Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

csabi 05-02-2010 06:28

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250185)
Amúgy meg szeretünk izgulni, hogy mi fog történni. :)

ha szerettek izgulni, akkor támadjatok nappal, amikor nincs kint serege a támadott orinak.. :)

-Fegya- 05-02-2010 09:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 250221)
ha szerettek izgulni, akkor támadjatok nappal, amikor nincs kint serege a támadott orinak.. :)

Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de amikor én játszottam, akkor úgy tapasztaltam, hogy hétköznap délelőtt támadnak vissza legkevésbé...

vityu 05-02-2010 19:23

2010-05-02 14:01:17 Black Dragon (#3270) támadást indított "Ez elment vadászni..." :-) (#3431) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3098 hektár földet.

Még egy elcseszett szabadság. Szerintem direkt csinálják... Grat a srácoknak megint jól kiszúrták. Mi is mentünk volna, csak éppen akkor ment el szabadságra, mire befoghattuk volna őket pontban. :(

vityu 05-02-2010 19:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250261)
2010-05-02 14:01:17 Black Dragon (#3270) támadást indított "Ez elment vadászni..." :-) (#3431) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3098 hektár földet.

Még egy elcseszett szabadság. Szerintem direkt csinálják... Grat a srácoknak megint jól kiszúrták. Mi is mentünk volna, csak éppen akkor ment el szabadságra, mire befoghattuk volna őket pontban. :(

Ja egyébként meg azt hiszem, hogy lehet látni, hogy a szemünk a pályán :) Elég szépen kihasználtuk ezeket a helyzeteket, ha a pontlista úgy adta. :)

Engedtessék meg hogy kicsit büszke legyek a srácokra! :)

csabi 05-02-2010 19:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250262)
Ja egyébként meg azt hiszem, hogy lehet látni, hogy a szemünk a pályán :) Elég szépen kihasználtuk ezeket a helyzeteket, ha a pontlista úgy adta. :)

Engedtessék meg hogy kicsit büszke legyek a srácokra! :)

azért sajnos a szemünk néha lecsukódik.. dehát emberek vagyunk nem gépek.. :)

Iron 05-02-2010 21:44

Grat! Szép ütés, igaz nem volt nehéz. Mi is kihasználnánk, ha nem kéne fél bandát kidobni egy ilyen miatt, de nem értem, hogy vannak ilyen lámák A-ban, hogy még szabizni se tudnak együttműködően, gondolom megértitek a dühömet, mikor mi majd meg döglünk 1-2 hekiért, a fő ellen klán meg csak lazán gyűjti azokat :) Ilyen a játék :) Meglógtatok, de majd lasszózunk ;)

Redback 05-02-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250299)
Grat! Szép ütés, igaz nem volt nehéz. Mi is kihasználnánk, ha nem kéne fél bandát kidobni egy ilyen miatt, de nem értem, hogy vannak ilyen lámák A-ban, hogy még szabizni se tudnak együttműködően, gondolom megértitek a dühömet, mikor mi majd meg döglünk 1-2 hekiért, a fő ellen klán meg csak lazán gyűjti azokat :) Ilyen a játék :) Meglógtatok, de majd lasszózunk ;)

Meglógtatok?

Iron 05-02-2010 23:06

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 250305)
Meglógtatok?

Eddig egy értéken voltunk kb, mostmár vezetnek jócskán :)

NewJackCity 05-02-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250299)

ugy sajnállak titeket tegnap ejjel is 30k ijászal védheto seregekkel szereztetek tobb mint 1 k hekit :D
mert egyeseknek szeme a pályán de nem gépek igy néha alszanak csont ures orikkal :D
a nyertes csatákhoz mindenkinek gratula

NewJackCity 05-02-2010 23:28

vityu meg ne sértodj de ezt nem tudom kihagyni :)
remélem errol a menzorol nem esik le majd a klánszabi hogy 2 elf meg egy torp beférjen:)
es nem lessz sajt expressz se belőluk :D

Iron 05-02-2010 23:43

Szerintem rá se kerül a klánszabi, így nem lesz minek leesnie :)

vityu 05-02-2010 23:51

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 250309)
mert egyeseknek szeme a pályán de nem gépek igy néha alszanak csont ures orikkal :D

Kb 1éve volt utoljára csont üres az országom. ha nem alszunk be, akkor csak védelmet kell felraknom... de biztosan jobban tudod...

