Quote:
Originally Posted by Garfield2
(Post 304725)
Úgy látom nagyon felpaprikáztad magad, tele a hozzászólásod nagybetűvel. Ez teljesen felesleges, te is tudod, én is tudom, mindenki tudja, hogy mennyit sumákol a klánod. Úgyhogy nekem ne játszd itt el szűzkislányt, nem vagy az. És nem kell kiakadni megint , nem azt mondtam, hogy te csaltál.
Egyébként meg hajtjátok itt a földleadást, nézzetek már szét a saját házatok táján is... Éééés most lehet megsértődni, szájat habozni, így van és ennyi.
|
Ja, tényleg, jól látszik a klánunkon, hogy mennyit "sumákolunk". Sumákhegyek vannak nálunk. Én pl rendszeresen lépek be az összes többi klánba megnézni, hogy mikor üthetjük be őket. Rendszeresen szedem az információkat skype-ról, hogy kinek mi a faja, ki mikor aktív, kit mikor lehet beütni. Csak balszerencsémre olyan szerencsétlen vagyok, hogy 2 baromi nagy ütést is bekaptunk az elmúlt 3 hónapban. De hát én még csalni sem tudok normálisan.
Vagy ott vannak a többiek, akik rendszeresen egymás országából hajtanak végre támadásokat, sőt, ez olyan rendszeres, hogy mindenki másik országban van állandóan, és sosem a sajátjában...
Ezt akarja mindenki hallani, hát leírtam. Én tudom, hogy nem igaz, de úgy látom egyeseknek erre áll fel, hát legyen. Pletykáljatok, gyártsátok az összeesküvés-elméleteket, és mindenkinek jobb lesz.
Sajnálom, hogy szót emeltem egy látható szabálytalanság miatt, de még ha nem is az volt, amit sajnos még most sem hiszek el, akkor is mocskos dolgok zajlottak ott.
Quote:
Originally Posted by Garfield2
(Post 304725)
Kár, hogy nincs mindenki anarchba? Ja. Pl aki oda került, az nem vett részt semmiben ami szabálytalanságra utalhatna. Akkor hogy is van ez? Tökmindegy mi volt, csak valakit vágjunk ki akármilyen indokkal? Mert úgy tűnik ez történt.
|
Ok nélkül nem kerül valaki anarchba, ha pedig mégis, akkor visszakerül. Az adott ország gazdájának semmit sem kell csinálni ahhoz, hogy más ezt megtehesse. Kiadta másnak a belépőjét, aki csinált ott valami? Hát puff neki.