Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Valezius 06-13-2008 15:47

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 180026)
Általában véve a bosszúnak nem az a szerepe a Hódban, hogy visszavarázsolja a javakat, hanem megelőzés a célja. Más hasonló esetek kiküszöbölése.

Ebben egyetértek, na most ha szerinted ez nem mindennapos dolog, akkor ide nem illik a bosszú.

Princ 06-13-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180027)
Ebben egyetértek, na most ha szerinted ez nem mindennapos dolog, akkor ide nem illik a bosszú.

Lehet, csakhogy a logikát követni hideg fej kell. És úgy érzem ahhoz túlontúl sok limonádét kéne innom.

Valezius 06-13-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 179985)
Egyszer lesz olyan helyzet, hogy elkapod te, és megtorlod rajta azt a kárt, amit okozott neked.

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 180028)
Lehet, csakhogy a logikát követni hideg fej kell. És úgy érzem ahhoz túlontúl sok limonádét kéne innom.

Erre reagáltam.
Az egyszer és a majd asszem együtt jár a hideg fejjel :)

laci 06-13-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180018)
"Az erőszak a gyengék végső menedéke"

Salvor Hardin rulez :)

Pepa 06-13-2008 17:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180030)
Erre reagáltam.
Az egyszer és a majd asszem együtt jár a hideg fejjel :)

A "majd" egy bizonytalanságot kivefejő szó. A nemsokára és a hamarosan az amire Te gondolsz. A majd, csak a lehetőséget hordozza magába és mivel nincsen időkorlátja, így megvalósulása előtt elenyészik.

Redback 06-13-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180018)
Nem tudom miről van szó, ha majd Tsobi akarja, akkor elmondja...

DE
És ha megtorolja akkor mi van? Attól nekem tutira nem lenne jobb, bármiről is van szó...
"Az erőszak a gyengék végső menedéke" :)
Vagy mondhatnék más okosságokat is.

És szerintem nem is ez a lényeg, hanem , hogy olyan dologról lehet szó, amit bármikor bárki megcsinálhat újra...

én sose gondoltam arra, hogy a hódítóban elszenvedett károkat fizikai úton térítsük vissza
DE
a gerinctelenség nem hódítóból fakadó dolog, és ez az ami a jelentősebb dolog.Annak viszont fizikai úton történő megoldását sose ítéltem el, de ha lehet kerülöm.Tsobit tartom olyan kúltúrált embernek, hogy ezt nem fogja megtenni.

[HTPA]GeeForce 06-13-2008 21:50

ehhe ehhe... eddig kb 9x álltam neki letölteni a Cabal online installert. kezdem únnnnniiiiii....

Valezius 06-13-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180034)
A "majd" egy bizonytalanságot kivefejő szó. A nemsokára és a hamarosan az amire Te gondolsz. A majd, csak a lehetőséget hordozza magába és mivel nincsen időkorlátja, így megvalósulása előtt elenyészik.

Nekem valahányszor anyukám azt mondani, hogy majd csináld meg kisfiam, akkor azt úgy értette, hogy hamarosan, nemsokára. Speciális esetben ez az azonnal szinonímája volt :D

Szóval minden szó azt jelent, amit akarnak, hogy jelentsen. :)

[HTPA]GeeForce 06-13-2008 21:57

igen, ezt tapasztaltam régebben... :D ha azt mondta, hogy "Nincs kedved lemosni a kocsit?" Az azt jelentette magyarra fordítva, hyog "Itt a slag, meg a szivacs, menj, és mosd le a kocsit. Most." :D

Pepa 06-15-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 180064)
"Nincs kedved lemosni a kocsit?"

Ebbe nincs benne a "majd" szó.

All times are GMT +1. The time now is 01:22.