A másik hozzászólásodra pedig nem is reagálnék......

NewJackCity 05-03-2010 00:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250315)
Kb 1éve volt utoljára csont üres az országom. ha nem alszunk be, akkor csak védelmet kell felraknom... de biztosan jobban tudod...

A másik hozzászólásodra pedig nem is reagálnék......

látom félreértettél
rolatok sose feltételeznék ilyet
a névazonosság miatt irtam :)
nomeg a nehezen osszeszedett hekik irására ironak :D

vityu 05-03-2010 05:11

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 250317)
látom félreértettél
rolatok sose feltételeznék ilyet
a névazonosság miatt irtam :)
nomeg a nehezen osszeszedett hekik irására ironak :D

Én kérek elnézést! :)

Annyi még mindig látszik, hogy ha nehezen is szedik össze a fődet, amit azért nagyon kétlek, láttunk 1-2 maximum megszervezni nehéz klánütést, de nem adják oda senkinek!

Hunter, remélem azért legalább te vissza fogsz jönni szabadságról, ameddig itt vagyunk, hegy megnézzük, hogy te mit csinálsz nyomás alatt. Azt megnéztük, hogy mi mit csináltunk. Vagy ez volt a taktika? :p :)

Tsobi 05-03-2010 10:14

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-05-02 13:01:15 Absolut (#545200) elfoglalt 572 hektárt lakania (#482457) országától.

Grat, Monro! :) Fórumozhatnál is.. :)

richardka 05-03-2010 10:14

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250261)

igy könnyü:DD elmentek a fiuk vadászni ki is irták:D

Iron 05-03-2010 12:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 250318)
Én kérek elnézést! :)

Annyi még mindig látszik, hogy ha nehezen is szedik össze a fődet, amit azért nagyon kétlek, láttunk 1-2 maximum megszervezni nehéz klánütést, de nem adják oda senkinek!

Hunter, remélem azért legalább te vissza fogsz jönni szabadságról, ameddig itt vagyunk, hegy megnézzük, hogy te mit csinálsz nyomás alatt. Azt megnéztük, hogy mi mit csináltunk. Vagy ez volt a taktika? :p :)

Vityu most erre mi szükség? :) Láttuk mit tesztek nyomás alatt...bealszotok, meg ránk külditek Gárdi tesót kárpótlásul. :)
Most kár volt ez a nagystílű üzeneted igazán...de ha veled csak igy lehet kommunikálni akkor szólj, és felveszem a kesztyűt, nem puhánykodok, és nem próbálok meg hozzád kedveskedő levelet címezni. :)

Dragi 05-03-2010 12:14

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250347)
Vityu most erre mi szükség? :) Láttuk mit tesztek nyomás alatt...bealszotok, meg ránk külditek Gárdi tesót kárpótlásul. :)
Most kár volt ez a nagystílű üzeneted igazán...de ha veled csak igy lehet kommunikálni akkor szólj, és felveszem a kesztyűt, nem puhánykodok, és nem próbálok meg hozzád kedveskedő levelet címezni. :)

Ne haragudj de merre jártál mikor a Pékek beverték a sajtosokat akkor valamiért nem volt ekkora szád és nem csapkodtad idekint a melled külsőn hanem lapítottál mint szar a fűbe.....

Iron 05-03-2010 12:28

Na kb be is fejeztem :)

Szevasztok...:S

Iron 05-03-2010 12:30

Amúgy tudomásom szerint én SZK-n voltam mert nem volt időm játszani pár napig, aztán meg mit kommentáljam a sok nagyobbnál nagyobb marhaságokat?

Dragi 05-03-2010 12:32

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250351)
Amúgy tudomásom szerint én SZK-n voltam mert nem volt időm játszani pár napig, aztán meg mit kommentáljam a sok nagyobbnál nagyobb marhaságokat?

