Quote:
Originally Posted by Garfield2
(Post 304732)
Volt egy szóbeli megállapodása Dragon egyik tagja és VsV között, melyet a Dragon akkori vezére, Vityu utasítására felrúgott és megtámadta VsV-t.
Ő ezt szóvá tette levélben az említett orinak. Erre a levélre Vityu válaszolt, neki pedig VsV írt vissza. Ezen levélváltás után VsV-t 5 órára kitiltották a játékból , ezen idő alatt pedg a Dragon és Pool klánja is beütötte összesen 12 sereggel. Aztán csodák csodájára, miután beértek a seregek, VsV fel lett oldva a tiltás alól, még a bünti idő lejárta előtt.
Ennyi a történet none.
Egyébként nem vagyok papi:D
|
VsV többek között az egyik olyan ország volt, akire a klán több tagja állandóan a fogát fente. Soha senkit sem köteleztem arra, hogy az egyéni mnt-ket felrúgja. Sőt, mindig azt mondtam, hogy klánmnt nem lesz, aki akar egyéniket köthet, de azt sem túl sok országgal. Ha volt ilyen, hogy valaki szóbeli mnt-t rúgott fel, azt sem kérésre, hanem megbeszélés után, vagyis az adott ország is támogatta, és akkor az NEM barátságon alapult, hanem egyéb érdekek vezettek oda, hogy szóbeli mnt volt. Ha pedig valakit egy velünk történő levelezés után tiltanak, akkor az olyan szintű sértést jelent, ami után senki se várja, hogy nem fogjuk a tiltás alatt beütni.
Egyébként bevallom őszintén, nem emlékszem. Én csak arra emlékszem, hogy nincs olyan jelentősebb klán az A-ban, akivel ne harcoltunk volna. Még Poolékkal is, akik a leghosszabb ideig mnt-sek voltak nekünk.
Kívánom neked, és a mindenkori klánodnak, hogy annyi élményt szerezzen ebben a játékban, amit én szereztem az A-ban. Az mnt-t csak akkor ismerem, ha szövetséges kér meg rá, mondjuk ettől függetlenül vannak emberek, akiket sosem támadnék meg. A szabályszegőkre pedig kifejezetten szeretek vadászni, és hálistennek ebben a teljes klán mögöttem áll.
|