![]() |
én nagyon élveztem bár a végén majd bepisiltem
szerintem igazán aktív játék volt, egyedül B aktivitását kevesseltem, mint látjátok egyszer sem támadott sokat tanultam belőle, és remélem legközelebb jobban fog menni Poolnak és Vityunak grat |
Akit érdekel, holnap 16-17 között.
Törpe kizárva, legalább nem lesz mindenki egy fajjal. |
Quote:
Az elején elszúrtam, kiküldtem a sereget, és nem védőt képeztem, hanem íjászt, így nem védtem Pool-t, bár lehet keveset is képeztem... Aztán elkezdtem rágyúrni az egyetlenre, akit tudtam gömbözni, ő c-volt. Beért a sereg, láttam, hogy kitámadott, mentem is. Útközben ütköztem F-fel, aki utána kijött rám. Őt fordította C, akit meg én védtem... És a végén egy esetlen kis próbálkozás, elsőre nem sikerült a vérszomj, 2.ra nem volt elég a rúna :D Ja, a végére 160íjászom volt, 50 védőm, 200lovam, 210varázslóm, 20 tolvajom. Pooltól kaptam szeretetcsomagokat, 20körre való vihart. :) Az még kellett hozzá.:) |
Quote:
|
Quote:
Kezdő kő: 5.200 Kezdő agyag: 5.200 Kezdő drágakő: 150 (Lásd: párbajkiírás) |
Én kimentem A-ra (vityu) 170 katonával, képződött 80 ijjas.
Befértem, rám senki, csak pár vihar jött. Katonából lett vari/toli, aztán már csak távolozni kellett és tolni ijjas/vari. De 15-kor túl sok épületet toltam és nem ment a raktár, minden elveszett, bár csak egy kis kaja és fém volt már akkor benne, így nem érintett érzékenyen. Aztán sikerült lopkodom mindig a mellettem levőt rakira, így a 16.06-kor 105 üresből 17.00-ra maradt 6. Még vityura is ment simán a 10 kör vihar, szal jó volt :) |
Ati lehetne minden héten egy simapárbaj, amire bárki mehet :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként én csinálnék akár minden napra is, de nekem csak 22 órás kezdésektől jó hétköznap. Elég soxor emiatt nem jött senki, így felhagytam vele.
De ha lenne igény rá... |
All times are GMT +1. The time now is 09:56. |