Köszönöm nekem ez pont elég magyarázat is volt :) Lépj le míg jól van dolgod

Iron 05-03-2010 12:33

Inkább vígasztaljátok Monrót :)

Dragi 05-03-2010 12:37

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250353)
Inkább vígasztaljátok Monrót :)

Te........ gerinctelen .....

NewJackCity 05-03-2010 12:42

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250347)

gárdi csak jáccani probál
és másnak nincs beleszolása hogy kit kámad
max a klántársaival beszéli meg
és nekunk nem szokott a célpont klán véletlenul eggyik alklán után a másik elé esni (ha már erkolcscsőszt akarsz jáccani ):P
de mióta a pannonban van 6szor utott sikeresen a 13k hekis orival
és hozott 20 hekit
remélem ati vegre bevezeti a 10 ember 1 pontos pontrendszert
mert vicc ami A_ban folyik
hogy orbaszájba elfokozgat mindenki
a bontás nem gond mert azzal csak magát szivatja meg az illető :D

Iron 05-03-2010 12:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 250354)
Te........ gerinctelen .....

Köszönöm, de nem érzem magam annak. Minden vagyok, de az aligha. Én tudom értékelni azokat a játékosokat akik nem csak a szájukkal mocskolódnak, hanem játszanak. Monrót különösen sajnálom a tegnap történt miatt, és őt csípem is nagyon, de hogy gerinctelen lennék....

Iron 05-03-2010 12:48

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 250355)
gárdi csak jáccani probál
és másnak nincs beleszolása hogy kit kámad
max a klántársaival beszéli meg
és nekunk nem szokott a célpont klán véletlenul eggyik alklán után a másik alá esni (ha már erkolcscsőszt akarsz jáccani ):P
de mióta a pannonban van 6szor utott sikeresen a 13k hekis orival
és hozott 20 hekit
remélem ati vegre bevezeti a 10 ember 1 pontos pontrendszert
mert vicc ami A_ban folyik
hogy orbaszájba elfokozgat mindenki
a bontás nem gond mert azzal csak magát szivatja meg az illető :D

Jack, akkor indulj újra és próbálj visszajutni majd az 1 pontos dolgoddal, ok? :) Mert te onnan könnyen beszélsz... Ha a helyeden lennék én is erőltetném a bevezetsését, hogy még nehezebben verhessenek le onnan...de mivel nekünk alánk is kell figyelni és nem csak mi fokozhatunk igy nem olyan könnyű ez...

NewJackCity 05-03-2010 13:20

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250357)
Jack, akkor indulj újra és próbálj visszajutni majd az 1 pontos dolgoddal, ok? :) Mert te onnan könnyen beszélsz... Ha a helyeden lennék én is erőltetném a bevezetsését, hogy még nehezebben verhessenek le onnan...de mivel nekünk alánk is kell figyelni és nem csak mi fokozhatunk igy nem olyan könnyű ez...

