek, mint ahogy megtettem valamikor

Az egyetlen valamire való komment az utóbbi 2-3 oldalon... Főleg az utolsó 2 mondattal értek egyet.

Stoky(Gárdi) NEXUS 05-03-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 250379)
hogy énis hozzászoljak a témához írok pár sort!
kikérem magamnak hogy Vityuék uszítotak volna!
épp nemtudtam aludni mint általába és látam hogy 2 körre elém esett Hunter gondoltam kap egy sereget... igaz nagyonkevés paci volt kint és már akkor felkaptam a vizet mert nem hitem a szememnek h ennyikel bement...
na mindegy mentem annyival amennyivel kelett , sejtetem hogy el fog fokozni de én nemmentem mert nemfokozok fölöslegesen. Mindegy elfokozott hoztam kemény 20 hekit nagyon örültem neki...

majd este befejezem a másik részét!

na hogy be is fejezem amit elkezdtem:

szóval gondoltam du is rámegyek hátha nemfokoz és harcolunk egy jot ugyanis mindene othonvolt szoval akár harcolhatott is volna.... erre tényleg nem fokozott inkább L bontott 100k pontot hogy megintcsak nehozzak semmit... aztán ahogy mindenki látja szabira is ment sajnos....
na ennyit akartam , mindenkinek további szép estét!

Iron 05-03-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 250461)
na hogy be is fejezem amit elkezdtem:

szóval gondoltam du is rámegyek hátha nemfokoz és harcolunk egy jot ugyanis mindene othonvolt szoval akár harcolhatott is volna.... erre tényleg nem fokozott inkább L bontott 100k pontot hogy megintcsak nehozzak semmit... aztán ahogy mindenki látja szabira is ment sajnos....
na ennyit akartam , mindenkinek további szép estét!

Köszönjük, hogy nem hagytad le a 2. részt :D

Iron 05-03-2010 21:36

Amúgy mit jelent harcolni egy jót? Gondolom azt amit nekünk, bekened alúlról, visszaüt és elfokoztok :)

Hiába cáfolnád..mert meglehet, mivel nem derülne ki soha, de így lett volna, azért nem is állt célunkban benyelni a sereget és visszaütni a semmiért. (semmiért...lehet még kapott volna Hunter pár Dragont is a nyakára) Ennyit valóban nem ér, és inkább legyen 100k-val lejjebb :)

Wolfi 05-03-2010 21:46

Iron miből gondolod hogy bekentük volna huntert? :)
úgy ismersz? na jó nem tagadom ha esély mutatkozik biztos hogy megpróbálom kifilézni huntert:) persze a siker egyáltalán nem garantált hisz nem rossz játékosról van szó!

Iron 05-04-2010 09:42

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-03 10:01:05 Lamedon (#552658) elfoglalt 668 hektárt Absolut (#545200) országától.

Gratulálok a foglalónak, és részvétem az elszenvedőnek!

Wolfi 05-04-2010 13:39

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250531)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-03 10:01:05 Lamedon (#552658) elfoglalt 668 hektárt Absolut (#545200) országától.

Gratulálok a foglalónak, és részvétem az elszenvedőnek!

innen max egy negyednyi gratula:)
kitiltott ori ellen nem nagy kunszt
részvétem monró:(

Pool 05-04-2010 15:19

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 250557)
innen max egy negyednyi gratula:)
kitiltott ori ellen nem nagy kunszt
részvétem monró:(

Ki is kellett az figyelni stb-stb...
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud...
nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő...

Blacky 05-04-2010 15:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 250594)
Ki is kellett az figyelni stb-stb...
Azért érdekes, hogy még monro-t sajnáljátok, aki nem bírt magával és mást csak sértegetni tud...
nem szép dolog ez egy ilyen hatalmas harcostól, mint Ő...

Mondjuk a másik hatalmas harcos meg nem árulkodik , hogy kitiltsák ..az egyik nagy harcost ez olyan ovodás modszernek Tünik..Ha nem tudom legyözni akkor kitiltatom azt majd addig elbánnak Vele..Azért szerintem ez a megoldás is olyan "korrekt" nem ????:confused::confused::confused:

All times are GMT +1. The time now is 13:28.