![]() |
- Mi a különbség a szegény svájci és a gazdag svájci között?
- ??? - A szegény saját maga mossa le a BMW-jét. |
Egy ismert magazin fotóriporterét elküldik, hogy készítsen látványos fotókat a Yellowstone Park-beli erdőtűzről, a tűzoltók hősi erőfeszítéséről, stb. Igen ám, de mikor odautazik, látja, hogy a nagy füsttől semmilyen normális fotót nem lehet készíteni, ezért arra gondol, a levegőből kéne lekapni. Engedélyt kér repülőbérlésre, amit meg is kap, s azt jelezik vissza neki, hogy a közeli reptéren egy gép fogja várni. Odamegy, s latja ám, egy kis gép éppen melegít, jár a propellere. Nosza, fogja magát és a cuccát, beugrik a gépbe, s azt mondja:
- Nyomás! - mire a pilóta gázt az, s rövidesen szállnak a légben. Ekkor a fotós megkéri a pilótát, hogy menjenek a park föle, és ott végezzen két-három mélyrepülést, hogy csinálhasson néhány képet. Mire a pilóta: - Na de miért? - Mert fotós vagyok, és az a dolgom, hogy képeket készítsek... A pilóta egy pillanatra elhallgat, majd rámered: - Szóval nem maga az oktató?! |
A pap egy tinédzser fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást... - Te vagy az, Tamás fiam? - Igen, én vagyok, atyám. - Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány? - Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére. - Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz! - Tudom, de ezt nem. - Na... Ki volt az? A Kovács Eszter? - Nem mondhatom el... - Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati? - Nem mondhatom el... - A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából? - Nem mondhatom el... - Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél évig nem jöhetsz a templomba ministrálni! Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával: - Na mi volt a papnál? - Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet! |
Ez jó vicc, de már legalább háromszor olvastam a Hódító fórumain :)
|
pedig azt hittem mindenki olyan hülye, mint én, hogy havonta el lehet mesélni neki ugyanazt a viccet ;)
|
Quote:
El lehet, legfeljebb nem mindenki röhög rajta. Nekem van amelyiken ahányszor csak eszembe jut:) |
Quote:
hangosan felnevettem, és megkérdezték mi van? én meg válaszoltam, hogy csak mondtam magamnak egy viccet... kérdőn néztek rám... és akkor mondtam, hogy igen, de most hallottam előszőr...:) |
Bank
Bemegy egy ember a bankba.
- Jó napot! Be szeretnék tenni az önök bankjába tízezer forintot, de nem merem, mert nem tudom, hogy visszakapom-e a pénzem, ha önök nem tudnak kifizetni? - Nyugodjon meg kedves uram, ha mi nem tudjuk kifizetni önt, akkor a megyei fiókunk fogja önnek kifizetni a pénzt. - És ha ők sem tudják kifizetni? - Akkor sincs semmi gond, akkor a Budapesti központ fogja kárpótolni önt. - És ha az egész bank csődbemegy? - Nézze, a kormány erre a célra létrehozott egy alapot, és abból fizeti ki önt. - És ha a kormány is megbukik? - Most mondja meg őszintén uram, ha megbukik a kormány, az nem ér meg önnek tízezer forintot? |
Kohn bácsi besétál a bankba.
-Szeretnék felvenni 1dollár kölcsönt - De uram milliós számlái vannak nálunk, arany rudai, és gyémántjai -Ha nem kapom meg az 1 dollárt akkor megszüntetem a számláimat -Rendben van -a kamat mennyi lesz -havi 10% -És szeretném itt hagyni a BMW-met letétbe -De uram erre tényleg semmi szükség, hát itt van mrd-os vagyona nálunk -Kiveszek innen mindent, megszüntettem a számlákat, kiveszem a gyémántokat. -rendben akkor kérem álljon a B parkoló 2.szintjére otthon a feleségével: -Drágám mostmár mehetünk nyaralni, képzeld találtam egy örzött parkolót havi 10centért... |
Móricka óvó nénije kérdezgeti a gyerekeket:
- Mi az apukátok foglalkozása? - Asztalos, vízvezeték-szerelő, tűzoltó, orvos, - az összes szokásos válasz elhangzik. Móricka kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi a óvó néni: - Hát a te apád mivel foglalkozik? - Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzi férfiak előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, meg seggbe is rakják. Az óvónő elkapja Mórickát és a folyosóra viszi: - Apukád komolyan ebből tartja el a családot? - Nem, igazából a Fradiban játszik, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt, mindenki előtt. |
All times are GMT +1. The time now is 06:06. |