![]() |
:eek:
megdöbbentő? szerintem ez teljesen normális. egy gnómnak pl 5ben, vagy 4ben bőven elég még a 38% barack, egy óriásnak télleg nem. egy óriás vari, szerintem alapból rossz, kivéve ha nagyon sok pénze van, és tudja fedezni a költségeket. Szal szerintem ez az ember hadivari, gondolom elites, azért mond ennyi varit. és egy hadivarinak télleg bőőőven elég ennyi vari 37k-n. viszont ha full vari, akkor kicsit télleg gyenge, bár szerintem környezettől függ, mert ha épp támadják, akkor lehet felépített pár plusz tornyot ill. barakkot. :) |
Quote:
|
Mondjuk mostmár, hogy lehet húzni a szövivel a varit/tolit, így nem kell sok lóvé.
|
Quote:
félreértettél... úgy értettem hogy óriás VARI azon a szinten... nem az óriáson volt a hangsúly. :) az óriás a legjobb vari, illetve hadivari, ez tény :) de 37k-n már nem vállalnék be egy full varit. max ha el akarnám költeni fedezésre a tartalékaim :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Off: Így van :]] Bár a másik oldal hogy én pld megőrülnék ha nem verné ki a biztosítékot a katmorálom :]] Jó az a hadivari ;]] Amúgy gyorsban jelenleg pld nincs értelme full varit vinni, kicsit több templommal bőven begömbölsz bárkit, és ahhoz se kell full varisnak lenni hogy bárkit végig is ártózz. (Kivétel persze azt 2 fullvarist aki van a csopiban :ĐĐ) |
a katmorál a másik dolog... sokkal jobban megéri tartani támadó seregeket mint több varit. mert így 12.5%kal gyengébbek a varik, mint 100% esetén :)
én egyszer játszottam full varit, tartalékok nélkül, és nem volt jó, de a hadivari teljesen bevállt :) aki ismer tudja hogy csak hadivarit játszok, mert nekem az fekszik :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:22. |