ha esetleg még nem tunt fel én támogatni szoktam az olyan javaslatokat is ha jók és a játék érdekeit szolgálják amik teljesen ellenkeznek az érdekeimmel :)
vicces hogy pont nekem mondod ezt
ha oszinte akarok lenni A-csopin csak 1 dolog segitene
az ha leujráznák az osszes orit a lépési hekijére
mert igy hogy ekkora orik vannak es mindenki félti a xaros foldjét
átláthatatlan mnt-hálozat jellemzi az egész játékot
oszintén rohadtul idegesit hogy mnt-t kotunk egy klánnal es az egész baráti korukkel be kell tartsuk mert ha betámadjuk a testvérklánjukat egybol bontják az mnt-t
és gyakorlatilag kotottunk egy klánnal mnt-t de kb 50 orit nem támadhatunk mert ok ezt természetesnek veszik hogy kiterjesztik az egész baráti korre
a nagyobb klánokbol alklánok alakulnak kiverik a xart is a kissebb feltorekvo klánokbol
akiknek elmegy a kedvuk a játéktol vagy csak elfel jáccanak nehogy beverjék oket
aztán csodálkoznak hogy alig jon uj játékos
lehet ezért ?
és lehet azért mert se egyéniben se klánban nincs esélyuk arra hogy elsők legyenek ?
és az oskovuletek akik ugyan tényleg éveket guriztek hogy feljussanak minden hasonlo javaslatot megvétoznak
mert a xaros egojukon tulra nem látnak es természetesnek veszik hogy ha ok 5szor akkorák akkor 5szor annyit termelnek és teljesen jogosnak vélik hogy tultermelik a tobbi játékost (amivel ellehetetlenitik hogy valaki utolérje oket )
és már olyan verforralo dolgokat javasolnak hogy hagy lépkedhessen be a vezér a klántársakhoz és vegye tele ijjal az inaktiv játékostársak oriját mikor megy felé sereg
tiszta vicc már a természetes szelekciot is meg akarják állitani egyesek hogy aki kioregszik es inaktiv azt leverik a francba
mindezt csak azért hogy védjék a xaros segguket
én azt is támogatnám hogy ujrazzuk le a csopit azt gyia ussuk egymást
hidd el nem a seggemet féltem azért támogatom a 10 ember 1 pontos rendszert
hanem azért mert hányok az elfokozásoktol és már eszembe jutott az is hogy abbahagyom mert igen idegesito tud lenni mikor elverunk 10en milliardokat es lessz belole 20 hekink

NewJackCity 05-03-2010 13:36

sajnos a hatalmas méretu orik generálják a jkszeket es a multizásokat foldleadásokat is
azzal hogy mivel tisztességes modszerekkel képtelenség utolérni oket
a feltorekvo ambiciozus klánokat belekényszeritik a csalásba
mivel csak igy lehet utolérni oket
tény mi még a fold egy részét 225kati/hekis fedezéssel szereztuk
torpként asszem ez nem is szégyen
de azota nem egy klántol láttam hogy foldleadással szereztek nagyobb teruleteket
magyarázkodhatnak hogy nem az volt
de mindenki tudja akinek van rálátása hogy igen
és én nem sártdobálni akarok ,nem véletlen nem irtam le hova kerultek ezek a foldek
soha nem jártam ide verni az asztalt és ujjal mutogatni a másikra

ez csak egy szomoru ténykozlo iras

Ati 05-03-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 250363)

Amit más 5-6 év alatt ért el, azt ne akard csalással egy hónap alatt elérni.

Iron 05-03-2010 13:44

Én nagyon jól tudom, de mivel jelenleg igy lehet sikeresen előre haladni, alkalmazni kényszerülünk. Sokba kerül, de a pénz újragyártható ezért a hektár az igazi érték. Pl Ahogy Hunter ütötte vityuékat minap, és Gárdi jött, persze hogy nem adjuk oda azt a földet aminek különös értéke van, mivel azt irta vityu 1 éve mindig van egység az orijába csak most volt kevés, persze hogy leszedjük onnan, ha már 3-4 dragon ori is mellette van, minek csatázzunk mikor a végkimenetel biztis bukás és igy megoldható az hogy ne legyen kevesebb földje? Hülyék lennénk pénzt ölni abba amibe nem muszáj ezért kellemetlen helyzetbe kerülni.

Hogy visszatérjek Jack a te üzidhez, egyet értek abszolúlt, és mi is elkövetünk mindent, hogy a nagyokat mostmár elhajtsuk onnan ahol már jóideje tanyáznak. Mi nem MNT-zünk le a nagyokkal és verjük a mellünk más helyében hogy jujj de jó elkentük őket...más azt nem tudja, hogy mi egyszerre 2-3 klánnal is hadakozni kényszerülünk, és nem tudunk békében pénzt gyűjtögetni, hogy ha harc lesz akkor legyen mihez nyúlni. Nekünk egyszerre kell mindent....:)

Remedy 05-03-2010 13:45

Quote:

sajnos a hatalmas méretu orik generálják a jkszeket es a multizásokat foldleadásokat is

Ez mekkora hulyeseg...

Jeleznem, en csak akkor tudtam 225-ert fedezni, amikor bevezettek a kedvezmenyes fedezest, addig csak utottem. :)

Most kb azt mondod, hogy ha van egy(vagy tobb) kiemelkedo kepessegu sportolo, akkor a jo teljesitmennyel belekenyszeriti a tobbieket a doppingra, mert csak ugy lehet utolerni?

Badarsag....

Tsobi 05-03-2010 13:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250366)
Most kb azt mondod, hogy ha van egy(vagy tobb) kiemelkedo kepessegu sportolo, akkor a jo teljesitmennyel belekenyszeriti a tobbieket a doppingra, mert csak ugy lehet utolerni?

Badarsag....

Szerintem valami olyasmit szeretne mondani, hogy a kiemelkedő képességű sportolók úgy szerezték meg előnyeiket, hogy kimutathatatlan doppingszereket használtak, aminek a receptjét a többiek nem ismerték vagy nem voltak meg az eszközeik az előállításához, mostanáig.

Iron 05-03-2010 13:49

Quote:

torpként asszem ez nem is szégyen
de azota nem egy klántol láttam hogy foldleadással szereztek nagyobb teruleteket
magyarázkodhatnak hogy nem az volt
de mindenki tudja akinek van rálátása hogy igen
és én nem sártdobálni akarok ,nem véletlen nem irtam le hova kerultek ezek a foldek
soha nem jártam ide verni az asztalt és ujjal mutogatni a másikra

ez csak egy szomoru ténykozlo iras

Az ilyen emberek és az ilyen kommentek szimbatikusak számomra, mert a sárdobálás nem old meg semmit, se az ha gerinctelennek nevezik a másikat, vagy mocsoknak, attól nem lesz jobb a másik, én a Dragy gerinctelen üzije után gondoltam törlök innen külsőről, mert nem szeretnék többet ilyen emberekkel levelet váltani, mert nem e híve vagyok, hanem az, hogy inkább a játékban játszam le és a játék címéhez hűen Hódítsak és nem itt sértsem a másikat. Amíg én nem sértek mást a trágár üzenetemmel, addig szerintem elvárhatom azt, hogy é se kapjak vissza hasonlót...

NewJackCity 05-03-2010 13:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 250364)
Amit más 5-6 év alatt ért el, azt ne akard csalással egy hónap alatt elérni.

nem is akarom :)
a probléma inkább az hogy 5-6 év alatt se lehet utolérni
mert addigra ok 10-12 éve jáccanak és akkor még mindig az lessz a természetes hogy ok vannak feljebb
de a mondanivalom lényegén nem változtat
uj játékosok azért nem jonnek mert nincs esélyuk arra amit a fooldalon megfogalmaztál hogy harcal vagy diplomáciával a legnagyobb és a legerossebb
az maximum egy álom marad bármennyire jok es bármennyire aktivak es tehetségesek

Remedy 05-03-2010 13:50

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250367)
Szerintem valami olyasmit szeretne mondani, hogy a kiemelkedő képességű sportolók úgy szerezték meg előnyeiket, hogy kimutathatatlan doppingszereket használtak, aminek a receptjét a többiek nem ismerték vagy nem voltak meg az eszközeik az előállításához, mostanáig.

Egyet mondj. :) Amikor jottem fel, tok ugyanolyan volt a hodito, mint most.

Sot, most sokkal tobb a nagyobb orszag... :)

Tsobi 05-03-2010 13:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250371)
Egyet mondj. :) Amikor jottem fel, tok ugyanolyan volt a hodito, mint most.

Sot, most sokkal tobb a nagyobb orszag... :)

Én nem tudok mondani, csak próbáltam fordítani. :)
Különben is hiszek az ártatlanság védelmében. :)

Remedy 05-03-2010 13:52

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 250370)
nem is akarom :)
a probléma inkább az hogy 5-6 év alatt se lehet utolérni
mert addigra ok 10-12 éve jáccanak és akkor még mindig az lessz a természetes hogy ok vannak feljebb
de a mondanivalom lényegén nem változtat
uj játékosok azért nem jonnek mert nincs esélyuk arra amit a fooldalon megfogalmaztál hogy harcal vagy diplomáciával a legnagyobb és a legerossebb
az maximum egy álom marad bármennyire jok es bármennyire aktivak es tehetségesek

Jack, te regota vagy fenn. Miert gondolod, hogy nem lehet Teged utolerni?

Szerintem (igy vagy ugy) de a pekek elobb-utobb ott lesznek a nyakadban...

Iron 05-03-2010 13:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 250366)
Ez mekkora hulyeseg...

Jeleznem, en csak akkor tudtam 225-ert fedezni, amikor bevezettek a kedvezmenyes fedezest, addig csak utottem. :)

Badarsag....

Szerintem meg arra gondolt, hogy régen sokakl könnyebb volt elérni azt amit most nagyon kemény munkával lehetne csak. 225/ heki a katifedezés 15k hekin is...miaz? Semmi...elfet feltölni faj nélkül 225 heki fedezéssel majd beváltani neki a fajt...mi az? Semmi..gyerekjáték volt...ezeket most nem lehet megcsinálni, szenvedni kell keményen, hogy földet szerezz, sikeres legyél, ezért van a sok elfokozás is mert muszáj! Régen nem volt muszáj, mert inkább fedeztek mint ütöttek...1 nagy klán simán összeharácsol pár mrd-t 1 nap, az meg napi 225 katis fedezéssel rengeteg föld volt / nap...nem volt nehéz elérni...most nagyon nehéz, de törekedni kell és nem a doppingról beszélni.

Dragi 05-03-2010 13:53

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250369)
Az ilyen emberek és az ilyen kommentek szimbatikusak számomra, mert a sárdobálás nem old meg semmit, se az ha gerinctelennek nevezik a másikat, vagy mocsoknak, attól nem lesz jobb a másik, én a Dragy gerinctelen üzije után gondoltam törlök innen külsőről, mert nem szeretnék többet ilyen emberekkel levelet váltani, mert nem e híve vagyok, hanem az, hogy inkább a játékban játszam le és a játék címéhez hűen Hódítsak és nem itt sértsem a másikat. Amíg én nem sértek mást a trágár üzenetemmel, addig szerintem elvárhatom azt, hogy é se kapjak vissza hasonlót...

bocs, rossz volt a szóhasználat a gerinctelen az a játék stílusod te csak egyszerűen szemét vagy :) ha nem érted miért akkor az előző üzidért, hogy menjünk Monrót vígasztalni unfair szemét lépésnek érzem ezt

Remedy 05-03-2010 13:55

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 250374)
Szerintem meg arra gondolt, hogy régen sokakl könnyebb volt elérni azt amit most nagyon kemény munkával lehetne csak. 225/ heki a katifedezés 15k hekin is...miaz? Semmi...elfet feltölni faj nélkül 225 heki fedezéssel majd beváltani neki a fajt...mi az? Semmi..gyerekjáték volt...ezeket most nem lehet megcsinálni, szenvedni kell keményen, hogy földet szerezz, sikeres legyél, ezért van a sok elfokozás is mert muszáj! Régen nem volt muszáj, mert inkább fedeztek mint ütöttek...1 nagy klán simán összeharácsol pár mrd-t 1 nap, az meg napi 225 katis fedezéssel rengeteg föld volt / nap...nem volt nehéz elérni...most nagyon nehéz, de törekedni kell és nem a doppingról beszélni.

Ebben van nemi igazsag is, de par eve nincs ez a 225-os fedezes, mint emlitettem, en nem is fedeztem annyiert.

Ezt az elfes faj nelkuli fedezos dolgot meg latszik hogy nem probaltad, csak mondod. Kb 1 emberrol tudok, hogy megcsinalta, azt sem ertem hogy, akkor meg nem jatszottam A-ban.

Aztan Lopi bacsi probalta, de eleg hamar bevalasztotta a gnomot mert szet lett utve. Hidd el, ha vki faj nelkul fedezgetne feletek, Ti is lekapnatok onnan mint a szel.... Es orvendenetek hogy nektek fedez foldet. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:33.